Laser skär inhägnad med levande gångjärn locketdetta instructable visar hur jag gjorde en laserskurna låda med en böjd lock att hysa en trådlös sensor nod. Jag gjorde det på Techshop SF. Noden mäter temperaturen och förmedlar sina mätningar till en central logger så att jag kan rita grafer från data. Boxen behöver en port för antennen, bra luftflöde för sensorn och det behövde vara attraktiv så att den kan sitta på en hylla obemärkt.

Jag gjorde alla mina laserskärning på TechShop San Francisco. Det var mitt första försök och 2 av 3 lådor som jag gjort arbetat men en bröt när jag försökte böja locket på plats. Jag försökte 3mm MDF, aromatiska cedar "laser trä" från www.laserbits.com och Björk "laser trä" från samma. MDF skär och böjda perfekt; cedern brände en hel del i styckningsanläggningar (mer om det senare); Björk skär väl men det var för tjock för att böja.

[Update] Jag har nu förbättrat design (bilden) och det fungerar perfekt med Björk samt andra skogen. Se det sista steget för uppdaterad design-filer.

Material:

  • ~ 3mm laser ply eller MDF.
  • 6 x 10mm M2 skruvar och muttrar.
  • 1 x trådlös sensor nod (min är min egen design men en vän till mig har skrivit upp en mycket lik en, som min härleds från)
  • 1 x laserskärare, jag använde en 60W Epilog Helix.

Design av filer och kod finns i min github.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Låter dödande låda med levande gångjärn

Jag har en dämpande enhet som var alltför högt för det utrymme som den bor, så jag bestämde mig för jag behövde för att göra en sund dödande låda. Eftersom jag gjorde en låda, ville jag det är lite mer intressant än bara en låda. För att minska den j...

3D skrivare inhägnad med Arduino LED Display

Hej, har nyligen köpt en 3d-skrivare, och sedan dess då jag har utskrift nästan non stop. Men när jag tog skrivaren till skolan blev det en utmaning att skriva ut säkert i mitt lilla studentrum utan andas abs rök. Dess bredvid ett fönster så jag förs...

Laser skär anteckningsboken med levande gångjärn

Täcka den Laser skär Notebook med en Living gångjärn har varit min favorit projekt sedan jag började arbeta på det, nästan ett år sedan. Jag designade första projektet för min sammansättning bärbara datorer, eftersom jag alltid har med mig för anteck...

Raspberry Pi 2 / 3 buller järnväg inhägnad med bakbord & spänning regulator

The RasPiBox öppna Plus Prototyping buller järnväg Raspberry Pi är en buller järnväg monterbar kapsling med inbäddade prototyping plattan utformats speciellt för den Raspberry Pi a +, B +, 2 B, 3 B och PiZero! Enheten innehåller ett internt monterbar...

Smycken/presentask av trä med levande gångjärn

Hi det! Som jag sa nyligen när publicera min föregående foto Instructable, vi älskar bokstäver: Scrabble trä (bambu) brosch, jag har avslutat design (och fabbing) av en git låda för min mosters födelsedag.Här är materialet som behövs:ett ark med vita...

Ultra Transportabel USB-laddare med cool inhägnad

jag bara började geocaching nyligen och har använt min garmin bil-gps. Det fungerar ganska bra förutom att en lång dag (eller natt) kan döda batteriet. Jag blev inspirerad av detta instructable:DIY USB-effektivare långvarig eller alla laddareNu vill...

Belyst talaren inhägnad fortsatte

Hej och Välkommen till del 2 av detta instructable, denna del kommer att behandla LED installation och kabeldragning av inneslutningen.Om du missade första delen så här är länken till det, det finns också en länk till en video av det.Instructable:Vid...

DIY 3D skrivare inhägnad

Jag har varit stolt ägare till en RepRap 3D-skrivare för ett par år nu, och medan dess varit extremt praktiskt för rapid prototyping jag tänkte det var dags för några uppgraderingar. Första sak var på mitt sinne att bygga en inhägnad för Velleman K82...

Hur man installerar en strukturerad ledningar inhägnad

mitt hem hade en liten ledningar inhägnad i hall garderob. Det innehöll en röra av telefonkabel och coax för kabel-TV. Det visade sig att telefonkabeln var faktiskt Cat-5 kommer att varje telefonuttag och jag ville använda detta för att distribuera b...

Staplade plexiglas inhägnad fall med OpenSCAD

det började häromdagen när jag var tvungen att stanna hemma med mina barn på en skoldag snö. Kändes som halva grannskapet hamnade på vårt hus! Hur som helst, var en riktigt bra ursäkt för min att lära sig något nytt denna dag.Detta instructable visar...

Trä bränd Tsuro spel med inhägnad

detta är en instructable på remake av spelet Tsuro.Detta är min första instructable. Låt mig veta av några nödvändiga förbättringar att se till att det kan förstås väl av alla läsare.Tsuro är ett spel för 2-8 spelare. Spelarna turas om att placera br...

Skydda din 3D-skrivare - bygga en Laser skär och 3D tryckt inhägnad

på min skola, en 3d-skrivare donerades nyligen till våra projekt leda The sätt (PLTW) av Lulzbot. Skrivaren är ett utmärkt tillskott till klassrummet, som vår andra skrivare hade börjat visa tecken på ålder och började få tekniska svårigheter. Efters...

Raspberry Pi inhägnad

(inlaga för denna is... verkligen vacker och lite tufft att se på en lösning av detta instructable. Kolla här: http://www.flickr.com/photos/hslphotosync/7438625092/sizes/o/in/photostream/För en bild med full upplösning)Jag har varit riktigt glada öve...

Hur man utformar en mikrokontroller inhägnad

Så behöver du en inhägnad, men du inte vet var du ska börja. Oavsett vilken typ av maskinvara du behöver skydda, finns det några saker du vill tänka på din låda att göra resan.Detta Instructable kommer att täcka de allmänna steg som behövs för att ut...

3D-skrivare termisk inhägnad

3D-skrivare bostäderAlla som har någonsin använt en 3D skrivare uppstod sannolikt frågan om skevhet. I svåra fall och stora objekt kan det orsaka extrudern till slå till den del som orsakar det lossnar. Skrivaren, utan att veta delen inte längre finn...

Väderbeständig laserskurna Arduino inhägnad

Här dokumenterar vi hur vi byggt våra egna anpassade väderbeständig * Arduino inhägnad av laserskärning akryl och gummi.* Väderbeständig betyder inte vattentät. Denna låda är inte säkra för nedsänkning i vatten! Dock är 5 av 6 sidor av vår inhägnad v...

Pinoccio hänger inhägnad (modelleras i Fusion 360)

Heya! Detta är en inhägnad för den Pinoccio - en öppen källkod mikrokontroller kompatibel med Arduino, som kommer med sin egen uppladdningsbart batteri. Varje fält Scout (grundläggande styrelsen) kan prata med alla andra en via radio nätverk och en l...

CNC Router inhägnad

Detta är bygga loggen för kammaren jag byggt för min Shapeoko 3 Desktop CNC maskin från Carbide 3DOm du vill veta mer om några mer tekniska aspekter av kammaren och själva maskinen, vänligen chef över till min blogg: http://makealittlemore.co.uk.Koll...

Enkel kompost inhägnad (billigt, snabbt, n lätt)

det finns bokstavligen tusentals sätt att göra kompost kapslingar. Sök bara Instructables här, om du inte tror mig. Detta gjordes i ungefär en timme, kräver minimal verktyg och är mycket, mycket billigt. Det får jobbet gjort utan att slösa tid på att...