Lätt kuvert tätning och stämpel limningi detta instructable jag visa ett litet verktyg från hushållens material som tar bort smärtan från tätning en enorm antal kuvert eller limning många stämplar på bokstäver.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Smart mätning och kontroll av systemet

Projektet kommer att utveckla en smart övervakning och kontroll system för ett bostadshus. Numera moderna samhället ger en hel del behov av en levande person medan tid att leta efter, att reparera och att kontrollera allt blir otillräcklig. Makt elle...

DIY brytare panelboard med automatisk överföring Switch (ATS), mätning och datorn kontroll.

Jag behövde en mini brytare panelboard skydda och sortera bort massor från min sol inverter. Jag ville ha en liten formfaktorn, transparent omslag se Dvärgbrytare och adekvat skydd för alla min hus elektriska laster och.VARNING!Jag är en power system...

Geo Data Logger: Arduino + GPS + SD + Accelerometer att logga, tidsstämpel och geo-tag sensordata

uppdateringar17 okt 2013: Jag har publicerat en guide om hur du använder din Android-telefon kan utföra en liknande uppgift genom att utnyttja din Android enheten är inbyggd GPS och sensorer.6 feb 2013: Med på GeoAwesomeness http://geoawesomeness.com...

Luftfuktighet mätning med hjälp av HYT939 och Arduino Nano

HYT939 är en digital Fuktsensor som fungerar på I2C kommunikationsprotokoll. Luftfuktigheten är en avgörande parameter när det gäller medicinska system och laboratorier, så för att uppnå dessa mål som vi försökte gränssnitt HYT939 med arduino nano. I...

Luftfuktighet mätning med hjälp av HYT939 och Raspberry Pi

HYT939 är en digital Fuktsensor som fungerar på I2C kommunikationsprotokoll. Luftfuktigheten är en avgörande parameter när det gäller medicinska system och laboratorier, så för att uppnå dessa mål som vi försökte gränssnitt HYT939 med raspberry pi. I...

Luftfuktighet mätning med hjälp av HYT939 och partikel Photon

HYT939 är en digital Fuktsensor som fungerar på I2C kommunikationsprotokoll. Luftfuktigheten är en avgörande parameter när det gäller medicinska system och laboratorier, så för att uppnå dessa mål som vi försökte gränssnitt HYT939 med raspberry pi. I...

Göra en stämpel från metall typ (sortering)

Jag gjorde denna stämpel av våra första initialer med ett et-tecken för min fru för alla hjärtans dag. Eftersom hon gillar att skicka handskrivna brev, trodde jag detta skulle vara bra för stämpling på ett kuvert eller en signatur. Detta var en kul,...

En billig fotometer och kolorimeter

Version 08-maj-2016Vad är detta instructable om?Syftet med detta projekt var att bygga en enkel och billig enhet som tillåter mätning av färg sammansättningen av en lösning, dvs en kolorimeter och/eller dess optiska densitet, dvs en fotometer.Det är...

Torr lera Fleur De Lis armband och hänge

När Mardi Gras kommer runt du vet det är att bli kul! Fira Mardi Gras med fleur de lis armband och halsband hänge gjord av virvlade Lumina lera!Steg 1: materialACTÍVA produktens lera Roller kitLumina luft torr leraCookie fräsar fleur de lis och Mardi...

Härlig läder hängen och komponenter

Vad bättre sätt för att visa att särskilda någon hur mycket du älskar dem än att göra något för dem. Dessa läder Pendents och komponenter är vacker och lätt att göra. Ännu bättre, göra ett datum för det och göra dem tillsammans, var och en att skapa...

Gratis Magazine och File Organizer

om som många beslutsfattare du har tidningar och papper om om då denna enkla idé kan vara för dig. Allt du behöver är en tomma kuvert, några gemensamma stillastående objekt, och fem minuter.Detta är en ganska enkel idé så ingår fotots kommer att ge d...

Sewless duk kuvert koppling

detta är min första instruera kan, så bär med mig...Häromdagen var jag tvungen att köpa mer duk än nödvändigt för min konst klass. Jag vill inte sträcka ut det och färg på den, så jag gjorde vad någon vettig DIY fan skulle göra, och gjorde en fin fas...

Hemmagjorda tätning vax - lätt! BILDER!

i detta instructable kommer jag att visa hur man gör din egna tätning vax för att signera dokument och sådant. Ledsen för de långa instruktionerna, det är mestadels bilder.SE MIN ANDRA INSTRUCTABLES FÖR INSTRUKTIONER OM HUR ATT SNIDA EN TÄTNING STÄMP...

Vax tätning

Skicka mail med olika papper,inklusive pengar, dokument eller bara personliga brev är något som händer dagligen, speciellt när man använder hemmagjord kuvert. Men det är viktigt att var och en av dessa hemgjorda kuvert förseglas ordentligt så att ing...

Skriva kuvert

detta är det största kuvertet som jag har kunnat göra av ett enda ark A4-papper. Det kan du skriva och sända med posten journalanteckningen utan ett separat kuvert. Det ger också läsaren något intressant att öppna. Happy folding...Steg 1: dimensioner...

$18.38 vax tätning utformade U.S.B

den här guiden handlar om hur du skapar ett vax tätning design usb.Jag gjorde detta instructable eftersom jag hade en idé att dekorera min usb med hjälp av vax tätningar.Steg 1: Vad du behöver är: 1 vax tätning stämpel.1 vax tätning stick.1 usb.Steg...

Anpassade digital klocka från trä och Jeep VIC

jag trolling genom skroten i vanliga Jeep avsnittet ett tag tillbaka och jag kom över den Grand Cherokees. Jag såg att nästan alla av dem fortfarande hade fordonsinformation center visas fortfarande i dem. Jag sett på nätet att dessa skärmar visar ti...

3R: Toy dekoration Box och fotoram

Jag gör en dekoration leksakslådan för min stora snoopy eftersom det har varit i lådan för helt några gånger och det skapar damm. Jag fungerar inte så jag har inte råd att köpa vackra rutorna för att lagra den. Så, denna idé kom till mig genom att vr...

Biogasanläggning med kök och matavfall

Långt tillbaka har jag postat en instructable på hur man konstruerar prototypen av en biogasanläggning, med 50 liters kapacitet tank som digestor, som du kan se här:Det var min första instructable och människor fortfarande kommenterar och ber mig om...