Laserskurna rippel klockandet är en trä klocka med massor av koncentriska cirklar som efterliknar ringar i en damm. Skär med en frickin' laserstrålen. Jag ville ha något som var abstrakt och ändå hade de grundläggande funktionerna i en klocka. Det är lite arbete med Illustrator och lite tid på den ol ' laserskärare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser skär vägg Vent täcka

om du har sett min första Instructable, du vet min laser cutter saga. Det är som en kärlekshistoria, verkligen. Pojken kastas i undervisning en bångstyrig klass. Institutionen räcker pojke nycklar till en glänsande laserskärare. Pojke möter laserskär...

IV-11 VFD klockan

här är min version av en VFD klockan, kör på Arduino (atmega328).Jag har undersökt många VFD klockan trådar ute och detta är vad kom av det.Tack till:Ladyada för isen klockan skriva upp. www.Ladyada.net/make/icetube/index.htmlHaris till IV-11 skriva...

Sängkanten klockan från watch

min klocka band bröt och det var billigare att byta ut klockan än att köpa ett nytt band.Jag ville inte slänga klockan, så jag kom med en design för en Nattduksbord klocka för den.Saker som behövs:Watch1/8" pop nitar (10 för 1/8") och 2 för 1/4&...

Rick Astley klockan

Ja, det är en klocka formad som Rick Astley och det chimes "Aldrig kommer att ge dig upp" på timmen.Obs: detta är en förminskad prototyp / bevis på konceptet. Den avsedda storleken är ca 20" tall. Här en endast 13".Steg 1: material En...

Rainbow Neo klockan

Denna klocka gjordes som en gåva men jag var så nöjd med den som jag trodde jag skulle göra en instructable för det. Klockan använder 2 Neo Pixel ringar från Adafruit industrier som Arduino Pro Mini mikrokontroller och en DS1307 Realtidsklocka (RTC)...

Kloka klockan 3 - Arduino-baserad nördiga väckarklocka

Wise klockan 3 är en öppen källkod, mycket hackable nördiga klocka som visar mycket mer än tiden. Dess huvudsakliga funktion är att visa användare redigerbara citat Hämtad från ett SD-kort (som de används i Fotokameror).Wise klockan 3 kan dessutom Vi...

Månfas klockan

I detta Instructable kommer vi att bygga en dynamisk lunar lampa med Raspberry Pi. Med din alldeles egna lunar klocka vet du alltid den nuvarande fasen av månen, oavsett väder!Steg 1: Historia och teoriSpirande astronom? Nyligen biten av en varulv? O...

Tidvatten klockan

detta är en handledning för att göra tidvatten klockan. Klockan visar ebb och flod mellan hög och lågvatten av en stigande och fallande vatten nivå. Den består av en lufttät akryl behållare att har en främre synliga kammare och en back gömt kammare....

Hur man gör laserskurna helgdekorationer

detta Instructable visar hur man gör enkla laserskurna dekorationer för semester med Ponoko. Om du aldrig har arbetat med en laserskärare eller har bara använt en vektor konst paketet gånger innan, sedan är denna guide för dig.Efter min senaste Instr...

Neopixel klockan

Vill du bygga en fin LED klocka? Om du svarar ja hålla vänligen behandlingen och missa inte något i detta Instructable, vi ska bygga klockan på dina drömmar. (okej kanske inte, men du måste erkänna att åtminstone det låter coolt)Först och främst anvä...

Laserskurna Laptop klistermärken för MacBook och PC (6 gratis mönster)

Med dessa laserskurna laptop klistermärken, kan du göra datorn ännu mer personlig!Gillar du dina saker unik och personlig? Eliza från ZMorph säker gör, det är därför hon beslöt att konstruera och tillverka en uppsättning unika laptop klistermärken fö...

3:30 klockan

Jag ville göra en väggklocka som betonar när dess 3:30.Varför 3:30? Eftersom de flesta dagar, kl 3:30 jag behöver lämna oavsett vad jag gör och plocka upp mina barn från dagis och dagbarnvård. Ibland är jag så uppslukad i vad jag gör att jag är förvå...

3:30 klockan Version 2

För några veckor sedan jag gjorde den första versionen av 3:30 klocka. Det fungerade ok ibland men eftersom den baseras på försiktigt stänga en elektrisk krets, det fungerade hela tiden.I den här versionen jag använder LDRs och resultatet är en lite...

3D Rainbow klockan

Jag har alltid haft en sak för ovanliga klockor och så finner jag mig alltid göra dem antingen sälja eller som gåvor. Och låt oss inse det, "Klockorna" är nåt som är mycket viktigt i varje enskilt rum! Jag vet, vissa skulle säga jag har min tele...

Abbey Road rekord klockan

Är du en Beatles fan och vinyl knarkare? Letar du efter "Något" unik, lätt och billig att göra? "Föreställa sig alla människor..." stirrade på denna klocka som du kan skapa! Så låt oss "Come Together" och göra denna ikoniska...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...

Analog talar glöd i mörka 3D tryckt klockan

Klockan visar tiden med 4 analoga mätare. Jag har sett dessa typ av klockor i olika inkarnationer men jag såg aldrig en analog klocka i detta format som talade. Denna klocka meddelar tiden halv timmes mellanrum och spelar ett meddelande varje gång kl...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Montering av "Kloka klockan 2" (Arduino-baserad väckarklocka med massor av extra funktioner)

denna handledning visar hur du monterar kitet för Wise klockan 2, ett öppen källkodsprojekt (hårdvara och mjukvara).En komplett Klok klockan 2 kit kan köpas här.Sammanfattningsvis är detta vad Wise klockan 2 kan göra (i den aktuella öppna källa mjukv...