Lätt "inga Sew" mjuk Minecraft Zombie kostym.Detta är ett snabbt och enkelt projekt som kommer att ta cirka 3 timmar eller mindre för att slutföra beroende på hur detaljerad du vill göra det.
Vi köpte ½" tjock grön klädsel skummet från Jo-Anns tyg & hantverk för $11 en gård. Använd en Jo-Ann utskrivbara kupong från (www.joann.com/coupon) när du köper skum och det blir bara ca $6 en gård. De t-shirts som vi använt är vanligt ljus blå bomull frukten av vävstol t-shirts som kan köpas från mål eller Wal-Mart för omkring $4 varje.
Se Steg
Relaterade Ämnen

(INGA SEW!) Freddy Fazbear kostym

Om du gillade detta Instructable sedan rösta för det i något (eller alla) av tävlingarna har jag in den i. Det skulle verkligen göra mig glad! Jag fick inspiraton att göra denna kostym från några ställen, och jag har kopplat dem nedan. Du kan fortfar...

Minecraft hund kostym

det kan inte vara Halloween säsongen, men du kan fortfarande få ett försprång på din kostym! Varför inte? Här är en hemmagjord Minecraft wolf kostym jag gjorde när jag var insnöade i tisdags.Steg 1: Först måste lådor för varje del av vargen: huvud, n...

Conehead Zombie kostym (Plants vs Zombies)

min sex år gammal, som mest små pojkar, älskar TV-spel. Ett av de spel som han gillar att spela på datorn är Plants vs Zombies, där du sparar ditt hus från en zombie invasion genom att plantera olika sorter av växter i din trädgård. Så denna zombie k...

Lätt Minecraft Enderman kostym

Minecraft Enderman MaskCa. bygga tid 15-30 minuterVerktyg du behöver för detta projekt:1 liten till medelstor storlek kartong1 rulle svart tejp eller svart sprayfärg1 rulle vit tejp eller vit sprayfärgSaxBrytkniv eller X-Acto knivPennaLinjalenLimpist...

Hur man gör en Zombie kostym

A roligt och lätt sätt att göra en bra Zombie kostym ser ut som du är en zombie till!Steg 1: Steg 1 Första: steg; MakeupFå Zombie Makeup du kan vanligtvis hitta smink på Walmart nära till Halloween kanske du också vill få ärr makeup du kan också hitt...

Zombie kostym

detta var en kostym som jag kastade ihop för DragonCon 2011. Med hjälp av SmoothOn Dragon Skin och sparsamhet butik kläder satte jag ihop jag skulle säga en ganska övertygande zombie kostym.Steg 1: Stryofoam jag började projektet med styrofoam huvud...

Pumpa kudde (inga Sew!)

Halloween säsongen närmar sig snabbt - och vem älskar inte en bra kudde? Idag ska jag visa dig hur man gör en super söt (inga sew!) Halloween pumpa kudde.Steg 1: Låt oss skära lite tyg! Först, du kommer att vilja skära en pumpa form av några gamla ty...

Teleskopering Minecraft Creeper kostym

Minecraft - dess en besatthet i mitt hus. När mina 8 och 10 år gamla barn inte är spela det, delar de Detaljer för Obsidian de bara bryts eller utarbetar planer för deras nästa skapelser. Så när det var dags att välja årets Halloween kostymer, var te...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...

MineCraft Zombie - penna/penna innehavaren

i denna guide kommer jag visa dig hur du gör din egen Minecraft zombie. Detta kan vara en liten leksak eller kan vara ganska praktiskt i den meningen att du kunde göra det en ganska cool letar skrivbord tidy. Detta är en mycket enkel sak att göra och...

Halloween Zombie kostym!

Detta är våra Zombie kostym... det är ganska enkelt men skrämmande!Du kan använda detta på Halloween eller en fest!Hoppas du njuter och glöm inte att rösta och kommentera för oss!!! :)...

Minecraft Creeper kostym

dessa är elementärt creepers från Minecraft. Dess en mod som har olika rankor än de normala gröna rankor. Min son spelar detta spel och älskar creepers, så han ville ha en creeper kostym och inte för att vara överträffat min dotter ville ha en också....

Växter vs Zombies kostymer

denna Halloween min son Peter gick som en Threepeater från spelet Plants vs Zombies med en kostym som jag gjorde med min fru Terri. Hans ärt skyttar sköt små gröna bollar och han samlade in godis i en plantern vi gjort, med integrerat ljus att se i m...

LEGO minifigur Zombie kostym

Kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

Enkla Minecraft Creeper kostym

detta var en förenklad kostym gjorde vi som en kompromiss för min flickväns Minecraft-besatt pojke, Halloween 2011. Det slutade med större delen av en dag att göra, men jag var mycket nöjd med resultatet. Masken är perfekt (och komiskt) till skala öv...

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

Exponerade hjärnan för din Zombie kostym

göra det mesta av din Skrillex frisyr detta Halloween säsongen genom att ge dig själv ett äckligt sår på sidan av huvudet!Andra bilden av den mycket duktiga Ming WuSteg 1: Vad som behövs för hjärnan Idén till detta projekt sprungen ur det faktum att...

Växter Vs Zombies kostym

min son ville vara en conehead zombie för halloween. Vi beslutar att göra en mask och köpa kläder. Zombie händerna köptes från spirithalloween.Steg 1: Papper Mache Vi började med en childs quad hjälm och bildade hönsnät ovanpå för att få formen zombi...

Kontorsstol täcker (billigt, lätt, och inga sew)

kontorsstolar kan vara dyrt, eller de kan vara billigt. Men om de är klädda i läder och vinyl, de ska vara duk och kommer lätt att locka fläckar. Och oavsett material, kan det slitas ut. När jag köpte en ny kontorsstol ville jag hitta ett sätt att tä...