Lätt halvautomatiska gummiband pistolDetta är en Super-enkel, tre-shot, halvautomatisk gummiband pistol som du kan göra i mindre än en minut.

(Tyvärr, jag använde min vänstra hand; Jag är rätt räckte dock, men jag skadade min högra hand så jag var tvungen att Visa med min vänstra)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en K'NEX halvautomatiska gummiband Pistol

I denna tutorial får du lära dig att göra en semi-automatisk gummiband pistol ur K'NEX.Beroende på gummiband använder du, pistolen kan hålla upp till ca 8 rundor med ammunition. Ett skott avfyras för varje dra i utlösaren.I en tidigare Instructable d...

"Gunzo stort" Knex halvautomatiska gummiband pistol

detta är en halvautomatisk gummiband pistol (då menar jag det skjuter gummiband, eftersom jag tror de som skjuter stavar skada för mycket). Den är utformad för att vara så OJÄMN som möjligt, eftersom jag var trött av att stoppa våra RBG krig varje 2...

Hur man gör en halvautomatisk gummiband pistol med en LASER sikte - handledning

https://www.youtube.com/watch?v=zSdHBbzvkf4&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en semi-automatisk gummiband pistol med ett LASERSIKTE du behöver! I dagens video ska jag visa dig en bra idé att min vän delade med mig och han bad mig att visa det i m...

"Teazer" Knex halvautomatiska gummiband pistol (RBG)

The Teazer kommer att hålla 4-7 gummiband och kommer att skjuta dem en i taget. Jag tillbringade 2 veckor försöker perfekt den utlösningsmekanism som skulle skjuta endast 1 skott varje gång du drar i avtryckaren. Det fick jag äntligen. Handtaget kan...

Leggo gummiband pistol mekanism

jag gjorde en öppningsmekanism för ett gummiband pistol gjord av leggo tid tillbaka nu, men det fungerar fortfarande bra, konceptet är ganska enkelt och jag ska bara ge instruktioner för att göra utlösningsmekanism inte en hela pistolen kan du göra a...

Chopstick gummiband pistol handledning

detta är en handledning om hur man gör en gummiband pistol.Allt material du behöver att göra detta är följande:4 pinnar11 gummibandtejppennaen linjalDet är allt! Njut av handledningen.Med hjälp av gummiband som är för små kan orsaka det att knäppa. S...

Lätt gummiband pistol

Följ dessa steg för att göra en enkel gummiband pistol.Steg 1: Du behöver 1. Stanley kniv eller sax2. Popsicle stick3. gummibandNu du är redoSteg 2: Att göra hack Göra hack baktill och framtill på Popsicle pinnen. Vilket visas i bilden.Steg 3: avslut...

Hur man gör en pall trä gummiband pistol - Shoo-fly Shooter

lätt att göra men eleganta gummiband pistol (två kulor) tillverkat av pall och frukt låda trä, kan avfyra olika längd gummiband.Den valfria trä brickor jag gjort från frukten låda trä. De klipptes med en punch gjorda av en bit av stålrör, skär slutet...

Brevpapper och peg gummiband pistol

En enkel gummiband pistol gjort med en klädnypor, linjal (helst trä), tejp, två tummen nubb och ett gummiband.Steg 1: Komma igång Till start infoga en tumme tack i slutet av din härskare.Steg 2: nästa Tejpa dina peg till din härskare på den sida som...

PVC Shotgun-gummiband pistol-Nerf blåspistol

PVC Shotgun-gummiband pistol-Nerf blåspistol-(Titta på Video)-I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en PVC hagelgevär. Jag kallar det ett hagelgevär på grund av inverkan kraften i gummiband. Jag av misstag sköt mig själv ett par gånger und...

Laser skär M-6 Carnifex gummiband pistol från Mass Effect

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat ha en gummiband pistol. Växa upp, skulle mina föräldrar aldrig köpa mig en eftersom de var rädd jag skulle skada mig själv. Nu när jag är vuxen, är jag gammal nog att göra min egen! Min lust att egna en b...

Hur man gör en gummiband pistol med Popsicle pinnar

Idag ville jag visa dig hur man gör en enkel Popsicle Stick gummiband pistol med en utlösare.-(TITTA PÅ VIDEO)-Detta cool pistol rymmer 2 gummiband, en på toppen och på botten. Det är lätt att lasta och kul att skjuta.Dessa är de saker som behövs:-3...

Enkla gummiband pistol.

Hej alla, jag ska visa dig hur man gör en super enkel gummiband gun med två pinnar och en trä klädnypa.Steg 1: Material som behövs: För detta vi kommer att behöva:-Två ätpinnar.-Tejp. (Du kan också använda lim men med hjälp av silvertejp blir bra).-A...

Knex gummiband pistol (RBG) min ursprungliga DESIGN

Hey guys. Här är min enkla att göra knex gummiband pistol. Det är min första Insructable och jag hoppas du gillar den. Här kan du gå.Proffs-skjuter hårtsmå, goda i en knex krigNackdelar-Trigger inte bästinga mag för flera ammo anläggningSteg 1: hante...

Knex gummiband pistol instruktioner

det här är instruktionerna för gummiband pistolSteg 1: Del förteckning Stavar:4 grön6 vita1 gråAnslutningar:1 grå1 vit2 grön2 gul3 orange1 y klipp1 blå klipp2 gummibandSteg 2: Trigger Detta är utlösaren från gun grå staven kan du göra skarp med en pe...

Motoriserad K'NEX gummiband pistol

Detta är en enkel och effektiv gummiband pistol design till skillnad från alla andra som jag har sett.Skillnaden är att det drivs av k'nex motorn vad gör flera band som ska avfyras samtidigt, istället för att göra en i taget :)--Glöm inte att rösta f...

Min knex SARBG semi auto gummiband pistol

detta är min knex SARBG eller annars känd som semi auto gummiband pistol, eller SARBR för semi auto gummiband gevär.Steg 1: Avtryckaren Ratchet utlösaren är vanligt förekommande bland en massa rbgs. Det är enkelt och kan i princip göras till någon fo...

Knex M249 SAW gummiband pistol

detta är min andra gummiband pistol gjord av knex. Jag tror jag gjorde ett ganska bra jobb på det, men någon feedback skulle vara till hjälp....

Knex gummiband pistol pistol

mycket enkel lätt att göra gummiband pistol bränder 6 små gummibandSteg 1: gör den grundläggande mekanismen Okej, detta är hjulet där du fäster gummiband och avtryckareSteg 2: lägga till tipset och fat detta steg lägger du till fat och spets efter du...