Lätt DIY Word Art Canvas med Cricutjag vet inte om dig men jag älskar alla nya "WordArt" dukar som poppar upp överallt.
Vad jag inte gillar är priserna, jag hittade en med en söt "mormors hus" säger att jag älskat för $35! USCH! Jag visste att jag kunde göra det mycket, mycket billigare och i färger / mönster som var perfekt. Vad vet du, med hjälp av saker jag haft runt huset (mindre än $5 om du skulle köpa allt) skapade jag en duk ordet konst som fungerat perfekt.

Kolla in den steg för steg och gör en själv!
Äntligen ett roligt och enkelt sätt att visa alla de roligt citat du se!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY papper presentförpackning (med handledning)

Vill du lätt och vacker presentask?Jag gjorde en lätt :)För mer information, titta på min video :)Hoppas ni gillar den.Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjcI...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/...

DIY-komma igång med DRÖNARE (med REMOTE KALIBRERINGSMÖNSTRET)

Vad är de och vem som använder dem? Vissa kallar dem drönare, vissa gäller etiketten "quadcopters", även om de kan ha någon antal rotorer eller ens vara plan – även kallat dem "obemannade aerial system" (UAS). Jag föredrar att kalla de...

Skriver ut krets Scribe mönster med Cricut utforska

Ritning med krets Scribe är penna ett mycket roligt och ett bra sätt att lära sig grundläggande elektronik. Kolla in online editor på 123D kretsar om du vilja till försök den ute. När du behöver en hel del utskrifter, kan det vara bra att använda en...

DIY svävare leksak (med en CD)

Bygg din egen leksak svävare med hjälp av en CD-skiva och en ballong. Ganska enkelt!Video Tutorial på YoutubeTitta på här: DIY svävare leksak (med en CD-skiva)Svävare använder fläktar för att producera en stor mängd luft under skrovet som ligger stra...

DIY ananas Room Decor * med video ** Pinterest DIY

DIY ananas Room Decor med tallkotte - återvinna idéHej! Jag älskar diy-projekt. Mitt nya projekt är Pineapple rummet inredning. Hoppas alla gillar det ^_^ ❤️...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla Motor handborr

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med gamla motor handborr1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 160 mm x 160 x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Aluminium 60 m...

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER11

Hemgjord Mini cirkulär tabell hem byggt Jig såg DIY skärande PCB med Collet ER111 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st Aluminium 200 mm x 80 mm x 12 mm1 st Alyric 200 mm x 160 x 6 mm1 st Aluminium 150 mm x 40 x 20 mm1 st Collet ER11 Spinde DI...

Att man gör en DIY borstlös Gimbal med Arduino

Detta är en berättelse om mitt tredje projekt med billiga gyro och Arduino.Efter de tidigare två projekt, Lätt inverterad pendel och 3D kalligrafi, jag har tänkt på att göra Kameran Gimbal med Arduino. Då hade jag tre principer för projektet.Utrustad...

Hemgjord Mini cirkulär tabell DIY skärande PCB med Collet ER11 och Motor Drill

Hemgjord Mini cirkulär tabell DIY skärande PCB med Collet ER11 och Motor DrillMaterial:1 st aluminium legering 220 mm x 220 mm x 6 mm1 st aluminium legering 250 mm x 100 x 12 mm1 st aluminium legering 100 mm x 80 x 16 mm1 st Stepper Motor montering L...

DIY pärlstav armband med 4 stand fläta

denna handledning syftar till att informera dig ett fint hantverk smycken att göra tanken, det vill säga diy pärlstav armband med antikt silverfärgade röret pärlor och lime grön 4 strand fläta.Material och verktyg:Tibetansk stil pärlor tubePandora me...

DIY Word Clock - i sju steg

Hej Internets!Efter att ha sett min vän med en av dessa som en sexig handled titta tänkte jag det nästa bästa var att göra en skrivbord och väggen version. Efter flera versioner och uppgraderingar jag är stolt över att nu dela detta: WORD CLOCK - gör...

DIY cirkel Art

detta instructable kommer att visa dig hur man gör en awesome cirkel Art måleri!Steg 1: Samla leveranser Varorna du behöver:-Canvas-Måla-Plastmuggar-Penslar-Färg palett-Hushållspapper (för ditt arbetsyta)Steg 2: Att göra konsten cirkel Börja med att...

DIY drivs Pedal styrelsen med Input Jacks

vänligen bära med mig om detta är svårt att följa eller måste klargöras... Detta är min första Instructable. Om du har en fråga, fråga gärna i kommentarerna!Detta projekt startade som egentligen bara en kombination av flera idéer. Jag ville ha en ped...

DIY andedräkt Sensor med Arduino (ledande stickade Stretch Sensor)

Denna DIY sensor tar form av en ledande stickade stretch sensor. Det radbryts runt bröstet/magen och när bröstet/magen expanderar och kontrakt så kommer sensorn, och följaktligen indata som matas till Arduino. Så kom ihåg detta är inte ett helt korre...

Skapa löda pasta stenciler med Cricut

Obs: Vill inte köpa en Cricut maskin! Jag har fått veta (genom TheGreatS) att Cricut fungerar inte längre med Sure-nedskärningar-A-Lot eller gör-det-Cut som ProvoCraft är inte villiga att spela fin med sina kunder. Jag kommer att försöka få tag i en...

DIY varmluft lödkolv med 12-18volts DC vid 2-3 ampere

detta är min första eva utstationering av en DIY artikel på webben. Så ursäkta mig för några stavfel grejer, protokoll osv. Följande instruktioner visar hur man gör en arbetar lödkolv varm luft lämpar sig för alla användningsområden som kräver lödnin...

DIY aluminium investeringar gjutning med hjälp av en 3d-skrivare.

Hej alla jag ska dela med mig av min metod göra en 3d tryckt del direkt till en aluminium gjutning. Jag lärde mig denna praxis när jag behövde göra en anpassad shifter för min racerbil och en 3d tryckt plast en bara inte skulle hålla upp betona. Det...

DIY glass kall tallrik med stekpanna

Hej alla! Inför sommaren ansåg jag det lämpligt att sätta ihop detta DIY glass kall tallrik projekt som visade sig förvånansvärt lätt och effektiv. Hela processen är visat i det inbäddade videoklippet ovan, och en skriftlig beskrivning kommer att föl...