Läskiga marionett docka kostymmin flickvän och jag alltid gör par kostymer och hon var inställd på att vara pratsam Cathy i år. Det tog mig ett tag att komma med något som gick med på det. Vad bättre än en annan läskig leksak? Mitt främsta mål med kostym var att se ut som en gjorde handdocka och ha en tipping flytta cross svävar ovanför mitt huvud. Strängarna behövs också för att se ut över stora garn.

Ett par saker innan jag sätter igång... Detta är inte en Instructable på sömnad eller svetsning. Jag gör inte anspråk på att vara expert eller vet alla de bästa metoderna. Jag vet nog dra bort projekt som detta och det är allt. Under akut handsydda reparationer på kläder är detta den mest äventyrliga sömnad projekt jag tagit på. Jag har gjort massor av svetsning men mest bara fudge mig igenom det i farten.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Marionett docka kostym

denna marionett docka kostym gjordes med en bayersk bar piga mönster men du kan använda vilken outfit som helst. Under toppen bar jag en Camelback vattenflaska ryggsäck. Inuti placerade vi PVC rörledning gör handtagen på toppen. Sedan var enkel färg...

Gör en papper docka kostym

jag älskade att spela med Pappersdockor som barn, och så tanken på att klä upp som en naturlig storlek klippdocka fick mig att Le. Denna dräkt är lätt att göra, även om du inte tror du kan rita. Det är super billigt att göra, och det bästa är att du...

Troll docka kostym

denna lätt troll docka kostym kan du Styla som din favorit leksak från att växa upp, utan att göra några allvarliga skador på håret.Om du samlat dem som barn, eller vill göra narr av den moderna troll i kommentarstrådar, är denna dräkt snabb att dra...

Lätt voodoo docka kostym

detta är en super enkel och unisex Halloween kostym - voodoo-docka! På minimum, allt du egentligen behöver är ett hjärta och några nålar att fästa till dina kläder. Allt du gör efter det är bara en bonus!Jag bestämde mig att gå vidare och göra makeup...

Enkla marionett docka

här är ett enkelt och roligt marionett docka projekt.Steg 1: Vad du behöver.Steg 2: Skära ut din marionette.Steg 3: Sätta din marionette.Steg 4: slutligen...

Hemgjord läskiga docka kostym

detta är en stor kostym som jag satt ihop själv. Det blir en hel del uppmärksamhet och erkännande och är lätt att sätta ihop. Bästa delen är att det finns nr MAKE-UP behövs!Objekt måste du creat denna kostym:Baby Doll perukBaby Doll stil DressLångärm...

Att göra en pärlstav marionett docka

denna handledning är att göra en liten marionett av pärlor och sträng.Du behöverStora pärlor 18 (jag har använt 10mm pärlor här)Små pärlor 28 (jag har använt 6mm pärlor här)handskesträng (för beading)tunn sträng eller tunn fiske tråd för rörliga arma...

Kvinnliga marionett docka!

You'll need:Styrofoam bollar (olika storlekar) vitt tyg (om en gård)Lina (20 lb test 250 varv) SharpieVarm limpistol och limma konstruktion papperSymaskin och tråd Popsicle pinnar med hicks / bitar utTyg för hår Random tyg till en klänningTyg för hat...

Dalek docka kostym

Dalek marionett dräkt från asyl av Daleks avsnitt från säsong 7. Ögat bit är tillverkad av locken på recept flaskor med en LED i den. Stjälken är en bit av rörsystem för ett sprinklersystem lawn....

Läskiga spöklika kostym

detta är den kvällen kostym jag bar till arbete och sedan Halloween-fest efteråt. Jag hade svarta kontakter i för den här en. Alla hemgjorda...

Teenage Mutant Ninja Turtle virka marionett docka

detta är en 18 tum höga handdocka/docka, alla gjorda från virka. Jag använde G krok och rött hjärta garn. Mönstret kommer från Kathleen Early webbplats, garn konst: http://www.kathleenearly.com/ Klicka på "Mönster" på den vänstra ramen, sedan &q...

Marionett Optimus kostym

jag gjorde denna kostym strax efter att ha sett filmen "Alien" för första gången.Steg 1: Skaffa t-shirten du vill använda, och en Alien Optimus plysch (finns på www.thinkgeek.com)Steg 2: Skär den lilla killen i två rätt om där hans kropp förvand...

Pirate Skeleton knep marionett docka

knep marionetter som kan flyga isär eller förvandlas till andra varelser är alltid en publikfavorit. Bryta isär skelettet, Grand Turk och cirkusartister är traditionella knep marionetter. Jag byggde denna paus-apart skelett med en pirat twist och vis...

Hemgjord voodoo-docka kostym, med säckväv och allt.

Säckväv klänningen är helt hemlagad, och om det inte var för foder jag sätta inne då det definitivt skulle ha varit en kliande natt. Hjärtat jag hittade på dollar store och jag skär upp tråd hängare, och stack bitar inuti när jag sydde plast hjärtat...

Halloween kostym: Wind-Up docka Makeup Tutorial

Bilden ovan visar den fantastiska Halloween "wind-up docka" kostym av Carley - kolla in Instructables gjorde hon för kostym, som har en faktisk rörliga nyckel! Jag fick äran att hon bad mig att sätta ihop ett hår och makeup utseende för hennes d...

Bygga en Beastie kallas kex: en marionett bygga.

Hej Instuctables! Jag fick sådan underbar feedback från er alla med min allra första marionett byggnad inlägg! Tack! Så, här är en närmare titt på ett annat marionett byggande.Steg 1: Idén Detta är inrättandet av "Biscuit" en marionett monster i...

BUILDING A BEAR ON A BUDGET!-dräkt och en FX marionett bygga

hur Matt bygger-A-BearI slutet av sommaren 2011, blev jag kontaktad med en unik marionett bygga utmaning. Jag blev kontaktad av producenterna av en film som produceras i Kuala Lumpur Malaysia. De behövde ett liv som björnen för en scen i filmen som s...

Läskiga papper Mache Mask - Silent Hill Nurse

DIY - Halloween kostym idé.Jag älskar något läskigt och typ av nörd också. :) Beslöt jag att göra min egen mask att slutföra detta läskiga sjuksköterska kostym. (Silent Hill) Jag vet, jag vet... denna kostym behöver mycket mer blod och gore, men tyvä...

Göra en Muppet marionett!

Oh yay! Gör dig redo att upp glee faktorn för errrrbody omkring dig. Problem i skolan? Gäller marionetter. Hård dag på kontoret? Marionetter. Trött? Marionetter. Ledsen? Marionetter. Arg? Dubbel marionetter. Lycklig? Förmodligen på grund av dockor.De...