Lätt blomma Corsages (med magneter)Corsages är ett trevligt sätt att lägga till lite wow till en fest eller ett bröllop. För mitt bröllop gjorde jag 16 corsages för €10. Vi hade redan de magneter som används, förvaras på vinden för "vissa projekt". :)
Jag är inte en florist, bara någon som gillar att försöka göra saker. Dessa corsages är mycket enkla, men det är också vad jag tycker om dem.
: D

Du behöver:
Blommor. Jag använde gerbera's / germini's.
Gröna blad
Blommig band
(Corsage) magneter
Iron tråd (att stärka germini)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen blomma Corsages

Köpa blommor till bröllop är extremt dyra. Blommor, särskilt arrangerade blommor finns tusentals dollar beroende på hur många blommor du vill ha. Att skära ner på kostnaderna många brudar har varit att välja att köpa sina blommor i bulk och ordna blo...

Flytande penna med magneter

Detta är material för farkoster en flytande penna/pensel med magneter.Steg 1: Hur du ansluter magneterna till paintbtrushAnvända en massa band ansluta magneterna till pensel. Se till att magneterna är jämnt fördelade och att du mäter dem samma avstån...

DIY: Hur man gör vacker blomma dribblare med papperskonst Quilling

DIY: Hur man gör vacker blomma dribblare med papperskonst QuillingHär är länken till videon för blommor jag har använt för till dangler... Göra em lite stor...Quilling enkelt: I denna tutorial får du lära dig att göra vackra blomma dribblare i bara n...

Experiment med magneter, burkar och annat

En serie experiment med magneter, aluminiumburkar och othere delar och bitar.Detta experiment vända virvelströmmar. Att induceras strömmar av ett växlande magnetfält nära en metall elektrisk ledare. Att generera strömmar ett magnetfält som motsats ti...

Hur man gör en pärlstav uttalande halsband blommönster med pärlor

Här är en detaljerad handledning om hur man gör en pärlstav uttalande halsband blommönster med pärlor hemma.Steg 1: Material och verktyg som behövs i det pärlstav halsbandet uttalande:Glas hornet pärlorAcrylic Pearl Drop pärlor8mmGolden pärlor4 mm gu...

Tyg blomma Corsages- och Boutonnieres

här är mager om hur att göra corsages- och boutonnieres från tyg blommor. Jag gjorde ca 50 blommor för bröllop från tre olika typer av tyg i tre olika mönster: lila crepe tillbaka satin, lila prickiga chiffong, vit prickiga satin. Min bukett används...

Hur man gör en doftande Corsage med blommor & örter

Idag vill jag dela med dig hur man gör en corsage som är doftande med blommor och örter.Steg 1:Corsages är en bunt av blommor, vanligtvis bärs på antingen på kläder, en handled eller bifogas en handväska som innebär att någon är speciella eller vikti...

Hänga affisch med magneter

i sovsalarna våra väggar är push-pin vänlig. Jag ville ha ett sätt att hänga några affischer av mina teckningar men ville inte använda push-pins eftersom de skapar hål. Lyckligtvis älskar jag magneter. Denna lösning gör att du kan enkelt ta ner din a...

Warhammer trollkarl på skiva med Magnetically-Coupled Motor och lysdioder

vill lägga utan lite snygga effekter till dina projekt? Motorer och lysdioder är vägen att gå!Är du en Warhammer gaming entusiasten? Här en för dig!Detta är min Tzeentch trollkarl herre på skiva, revideras med extra 3 lysdioder, en motor, en micro (P...

Hur man säkert akvarium Mesh lock med magneter

detta DIY-projekt är för dem som behöver att säkra deras mesh akvarium lock, men utan att alltid ångra eller titta på de fula låsning eller icke-låsande klipp!Detta är inte en DIY som sparar massor av pengar eftersom de icke-låsande klipp är bara någ...

Fixa Pin emblem - med magneter

göra din emblem lättare att byta ut och håller längre med mindre bitar att rost / skadas.Du behöver:-Craft knife (fickkniv gör - bara för mindre skrapning)-Pin badge-KylskåpsmagnetSteg 1: Magneten En vanlig kylskåpsmagnet med en rund magnet är allt d...

Lätt $3 ferrofluid och andra upptäcktsfärder med magnetic slime

Vår DIY klass har kämpat med oogoo, men en kommentar på oogoo instructableinspirerade oss att prova att lägga till järn-oxid och därifrån en herrelös kommentar om att lägga till järnoxid silly kitt lämnade mig tänka på magnetism i plast och icke-newt...

Vävda nål fall med magnet

jag beslöt att försöka väva för första gången sedan gymnasiet, och beslutat att göra en liten nål fall för sömnad/stickning/virkning. Jag maskinen sydde i en liner och några gamla resår för slingor/hållare. Detta var mitt första försök att något sånt...

Organisera kablar med magneter

Jag var trött på röran av kablar för att koppla in kameror, externa hårddiskar, telefoner och andra grejor till min dator. Lyckligtvis mycket av det har gått att använda olika storlekar för USB, men vissa företag fortfarande använda egna former.Jag h...

Hålla concertina fönsterluckor med magneter

Fönsterluckor är en fantastisk och populära design funktion föredras av många husägare försöker replikera äktheten av viktorianska bostäder. Trots massivt trä fönsterluckor var en standardfunktion i många viktorianska hus, utformad för att hålla kyla...

Ljus Theremin med Magnet hållare

detta är ett projekt som utvecklats under våra "Taller de inventos" (augusti bygga natt), sponsras av Instructables och Jameco. Du kan läsa mer om händelsen här.Här ska vi visa dig hur man gör en ljus theremin som har enHär är en video av therem...

Kontrollera din iPad Mini Display med magneter i din DIY täcka

Iceng har en utmärkt Instructable om magneterna i en iPad 3. Jag har inte sett något ännu om mini. Jag tillbringade bara en halv timme räkna ut. Så jag tänkte jag skulle dela det här. Jag ser det finns en video på YouTube som visar platsen för de vik...

Wood kvarter uppgraderas med magneter

Hej alla! Jag planerar projektet för min lilla dotter, som älskar att spela med colorfull saker.De ursprungliga wood kvarter, var en gåva från min far omkring 25 år sedan.Då, jag kämpar ofta, orsaka bitar kommer inte fastnat tillsammans, så jag limma...

En kreativ användning av Magnet. Samla fallna eller spridda mynt med magneten. ett Experiment med Magnet.

Hej alla, här jag (Mr Suhasa, Ph.D. student i bioteknologi, Bengaluru, Karnataka, Indien) har visat hur man samlar in fallna eller spridda mynt https://www.youtube.com/watch?v=DAIyZ4y0CgM också i en annan video av min visas hur man kan återanvända ga...