Lätt Harry Potter halsdukavundas din fanclub med denna märkliga halsduk. Jag kan inte ta alla kredit för detta för mig bästa kompis Jake eller SIRJAKEOFCAMELOT lärde mig att göra detta. Han lärde mig hur man gör en halsduk och jag tänkte hela Harry Potter anslutningen... TACK JAKE!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Draco Malfoy - Dödsätare (barn robe, mask, halsduk och andra Harry Potter grejer)

min 6 år gamla är i Harry Potter. Men han ville ha för Halloween kostym var "Draco Malfoy, som en Dödsätare". Nu är jag ganska säker på att Draco aldrig som en Dödsätare i böckerna, men det är vad han ville!Så, lappar till denna kostym är alla g...

Harry Potter tema, modulära halsduk Rack

detta var en julklapp som jag gjort för en vän som stickat massor av halsdukar, och är dessutom ett Harry Potter fan.Steg 1:Verktyg jag använde:Partworks 3,5 CAD/CAM programvara *Shopbot 3 axel CNC router *SticksågBandsåg *Drill Press *Med sladd Dril...

Harry Potter tema halsduk

FYI: jag gör inte, på något sätt, börja att hävda att jag äger rättigheterna till något Harry Potter. Om jag gjorde skulle jag arbeta två jobb och försöker betala av student låneskulden! Men nog om mig LÖSMYNT... på roligt grejer!Material:Nål: #8 run...

Harry Potter House kjol

om du läser eller har sett Harry Potter-filmerna, vet du att eleverna på Hogwarts, är indelade i fyra olika hus; Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw och Slytherin.För midnatt lanseringen av boken bestämde jag att jag behövde stöd mitt favorit hus, som...

Harry Potter kuddar

Hej killar, i dagens video kommer jag visa dig hur man gör dessa Harry potter inspirerad kuddar. de kommer att göra den perfekta gåvan för min Harry Potter kärleksfulla vänner.Jag prövar nya sätt att göra mitt mönster tillgänglig, men jag ber om ursä...

Harry Potter inspirerade Weasley klockan

Förra året bestämde jag mig att läsa om hela Harry Potter-serien för 100: e gången, som inspirerade idén att göra något liknande Weasley familjen klockan för slutprojekt klass. För alla er Mugglare som inte är bekant med serien, i trollkarlsvärlden f...

Hur man gör Butterbeer | Harry Potter recept

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Harry-Potter-Butterbee...Om du är som mig, var Harry Potter min barndom. Jag växte upp läsa böcker och njuta av filmer, men alltid velat prova maten från böckerna. Butterbeer är en av...

DIY-Harry Potter trollstav

Hello fellow Harry Potter fans! Detta är en rolig och mycket lätt DIY som alla kan göra. Det bara tar ca 30 minuter och är en mycket underhållande.(Yngre barn ha en förälder övervaka du med Hot-lim pistol, för jag har bränts flera gånger. DET ÄR MYCK...

A verkligen magiska Harry Potter trollstav för Lumos och avslöja dina hemligheter charm

till min instructable för den '''Awesome Harry Potter trollstav ''', här är en mer teknisk version. Fortfarande lika vacker att titta på (mer så om du har övat på den enklare versionen) och ännu en faktiskt utför magic (om än vetenskap driven magic)....

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

Harry Potter Golden Snitch läder Sandal

Söker ett par nya skor? Jag var, så jag beslöt att göra ett par lädersandaler inspirerad av golden snitch från Harry Potter (en av mina favorit saker!)När jag bär dessa jag är ond snabbt och fan nästan omöjligt att se:)Steg 1: Hånfulla upp sandalen D...

En trollstav för Harry Potter - Magic

Strax före jul min dotter gick till en vänner födelsedagsfest och frågade om jag skulle göra en trollstav som vännen är en Harry Potter fan och skulle älska att ha en.Jag gick och gjorde en två bit trollstav från stranden och mahogny.Staven var gansk...

Harry potter kvast pennor

Hi i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en kvast penna! Detta kan fungera med en penna men just nu var jag i behov av en penna! Det är ett ganska lätt projekt som de flesta av utrustningen bör du hitta i ditt hus och ta upp till en halvt...

Harry Potter-Fans! Quidditch Beer Pong!

Hej alla!Jag såg nyligen ett segment på ett college hemsida om vissa elever har en Harry Potter kostym fest där de gjort en "Quidditch öl Pong" spel. Nu, som sagt; Jag har också skapat ett Quidditch pong spel (det var faktiskt ungefär ett år sed...

4 väg till göra en Harry Potter trollstav

det finns gott om awesome sätt att göra en ganska trevlig sett harry potter trollstav. Men i denna tutorial jag visar dig 4 av de mest populära metoderna för att göra din egen trollstav!Steg 1: Varmt lim Trollspöet Är en av de enklaste sätten att gör...

Awesome LED lysande Harry Potter inspirerade Wizard's Wand!

Låt mig ge ett stort tack Kaptin Scarlet för inspiration och hans instructable först. Mycket cool arbete och definitivt min inspiration, bland många andra awesome trollstavar som gjorts på här. Också, någon feedback skulle välkomnas, skulle vilja hör...

DIY Harry Potter House emblem

i detta Instructable, vi kommer att göra Harry Potter House emblem. Det finns en mängd olika sätt att göra detta, varierar i svårighetsgrad och material. För det mesta dock är huset emblem gjorda av metall eller tyg. Detta Instructable kommer att lär...

Harry Potter Hedvig Uggla Polymer lera halsband

Skulptera den bedårande Hedwig under flygning kan verka skrämmande, men jag gjorde detta projekt ska göras av både nybörjare och avancerade lera konsthantverkare. Det gör en väldigt söt present till Harry Potter fans eller bär den själv och imponera...

REALISTISKA Harry Potter trollstav - på 10 minuter

jag är att sätta på en show i September med en monter som Harry Potter och är redo för fullt på kostym med en Harry Potter trollstav i min hand. Här är anvisningar för detta lätt och realistiska trollstav gjord från en sparsamhet butik pluggen och li...