Lata friska Crock-pot kyckling (oerhört lätt)detta recept är supper lätt och super läcker kontrollen är så mört det smälter i munnen anledningen till dess bruten i pic är eftersom det inte skulle stanna på gaffeln från potten till plattan... dess ett annat recept att någon kan göra även robotar eller min man... Så låt oss få matlagning!

Ingredienser
- Crock-pot
-Svamp soppa
-Mjöl

** tillval **
- Paprika
-Peppar

Obs: Detta är en crock-pot recept så det kommer att fyllas i 5 till 7 timmar... se till att starta den på morgonen till klockan tolv för att få redo för middag.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Crock-Pot kyckling Cacciatore

jag älskar italiensk mat, jag älskar kommer hem från jobbet till ett kök som är full av de puttra aromatiska dofterna av mina favorit rätter utan att behöva slav bort i köket.Jag har tagit några av mormors bästa rätter och började experimentera med l...

"Crock Pot" kyckling Pot Pie

när du skulle älska att ha en kyckling potten paj till middag men bara inte har tid. Detta är en rejäl måltid som lätt kastas tillsammans, kockar medan din på jobbet, och är säker på att behaga!Steg 1: Vad du behöver • 2 fryst kycklingfilé• 2 dl frys...

Hur göra: mysiga Crock-Pot kyckling middag

Hej alla! Ibland du längtar efter komfort mat för de kalla vinternätterna. Idag ska jag visa dig hur man lagar en crockpot kyckling middag som är både enkelt och tillfredsställande.INSTRUKTIONER:Du kommer att behöva:-En pot-Smör-1 kuvert av torr ital...

Crock Pot kyckling Cacciatore (jägarens gryta)

Min mamma brukade göra kyckling cacciatore ovanpå spisen, sjudande för timmar. 1979 med familj recept, jag försökte matlagning kyckling cacciatore i en lerkruka potten. Resultaten var läckra och ännu godare nästa dag! Kycklingen var underbart mört......

Crock Pot grön Chili kyckling gryta (Tomatillo gryta)

http://www.savynaturalista.com/2013/09/24/crock-pot-green-chili-chicken-stew-tomatillo-stewGrön Chili kyckling gryta recept:3 benfria kycklingbröst2 kycklinglår8-10 tomatillos (du kan använda kan)6 jalapeno paprika (jag bort frön)1/2 kopp koriander3...

Crock Pot kycklingbuljong

att göra lager liknar magi.Det gör att jag känner mig som en häxa, att fylla en pott med smutsiga gamla bitar av grönsaker, djurben, lök skinn och smutsiga lilla svamp och slutet på denna läckra lukta skål av rena näringsämnen. Den förvandlas sopor t...

Crock Pot buljong

Vare sig du vill spara pengar, äter hälsosamt eller minska avfallet i ditt kök, är att göra dina egna ben buljong en enkel sak att göra. Det finns inte mycket aktiv prep tid för detta recept - 10-15 minuter för den enklaste versionen, 20 om du vill l...

Crock Pot vegetabiliska linssoppa

Jag älskar hur lätt det kan vara att laga mat med en lerkruka potten. Detta är en av mina favoriter. Ingen matlagning förväg. Helt enkelt Lägg alla ingredienser i lerkruka potten, ställ den på låg innan du lämnar för klassen, och voila middag är reda...

Crock-Pot öl ost soppa

När det är kallt ute och du inte känner för matlagning, är öl ost soppa ett perfekt sätt att lura din fru att du ha öl med hennes fancy Olive Garden soppa.Vad du behöver:1 kan (14,5 uns) hönsbuljong1 dl öl1/4 dl finhackad lök2 vitlöksklyftor, hackad3...

Crock Pot äppelpaj dopp

Jag älskar kola och äpplen (se detta Instructable, men vad jag verkligen älskar är äpplen doppade i smör mjölk sirap. Så varför inte göra ett dopp, använda en lerkruka potten, äpplen och en modifierad smör mjölk sirap. Detta är vad jag kom med.Steg 1...

Crock-Pot Bread

Want some AMAZING home-made bread!?Varför inte prova att göra lite själv med min CROCK-POT bröd teknik!Lerkruka-krukor och andra varumärken av stengods långsamma spisar är favoriter för långsam och enkel tillagning av kött, soppor och grytor, och nu...

Lätt Crock-Pot Queso Blanco

Har du haft problem med att hitta en vit queso recept som inte innebär en kastrull och tidskrävande städa upp? Jo du är i tur! Jag kommer att visa dig hur man kan piska upp en otroligt enkel och välsmakande queso blanco med bara en crock-pot för näst...

Chili i Crock-Pot

Min chili är rejäla och aptitretande och görs med en blandning av köttfärs, lök, vitlök, paprika, chilipulver, spiskummin, oregano, basilika, produkter av tomater, bönor och lagerblad.Det finns inget riktigt gillar en varm skål med chili på en kall b...

Crock Pot murare burk havregryn

Jag gillar idén för matlagning havregryn över natten i en lerkruka potten, men rensningen är en smärta och jag ibland får inte det rengjorda i tid för att använda följande morgon. Jag ville undvika att använda plastpåse liners eftersom det är bara sl...

Crock Pot nötkött Broccoli

min favorit kinesisk mat, bredvid Chow Mein, är nötkött Broccoli. Jag älskar verkligen nötkött Broccoli. Bästa nötkött broccolin jag någonsin ätit var på en kinesisk/mexikansk restaurang i Mexiko (sanningen). Å andra sidan, hatar min gubbe kinesisk m...

Crock Pot honung Sriracha vingar

Prenumerera på YouTube för fler fantastiska recept varje tisdag och torsdag! Det är gratis!Ingredienser:1 stort paket kycklingvingar3/4 kopp kycklingbuljong1 kopp Sriracha1 dl honung1/2 dl soja1 paket Lipton löksoppaGranulerad ingefära, vitlökspulver...

Crock-Pot revben

Crock-Pot!En av de bästa uppfinningarna genom tiderna enligt mig! Min fru och jag fungerar så att få en måltid tillsammans i en tid som alla kan sitta tillsammans och njuta av är tysta besvärlig ibland. Nyligen har jag börjat använda en Crock-Pot för...

Crock Pot äpple smör

jag var svältfödda äpple smör (och pumpa smör) den andra dagen, och kunde inte hitta en Instructable gjord speciellt för detta! Äpple smör är i grunden mycket koncentrerade äppelmos; genom långsam matlagning såsen, sockret i äpplena börjar caramelize...

Crock-Pot Lit'l Smokies

Detta recept är så komplicerat att bara om alla kan göra det! Den har bara tre ingredienser som helt enkelt behöver blandas och värms upp före servering. Hur helt är det? Enkla och läckra?! Registrera mig!Steg 1: Ingredienser - alla 3 av dem1 kan chi...