Lätt Camping "Matlagning"Min flickvän och jag planerar att gå camping för helgen. Vi är inte ivrig campare (city slickers) och prognosen var inte gynnsam (regn varje dag), så vi ville vara förberedd och äta bra utan arbete. Internets idén om camping måltider är varm korv, hamburgare, smores och liknande.

För att minska mängden bearbetat mat vi åt, vi förkokt vår camping måltider, som arbetat ut riktigt bra. Vi kunde äta hälsosam, god mat, med mycket lite ansträngning och minimal rätter.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Camping matlagning enkelhet i 30 minuter eller mindre

varje gång jag campa jag kämpar för att hålla det enkelt och organiserad. Vi pratar tält camping för backpacker. Jag hatar att dra ut baljor av objekt. Låt oss hålla det enkelt, människor. Det är där detta instructable är tillämplig!Steg 1: Skaffa di...

Camp matlagning den lätt väg - i marken stekt

Camping är roligt, spännande, och verksamhet kan vara utmattande. Tillbringa dagen i skogen jakt, på floden fluga fiske eller kajakpaddling din favorit floden eller mynning och du kommer tillbaka till lägret redo att äta och måste fixa det själv elle...

Wind Block för Camping matlagning

Min vän och jag kom upp med denna idé för en vikbar vind blockerande enhet för våra läger brännare, som vi brukar använda för att göra kaffe. Vi fann det mycket bra när man försöker tända elden, och det håller även värmen från att gå med vinden vilke...

Matlagning ägg-utan en kastrull

Matlagning ägg-utan ett Pan - roligaste filmerna är ett klick bort när någonsin du gå Camping Dont Pack tung kokkärl göra din matlagning Se videoklippet och och få reda på vad man ska packa istället. Camping/Matlagning Tips...

Bygga Instructables för familjen kul

Jag har försökt att komma med idéer för "Maker mammas tävling." Ikväll insåg jag att jag redan hade allt som jag behövde för att skriva upp de instructable att bäst lämpad min uppfattning om vad scoochmaroo säger:"Ja, vi vill se hur du har...

Hacka en Weber Rapidfire® in en Awesome Woodstove®

Det finns massor av Instructables om att göra små bärbara vedkaminer. Jag har gjort ett antal av dessa spisar under åren, hackad av konservburkar och andra bitar av skrot.När jag såg Weber Rapidfire i min lokal järnaffär, har den rimligen prissatta (...

Snövit Backpacking - hålla värmen och ha kul!

Tror du backpacking är bara en summertime sak? Aldrig! På vintern håller bergen otroliga sevärdheter och orörda skönhet. Lär dig hur du har en trevlig snö backpacking resa, utan att frysa till döden, eller att bli uppäten av en sasquatch.Steg 1: Du v...

Chippewa kök

Chippewa köket kan ses som odiskutabla kungen av alla "läger prylar." Det är den ultimata läger kök banbrytande projekt, som ger en stor del av bekvämlighet till ett brett utbud av camp matlagning operationer. Chippewa köket kan ge en upphöjd yt...

Matlagning Bacon i en Camping kruka

Jag gick camping denna helgen men glömde i stekpannan, så jag slutade med att skära upp bacon och laga det i flera omgångar i en liten camping kruka. På den långa kör tillbaka hem tänkte jag på bättre sätt att tillaga en hel packe av bacon i små pott...

Camping stativ för matlagning över eld

detta är en steg för steg guide till att göra en robust stativ kan du hänga en cook gryta, nederländska ugnen, kaffekanna, eller något annat du vill hålla över en lägereld.Det finns mycket trevligt kommersiellt producerade stativ tillgängliga, inklus...

Camping rocket spis

Jag något slags kärlek camping. Även älskar jag matlagning. Men jag gillar inte att bränna icke reversibel bränslen.Så vad för alternativ gör har du. Ja naturligtvis, du kan tända en eld varje gång, men det inte är tillåtet överallt och du också brän...

Pop kan Camp spis

Denna lätta Kaminen är perferct för backpacking eller bara camping. Koka vatten lätt för din MREs eller varm choklad eller waterever annat. Mycket enkel att göra!Ledsen avancerade i om all min bilderna visar sig i sidled...Om du gillar, skulle jag up...

Matlagning med tre ljus lågor

efter uppvärmning upp spaghetti och ravioli med en enda ljuslåga, två olika typer av oljelampor och en förkortning lampa jag beslutat att försöka matlagning på ett tre wick ljus. Jag köpte ett gäng av dessa ljus clearance på Walmart. Den här ser till...

600/300 lumen li-ion camping lykta

Jag kunde inte hitta riktigt kraftfull camping lykta på marknaden. LED lyktor har lång arbetstid, men ljuset räcker inte (till exempel) till matlagning och uni riktad. Fluorescerande nödbelysning är tung, stor och förlora laddning vid lagring på grun...

En god Camping mat för alla årstider

När jag var engagerad i undersökning fungerar för nya vägbyggen i nordöstra Indien, par av min kollega ingenjörer och själv fann det svårt att göra matsäck med oss. Lunch kan inte förberedas på den tidiga timmen som vi brukade starta från vårt läger...

Lätt Peasy välsmakande Cheasy Pasta Pesto (även bra för kräsen, vegeterian småbarn på en camping)

OK Låt mig vara sundet: detta är inte exakt '' Haut-Quisine"eller god italiensk mat. Men jag antar att du tänkte att ut genom att läsa prick inte du?Men om du söker för en mycket enkel men smakrik pasta recept som även kräsna barn äter än denna kompa...

Väsentliga Backcountry Camping förberedelse checklista

Det kan vara skrämmande att övergången från bil camping till din första backcountry erfarenhet. Det finns vissa redskap rekommendationer och tekniker som gör din 1: a (eller 50-) backcountry erfarenhet väldigt roligt.Steg 1: Välj din spår och ansöka...

Hur att isolera en camper van

Vi köpte en ny Mercedes Sprinter skåpbil (2013, 144" med höga tak) och börjar omställningen mot en vinterbonade husbil. Vi lever i nordvästra och älskar att åka skidor - vårt mål är att köra sprintern runt skidorter och slå läger på parkeringsplatser...

Pocket Sized Camp spis (The förbättrades

detta instructable faktiskt kom genom nödvändighet. Jag älskar camping, och ofta vandra i skogen. Hur ofta har du tillbringat en dag med fiske, och önskat att du kunde kasta lite färsk fisk i en stekpanna just där på bryggan?För mig innebar alltid bä...