Lätt Fitness vinsterLätt Fitness vinster

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den kompletta skrivbord jobb Fitness Guide

som tekniken har gjort våra liv lättare, vi hittar fler och fler av våra jobb bakom skrivborden på datorer, telefoner och göra pappersarbete. Tyvärr haft sitter under längre tid negativa effekter på anställdas hälsa. Studier har visat att minskningen...

Flexibilitet utbildning: Nyckel för Fitness prestanda och långsiktiga hälsa

Läs om varför flexibilitet utbildning är viktigt för fitness och hälsa. Varför yoga/stretching kan vara bra för styrka och snabbhet....

3D modulära vinställ

Bygg ditt eget vinställ!Enkla att göra (3D tryckt)Enkel att bygga (lätt modulära system)Klicka på rösta-knappen i övre högra hörnet om du gillar detta projekt :)Steg 1: ram Skriv bara ut ett par av moduler för varje flaska.Jag kommer att lägga till n...

Fitness AD4 - hylla

Detta är del av en sammanställning av MIY och DIY som kom ur min "damma av" motionscyklar och titta på dem från ett förnyat engagemang synvinkel. Jag hade redan gjort de flesta av ändringarna av fitness över de senaste 20 åren. Dock dokumentera...

California vinställ

Jag behövde ett vinställ. De flesta av dem på marknaden som jag gillade var för dyrt. Denna idé var inspirerad av Scoochmaroos sträng konst karta i Kalifornien. Mina behov var att hålla ett fall av vin, 12 flaskor. Jag kommer lager mellan 6-12 vid va...

Lätt, anpassade vinställ

jag bestämde mig för att använda en trevlig plats att lagra min vin (billigt vin). Det finns några intressanta vinställ online, men de flesta är ganska dyr. Att vara en dålig doktorand, valde jag för att göra en.Jag sökte enkelheten och funktionalite...

12-flaska K'nex vinställ

kommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.Steg...

Bästa fitness plan någonsin!

Min fitness plan är mycket lätt och (relativt) låg kostnad:1. gå hundar dagligen (hund del är den dyra delen av denna fitness plan)2. Använd en stegräknare för att kontrollera antalet steg (mål av 10000 steg per dag)Steg 1: Nödvändig utrustning: Need...

Custom Fit hörlurar

Hej alla detta är ett projekt som jag har velat göra i nästan tre år men träff en bit av en stötesten jag kunde aldrig hitta en produkt som jag vill forma det till formen på mitt öra och skulle härda utan mycket krympning.Slutligen tack till mikey77...

3D tryckt Fitness klocka med pulssensor

Besök www.project3dprint.com för att hämta STL-filer och beställa electronics kit för detta projekt! Sedan titta på instruktionsvideon om hur man montera ihop allt!Detta är den perfekta bärbara prylen att visa upp för dina fitness kompisar! Denna fit...

Cloud Fit - smarta enheter för Smart gym (Intel IoT)

Med CloudFit-smart sverigedräkten försöker vi föra en intressant ny strategi för att övervaka din fitness träning i Gym. Träningspass på ett Gym är så tråkig och dess varit så från en lång tid. En del av det är eftersom det inte kan mätas i realtid....

WII FIT SKATEBOARD

montering en skateboard på en WII FIT balance boardJag trodde WIIFIT behövs något så jag monterade en skridsko ombord på det, så jag gjorde denna plattan/styrelse det passar över WIIFIT och fästs med kardborre alla delar köpte på Home Depot, jag ingå...

Wii Fit - modulära balance board riser

jag ville göra något för att göra Wii Fit-träning lite mer utmanande, så jag bestämde mig att slänga ihop ett snabbt sätt att öka höjden för att kliva och boxning. Så är här det.Detta är min första instructable... Om du ser något som saknas, eller bö...

Wii Fit Balance Board Riser

för en månad sedan min fru bad mig att köpa henne en Wii fit. Vad sjutton, jag tänkte, något för att få henne att träna. Tja, en månad har gått, och hon har använt det sex gånger, meh. Å andra sidan har jag blivit beroende av det och senaste 29 dagar...

En fat-stil vinställ - ett 2 x 4 projekt

I år bestämde jag mig att gå med en 2 x 4 tävlingen. Men vad göra? Jag har alltid haft ett vinställ på min lista. Inte för mig själv, men något trevligt jag kan ge bort. Tyvärr, jag var lite sent och var tvungen att rusa lite genom denna bygga.Du ock...

Rail Road Spike vinställ

Jag gick genom min lokala bärgning gård och kom på en hink full med rail road spikar. Jag visste fanns en användning för dem i någon form av regenererade projekt men jag inte hade en tanke på gång. Efter att köpa 16 spikar jag gick hem och tittade ru...

Kartong flaska division till vinställ

Här hade vi att samarbeta med företaget heter Smurfit Kappa för denna Inlämningsuppgift. Vi behövde göra något av korrugerad kartong som redan finns men med en ny huvudnummer adderat till den.Så jag tittade på några produkter av dem på deras webbplat...

HoBoe Finger-mindre Fitness handskar [Upcycled, 30-20 min göra:-D]

Välkommen till min Instructable på upcycling gamla utslitna sockor till din egen uppsättning HoBoe Finger-mindre Fitness handskar i under 30 minuter.Idén kom till mig en dag som jag sortera mina strumpor, jag var shopping för fitness lundar dagen inn...

Press-fit Construction Kit

detta Instructable är för en press-fit byggsats som består av bara två enkla stycken. Du kan klippa ut bitar på en laserskärare med material du vill ha (jag använde plywood) och börja Bygg din egen sfäriska former!Steg 1: Skär ut bitar på laserskärar...