Laser skär gear clock - med ChronoDot!i sommar, min hackerspace LVL1 (i Louisville, Ky) fick en awesome laser cutter http://fslaser.com/40w-deluxe-hobby-laser-engraver-and-cutter. LVL1 är en awesome av kreativa folk som gillar att bygga saker. Du kan alltid kolla in vad vi håller på med på http://www.lvl1.org. Om du gillar instructables och göra saker, bör du se om det finns en hackerspace i ditt område. Hur som helst...

Jag bestämde mig att bygga en växel klocka efter att ha sett något liknande vad jag gjorde vänner kontor och efter att ha spelat med redskap återgivningstillägget i Inkscape. Detta instructable kommer att förhoppningsvis Visa dig hur att göra vad jag gjorde och också lära dig lite om designprocessen inblandade när du arbetar med en laserskärare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Trä Gear Clock med Stepper Motor Drive

Ännu en annan klocka med trä redskap. Denna design var inspirerad av DickB1's Instructable (visas här på botten).Men i stället för körning klockan med en magnetiskt pulsade pendel, använde jag en liten stegmotor.Först måste jag få en stor gripe med D...

Gear Clock

hjärtat av klockan är en PIC 16f628A mikrokontroller (PDF). Denna mikrokontroller har en intern oscillator emellertid en extern 20MHz kristalloscillator används eftersom det måste noggrant hålla koll på tiden i veckor och månader. Mikrokontroller är...

En trä gear klocka med en unik drivmekanismen

Synkronicitet är en unik exponerade trä gear pendeln Väggklockor, med en kombination av gammal och ny teknik.Många trä gear klockor drivs av vikter. Dessa klockor måste vara sår med jämna mellanrum, så ofta som varje dag. Jag ville bygga en trä gear...

Geneva Drive Gear Clock

Jag designade denna Genève drive gear clock ett tag tillbaka men arbetet har hindrat mig från att kunna skriva ut den. Jag har en 3D-skrivare bakom mitt skrivbord på jobbet men det har varit igång delar för ett par månader nu så jag inte kan riktigt...

Akryl Gear Clock

Klockan av DickB1 var inspiration för min design av en liknande mekanism, dock med redskap tillverkad av akryl.Drivkraften för pendeln är en elektromagnet som liknar den som används av DickB1. Magneten är dock kopplad till slutet av pendeln där driva...

Laser-assisted takedown blåspistol med bipod

Hej alla,I detta instructable, vi kommer att göra en blåspistol med alla tillbehör som jag kunde tänka på. Denna blåspistol är stabil, korrekt och mobil så jag anser mina mål nås. Detta är min senaste veckan slut projekt och jag hoppas du tycker om a...

Laser skär akryl Rose med Etsat Base

Hej alla, jag gjorde en akryl rosa display stycke för en nära anhörig. Jag hade turen att ha tillgång till en Epilog laserskärare på gång. Om jag skulle vinna en Epilog Zing 16 Laser, skulle jag starta ett litet företag att göra skulpturer, smycken o...

Laser skär låda med "inlay" mönster.

Jag älskar att göra lådor med laserskärare. Laserskärare gör skära box delar enkel och exakt. Genom att minska en rad flikar och platser längs kanten, passar bitarna ihop så bra du inte behöver nästan lim för att hålla dem samman.Också, genom att utn...

Laser skär låda med fanér ändlösa Knut inlaga

här är en låda med en inläggning görs helt på en laserskärare. Den programvara som används var öppen källkod Inkscape, med en plugin för att generera flikar rutan.Rutan sig gjordes från 1/4 valnöt plywood inlägget var pappersklädd lönn fanér.Ändlösa...

Trä Gear Clock

jag har lagt till video av klockan. Jag kommer att arbeta på carving windows mot klockan. Jag kommer lägga upp bilder och/eller en video av det när jag är klar.Jag har varit i träbearbetning i några år nu. Jag älskar tanken på att kunna göra saker so...

Extremt enkel laser larm circuit - en handledning med hjälp av endast fyra komponenter!

Hej alla!Edit: Vi har nu en laser tripwire kickstarter kampanj! Kolla här:Laser Tripwire Kickstarter kampanj!Tidigare, har jag gjort flera laser- och ljussensor tutorials som var op-amp (operationsförstärkare) baserade. Jag har alltid varit förtjust...

Laser skär inhägnad med levande gångjärn locket

detta instructable visar hur jag gjorde en laserskurna låda med en böjd lock att hysa en trådlös sensor nod. Jag gjorde det på Techshop SF. Noden mäter temperaturen och förmedlar sina mätningar till en central logger så att jag kan rita grafer från d...

Bike Gear Clock

hur man gör en cykel redskap klocka. Enkel och snabb, jag använde den Färdiga Magazine klocka kit och gamla cykel redskap och en kedja.Steg 1: delar Delar:-gamla cykel kedja-gamla cykel redskap, mer hål desto bättre-Klocka Kit (jag gillar den färdiga...

Glödande laser skär hänge med magnetiska batterihållaren

Efter att ha provat ut olika mönster under de senaste månaderna (kolla in min andra Instructables), kom jag äntligen fram med denna. Inspirerad av instructable ledde örhänget, slutade jag upp med hjälp av magneter att hålla ett mynt-cellsbatteri och...

Arbetar med en Laser på tyg

Eftersom en laser kan arbeta med en mycket liten andel av makt, kan du skapa några häftiga effekter på inte bara läder, men tyger av alla slag. Att få en grundläggande förståelse av tekniker för detta har du anpassa kläder och skapa unika bitar på no...

Woodblock utskrift med laser cutter

om, som jag, du tror traditionella grafik är awesome men har inte den manuell skicklighet att mejsla ut fina kanaler i trä, en laser gravör ger en praktiskt genväg. Här är processen.Steg 1: Skapa din fil. Till att börja med, du vill ha en fil som är...

Med Zen Toolworks CNC med Laser gravör

Detta Instructable från Zen Toolworks kommer att omfatta hur du använder din Zen Toolworks CNC-maskin med en laser gravör kit från Jtech Photonics.Utrustning som behövs:Zen Toolworks CNC-maskin. Våra kompletta satser finns på vår hemsidaJtech fotonik...

Med en Jigg för en Laser för att justera graverade objekt

i en tidigare instructable--jag visade hur man gör Laser graverad Trader Joes maränger jag var ett offer för min egen framgång!Min systerdotter ville ha fler av dem och jag var fast vilket gör dem en i taget.Detta var en stor smärta i baken. Jag vill...

Laser resa tråd säkerhetssystem med kombinationslås och episka Siren!

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Min laser resa-wire säkerhetssystemet använder en programmerbar kombinationslås som agerar för att beväpna och avväpna systemet, samt för mikroprocessorn ange om någon har gått in i en felaktig kod (manipuler...