Laser skär läder kolvenEn god vän gav mig en läderklädd kolv som en gåva år sedan, och med tiden befintliga läder började dra bort och såg en lite sämre för slitage. Dags för en förnya! Jag har velat mer laser skärning och arbeta mer med läder, så detta kändes som ett perfekt tillfälle att göra båda.

Som jag använt en kolv som hade en befintlig täcker, hade det en nice inset yta som gjorde programmet lätt och inramade omslaget (även om det dubbla lagret innebar det inte längre var flush). Men en cover som denna kunde läggas till varje kolv, skulle man bara behöva vara extra försiktig när limning att uppnå en ren kant.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bota - läder kolven

Titta på Pirates of the Caribbean för många gånger att räkna, uppmuntrad av min två unga som upprätthålla entusiasm trots upprepning, märkte jag Gibbs' läder kolven höll ytbeläggning. Being av spanska anständigt och ägare av flera väl göra spanska vi...

Laser skär läder iPad handtag

när den första iPad kom ut, det var ett mycket dåligt urval av iPad fall, speciellt trevligt sådana, så jag gjorde min egen. Det hade ett lock som täcker skärmen, och gjorde ett bra jobb att skydda iPad, men det saknades en kritisk sak, handtaget.Här...

Laser skär läder nyckelring

3 material som behövs: läder skrot, vektor-redigerande mjukvaran (som illustratör eller Inkscape) och en klippanordningen (som en exacto kniv eller laser skärare) Lädret är laser skärbar! Det luktar fruktansvärt rätt efter det blir klippt (ungefär so...

GÖRA en LASER skär läder HÖLSTER för din PISTOL

i detta instructable, jag ska visa dig hur jag gjorde en fin läder hölster och bildade den för att passa min pistol perfekt. Detta hölster var avsedd för en Glock 17, men jag skapade mönster kommer att göra ett hölster som fungerar fint för en mängd...

Läder kolven

detta är en läder kolv, den är vattentät med bivax, och en har en propp av ceder och cork. Till ganska upp jag ristade en keltisk Knut på framsidan av kolven. Du kan se fullständiga instructable om hur jag gjorde det här....

Laser skär läder verktyg rulle

Först att göra läder vägtullen rulle jag designade en skala design av det på rutat papper. Sedan jag ritade om det i noshörning.Steg 1: material Efter räkna ut måtten för verktyget rullen, jag har köpt material.Läder, Tandy läder arbetande tråd, Tand...

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

Gör unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (Laser skurna tyg och läder)

3D till 2D till 3D överföring: göra unika mode designmönster med Pepakura papper hantverk (laserskuret)Inspirerad av Japanska Papercraft, konstnären Michael Koehle och jag slog sig ihop och kombineras vår kompetens för att göra plagget mönster som in...

Laser etch plånboken läder och stoppa ett rån

detta är en enkel instructable av laser etsning din läder plånbok men det kan också leda till att förhindra ett rån som i filmen Pulp Fiction. Häromdagen en vän vidarebefordras mig en roliga nyheter där en Lokal Man stoppar rån av citerar Pulp Fictio...

LED Slap Wrap armband: Experiment i ledande Laser broderi

Få hög synlighet med denna mångsidiga ljus upp slap armband!Använda som "Im upptagen på jobbet" indikator, cykel ljus, armband eller hår wrap och för dans i mörkret och att göra lång exponering ljusa målningar... eller vad du kan tänka på.Alex,...

STAR TREK (TNG) PAHSER 1 LASER MOD

jag vet att det är inget nytt men jag ville dela min phaser mod med er...Jag köpte phaser på ebay för 10,00 USD. Sedan jag köpte en hög mw grön laser och placerade den i prop. Nu dyker ballonger.Steg 1: Laser Om laser:Det är allmänt känd som den nya...

Laser skär SphereBot

Begreppet SphereBot (eller ägg-Bot) är verkligen snygg och innovativ. För er som inte vet, är SphereBot en enhet som använder vanliga pennor (sharpies, Rose Art markörer, etc.) för att dra på runda objekt. Dessa kan vara något, från ping pong bollar,...

Själv inriktning laser torn

Detta instructable är att visa att lite uppfinningsrikedom med överblivna delar kan skapa timmar av underhållning.Denna laser torn är perfekt för poppar dem svåra att nå ballongen eller andra program som man kan tänka på.Vad du har är ett torn som ko...

Läder kuvert-formade plånbok

Jag har gjort denna plånbok ett par gånger nu. Jag använder en laserskärare eftersom det är mycket snabbare (om än stinkier), men detta mönster kan enkelt göras med sax, en roterande fräs, eller exacto kniv på utsidan och en läder punsch för insidan....

Cross-laser kollimator för newtonska teleskop

jag gjorde två billiga laser kollimatorer (den andra som för en vän, med hans hjälp). Kostnaden var ca $16 varje i aluminiumrör (inklusive frakt) och om $4,50 för en cross-laser från dealextreme. Denna laser projekt en fin stort kors snarare än en pr...

Snabb, smutsiga och billig laser gravör

Efter att ha spelat ett tag med "pocket laser gravörens" Jag har påhittade folowing instructable av Ingela, vill jag göra något större med saker jag redan har i min ägo. Det enda jag har köpt är en scanner (7 euros på begagnade grejer shop). All...

Den Musixel BoomBox

Musixel är en styrelse för att tolka frekvenser i musik eller ljud och generera en ljusshow på upp till 64 adresserbara lysdioder. Musixel har några lägen inbyggda, en av dem är en grafisk Equalizer stylad visualizer som är mer än bara lite coolt. I...

E-aktivera: Hur du sätter samman Isabella armen av FATHOM

Isabella armen av FATHOM utformades för fem-åriga Isabella, som föddes med agenesi av höger arm. FATHOM teamet samarbetar med e-aktivera organisationen (EnablingtheFuture.org) och aktiverar gemenskapen Foundation (EnableCommunityFoundation.org) till...

Bygga en R8 Collet förvaringsbox på TechShop

i min hem butik har jag en smedja granit 1324 3-i-1 maskin. Denna maskin använder standard R8 hylsor i mill huvudet. Med tiden har jag samlat ett antal hylsor, men inte som en del av en boxed uppsättning.I detta instructable ska jag visa hur jag bruk...