Låt oss göra majs skalet dockor! ~ Thanksgiving CraftJag älskar majs skalet dockor! Förra året gjorde jag några med min dotter. Vi fick denna fantastiska idé att vi skulle göra några mysiga och rustika dockor och ge dem till "Nana" för en pre tacksägelse gåva. Vi sätta majs skal på vår inköpslista och var verkligen dismayed(actually, distraught) när de inte bara hade inte majs skal, men inte ens hade majs. (!!!) UM, vi lever i New England och sjutton, som även ingen spelar roll, b/c vi lever i den moderna världen där vi kan köpa päron som ser ut och feel(ouch!) gillar kaktusar någon tid på året för endast $4.99 22 kalorier... whaddya menar jag inte kan köpa majs en vecka innan Thanksgiving?!

Så, vi ökade vår egen i år.

(okej, bara för att sätta ett lyckligt slut på som annars tragisk historia, jag slutade göra en virtuell pilgrimsfärd till Amazon och köps torkade skal för tamales och hade dem snabb-levereras. Så Nana tog emot några vackra majs skalet dockor att sätta på displayen för Thanksgiving.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Aztec kalender krans

De Aztec kalender gavs som en gåva, detta instructable handlar om hur jag lagt till den för att ge det lite mer glans. Nämligen att lägga majs skalet blad och faux mini majs.Steg 1: leveranser --Aztec kalender--Varm limpistol och pinnar--Sax--Wire cu...

Anas röda fläsk Tamales

Gör 50 TamalesIngredienserFör griskött3 1⁄2 kg fläsk - kan vara axeln, revben,eller fläsk butt (eller någon kombination) putsade av fett och hackade10 dl vatten1 medelstor lök, fyrdelning3 vitlöksklyftor, hackad1 1⁄2 tsk saltRöd Chili sås15 stora röd...

Nötkött grillspett från Peru - Anticucho de Lomo Fino

Vi har nyligen varit att utforska recept från Sydamerika, i synnerhet Peru. Vi älskar kryddstark mat, men ibland tröttnar vi på Tex-Mex standardformatmall kryddig mat. Sydamerikansk matlagning är i stort sett en blandning av influenser från olika kul...

Fläsk Tamales

Detta är fläsk tamales i varje känsla-fyllningen är fläsk och materiel och ister blandat med masa är allt från en gris. Traditionellt i Latinamerika, de äts på helgdagar och särskilda tillfällen, vilket gör dem är en process och du göra brukar ca 100...

Thanksgiving Tamales

jag kom upp med idén om en månad sedan samtidigt äta tamales. Jag trodde att detta skulle vara ett bra sätt att använda vänster över Turkiet från vår Thanksgiving måltid.Steg 1: Ingredienser och verktyg Ingredienser2 koppar kornbröd2 skivor rostat br...

Sida-öppning Shotgun

detta är bara en prop, och inte skjutaDetta är en sida öppnar enda skott hagelgevär jag satt ihop i ett par timmar. Det tog mycket lång tid, även om du var att subtrahera lim torktid, så tillåt dig själv tillräckligt med tid att göra detta. ju längre...

Att göra-lista innan du reser

Vi älskar att resa men på grund av vår fullspäckade schema vi får ofta inte tillräckligt med tid att göra det. Därför reser vi så mycket som möjligt med begränsad tid och budget. Jag skriver detta inlägg för att hjälpa dem att göra en plan för sin se...

Hur du använder Genome kod för att utforma

Specifika sekvenser av A, T, G, C nukleotider definiera många virus och alla levande organismer inklusive dig (se wikipedia om genen,genomet och DNA).Här är hur man får dem för din design. Exempelvis är detta en akryl laserskuret data för min Shoji a...

Tamales

okej, jag såg mig omkring och har inte sett en tamale instructable här uppe så jag tänkte jag skulle sätta mig. Du ska känna ganska tur, detta är ett hemligt familjerecept för tamales... inte min familj, men någons.Hur som helst, jag tänkte instructa...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Arbetsbänk och följeslagare arbetsbord

om Minecraft har lärt oss någonting är att alla allvarliga crafting börjar med en bra arbetsbänk. Som en massa människor, utrymmet är begränsat och du måste göra det bästa av det.. Så arbetade jag verkligen på att minska fotavtryck av arbetsbänken fö...

Det bästa sättet att tillaga en majs hund

när jag växte upp min mamma lagade oss majs hundar för lunch. Hon kokt hundarna i mikrovågsugnen. Detta var bara bra eftersom jag inte visste något annat sätt att kokas. När jag växte upp en majs hund var lagad för mig i ugnen. Vilken skillnad. Ugnen...

Mrs & herr. Garn dockor (Martenitsa)

När jag var älskade liten jag att göra saker att leka med. Jag hade gjort det nyligen för en vän till mig.Inga stora virka tekniker inblandade. En "Garn magic" skapelse!Jag gjorde dessa docka när jag kom över en bild och jag visste inte det finn...

Enkla kryddig majs mellanmål

När du vill göra en kväll mellanmål i en hast, är denna enkla kryddig majs mellanmål en sån lätt recept. Det tar mindre än 30 minuter att laga och smakar riktigt bra som en kväll mellanmål.Steg 1: Förbered majs Ta ett öra av majs och ta bort skalet.S...

Hemgjord majs Taco skålar (aptitretare)

hemlagad tacos är så mycket bättre när du gör skal själv. Du skulle bli förvånad över hur lätt de är att göra. Jag bor nära en mexikansk butik som gör dem färska dagligen. De flesta här stoppar på deras butik efter jobbet och köpa dem för de smakar s...

Episode #6 färskost godis majs Mousse

Hej killar, detta är Leah, och detta är Lena, vi gjorde bara färskost godis majs Mousse precis i tid för halloween. Prova det och låt oss veta vad du tycker! Lämna oss lite kärlek genom att lämna oss några kommentarer! :) Detta är episod # 6, finns d...

Ful dockor

jag inspirerades av Jennifer Strunge Bomull monster att göra mina julklappar i år. Mina dockor är inte lika detaljerad som henne eftersom jag ville göra ett dussin eller så en veckor så jag anpassade mönstret så det skulle ta ungefär en timme att gör...

Sticka sjöjungfru svans för dockor

jag har förändrat min dockor till till sirener i havet med denna nya stickmönster jag designade, sjöjungfru svans för dockor.Modellerna är en Barbie och en 27cm Volks docka. Möbler och tillbehör är av Mattel och Re-ning.Mönstret kräver 1 nystan bomul...

Sträng Voodoo-dockor!

Göra din egen sträng Voodoo Dolls!Okej... Låt oss börja med en ansvarsfriskrivning.Jag gjorde detta projekt med mina 10 och 8-åriga barn.Jag trodde detta skulle vara en rolig kid hantverk... men det visade sigatt vara lite svårare än väntat...så jag...