Lätt hemlagad färsk getostFärsk getost (chèvre, vilket betyder get på franska) är en av mina favorit ost att göra. Det är så lätt, detta recept är ganska mycket helsäker, jag kan göra det i meddelandet om 24 timmar och är allmänt en part favorit.

Ha kul med det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemlagad färsk basilika Pesto (grön Pesto)

Gillar du pesto? Sedan varför inte prova och göra det hemma? Det bokstavligentar bara några minuter och smakar gudomligt! De dem som inte har provat denna läckra italienska sås – jag rekommenderar du ge det en chans. Du kommer inte bli besviken!Njut...

Rostad rädisor & vit klyftpotatis serveras med en färsk gräslök dressing

Igår, uppfunnit jag denna härliga sida skålen. Jag hade en massa blandade sida rädisor från min trädgård & ville använda dem på ett annat sätt. Jag rensade dem & vart jag skär i 2 halvor & rostade dem i ugnen tillsammans med vita skalade potat...

Getostsallad

en sublim kombination av sött, surt och salt... Det är lätt att göra och även friska!Delen är en hel måltid!Steg 1: Ingredienser (2 personer, hela måltiden) Sallad"2 färsk getost (rund med eller utan skorpa)"300 gram vindruvor (grön om du gillar...

Georgisk ostpaj

det är en annan otroligt rik och rejäl maträtt från Georgiens stor bergig mark! Det här - kallas khachapuri (Ja, du måste skapa slem för att uttala det rätt) - är stapelvara georgisk mat, hittade i varje gathörn. Georgierna svär att det gör dem levan...

Vilda svart Trumpet svamp och get ost skålar

Att hitta svamp i en skog eller ens på marknaden alltid fyller mig med fascination. Dessa svampar (svart trumpetsvamp) hittas under tan ekar i Kalifornien och gömda bland huckleberries. Även känt som svart kantareller, horn of Plenty och trumpeter av...

Fickformat hallon paj

Hallå där från allt hastigt och gå ljuvlig. I detta instructable, du får lära dig hur man gör en sött, fickformat hallon Pi(e). Med fikon, hallon och några salta vacklar av färsk getost, kan du krossa ut genom dörren utan att offra en hjärtligt god f...

Kyndel tranbär-tryffel ris

Detta är en maträtt jag snubblade faktiskt på. Jag har alltid haft experimentera med mat, upptäcka saker som passar väl ihop. Ibland kan min guide vara hur en viss krydda kan komplettera en annan doft eller sälta.Är att vi precis avslutat en enkel 3-...

Super Bowl Cake

Steg 1: Chokladkaka ingredienser Tårta/brownie mix3 ägg1/4 kopp vatten1/2 dl vegetabilisk oljaSteg 2: Att göra kakan Värm ugnen till 325 FahrenheitBlanda alla ingredienser tillsammans tills mjuk och krämigSpray rektangel pan med pam spray och skaka t...

FÄRSK hemlagad choklad CHIP COOKIES

Har du någonsin velat något annat än köpta kakor? Du trodde förmodligen att färska kakor var uteslutet. Tja, är det inte så svårt. Det är faktiskt ganska lätt. Bara ta ett paket av NESTLE TOLL HOUSE Halvsöt choklad bitar och låt oss komma igång. Rece...

Färsk hemlagad Ceviche

Ceviche är en av de mest uppfriskande sakerna att äta en varm sommardag och receptet är otroligt enkel. I detta recept använder vi hälleflundra och Tilapia men kan du enkelt ersätta nästan alla andra fisk eller skaldjur.Steg 1: ingredienser 2 kg färs...

Pasta med färsk hemlagad Ricotta, spenat och korv

1 gallon mjölk1 tsk citronsyra1 tsk ost salt1/2 kopp riven romano eller parmensan ostSalt efter smakPepparRiven muskot efter smak8 oz torr pasta jag använde skal men något slag skulle fungera2 kokta italiensk korv1 handfull babyspenatSteg 1: Gör rico...

1. hemlagade kniv (W/ Limited verktyg)

detta är min första hemlagade kniv. Jag hade några 16 gauge kolstål liggandes och bestämde mig för att prova min hand på att göra en liten kniv över den grova på två dagar. Även om det är tunt fungerar det fortfarande bra för sin storlek. Jag vill nä...

Bygga en mikrovågsugn transformator hemlagad Stick/båge svetsare

jag hade ingen idé att göra en DIY svetsare skulle vara så lätt att göra. Och det är ganska mycket gratis!Dessutom är stick svetsare får du definitivt bättre än anycheap kommersiella svetsare kan du köpa.Varför är denna hemmagjord sak bättre än något...

En grundlig guide till hemlagad italiensk (amerikansk) tomatsås (för pasta, spaghetti, lasagne, etc.)

Detta är min första instructable - jag har haft många idéer för vad min första borde vara, men det verkar jag aldrig har tid att sammanställa dem i en instructable. Bland mina många hobbies är matlagning, och jag har alltid varit något berömda för mi...

Färgade hemlagad Tagliatelle med sparris och färska örter

med överflödet av våren skörd känns som ljus och fräsch mat, rika dofter av den nya säsongen som är så sent i år. Sparris är nu nästan ut av säsongen men du kan fortfarande hitta bra klasar på Marknadsbodarna så jag köpte några och bestämde mig för a...

Hemlagad pasta former

vi älskar pasta, men en pasta maskin är inte alltid tillgänglig. Detta gäller särskilt om du kokar hemifrån. Ibland kan du lite variation från tradition sträng pasta. Även detta ett bra sätt att få barnen delaktiga genom att låta dem spela med mat. H...

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor Garnera

Trimma gurka till blomma hemlagad tomat Rose DIY röda blommor garnera, måste du förbereda följande material:-1 färsk gurka, 1 liten morot-Knivar trimning-1 vit plattaGurka tvätta, klippa kort sedan halverade på längden, med en kniv som skär i tunna s...

Gamla hederliga färsk jordgubbe choklad / körsbär glass

Detta är Strawberry Ice Cream Recept från min mormor som dog när jag var 7 år gammal. Genom åren som följde, fortsatte min älskade farfar med traditionen. Jag älskade den så mycket att jag skulle äta mycket, men alltid blev sjuk efteråt glassen. År s...

Taiwanesiska fläsk & hemlagade nudlar

Se till att du gör alla nudlarna en konsekvent storlek (tunna är bättre). Degen är ett enkelt recept som smakar ganska bra. Jag älskar absolut sås av grisstrimlor, kinesiska fem krydda gör absolut denna maträtt! Om du har aldrig haft kinesiska fem kr...