Lätt makro fotografering fältet Studio (en enkel, billig, effektiv inställning för träffa dina grannar stil skott)Denna oförstörbara tjänar till att lära människor hur man gör en billig (under $15USD) setup för att uppfylla dina grannar-stil fotografier av naturen. (Det förutsätts att du redan har en kamera, stativ med avtagbart och externa flash.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Makro fotografering ljus

Jag byggde detta makro fotografering ljus för min stora konstruktionsprojekt.Professionell makro fotografering ljus är oftast mycket dyra. Jag kunde inte se några billiga makro flash lampor så jag gjorde detta makro ljus för människor som vill göra e...

Magic Lantern för makro-fotografering

Detta var ursprungligen ett blogginlägg till mig. Jag insåg att jag skrev en hel del diy inlägg som var lämpad för att göra till instructables så jag tänkte jag skulle publicera inlägg här. Du kan läsa de ursprungliga inlägg på min blogg här. Den ins...

Bygga en super billiga ljuslåda för makro-fotografering.

Jag ville ta några nära upp fotografier av små föremål, men jag var missnöjd med originalbilderna. Belysningen var fattiga och färgerna verkade tvättas. Så jag bestämde mig att bygga en ljuslåda ur diverse artiklar jag hade runt huset. Som ett result...

POCKET LJUSBORD för makro fotografering IN THE FIELD

jag tycker alla former av fotografering, men jag inte gör anspråk på att vara något bra på den. Makrofotografering är särskilt mycket roligt - att titta på en bugg, eller en seedpod, eller en närbild av ett löv, är verkligen underhållande. Du kommer...

Makro fotografering

Idag bestämde jag mig att prata om skytte makro bilder. För dig som är ny på detta, innebär det att verkligen närbilder av ett ämne med massor av intressanta färger och texturer. Det kan bli riktigt kul, men det kan också vara frustrerande att hitta...

Makro fotografering Robot för omkring $15

Detta Instructable visar dig hur man bygger en robot som hjälper dig att skapa fantastiska makrobilder med din DSLR-kamera. Det kommer inte endast att skapa vackra statiska bilder som de som visas ovan, men det kan även snurra i ämnet för att få en f...

Hur man (billigt) ta mikro / makro fotografering med din iPhone

så snubblade jag på ett roligt, Billigt, lite Mikroskop på amazon som kan du par den med din iphone och ta några ganska cool bilder.Första, du måste få ett Mikroskop. Jag valde detta en (Mini 45 X Mikroskop) eftersom det har en upplyst LED pack med d...

Makro fotografering plattform

Håller på att några andra instructables jag har ett behov av ett enhetligt sätt att tagande av overhead och makro skott. Jag har kommit med denna anpassade rigg som, för mig fungerar bättre än ett stativ. Det är också ett mycket billigt projekt.Mater...

Cellphone makro fotografering Rig

någonsin finner dig själv i en position där du ska läsa några mikroskopiska print, undersöka en remsa av outvecklade film för ledtrådar eller få en riktig nära titt på ett fingeravtryck? Gosse, göra jag visst!Tyvärr, eftersom jag saknar en trevlig DS...

Dödpunkt kamera belysning för makro-fotografering

Jag tog bilder av små defekta delar på jobbet (igen) och jag hade svårt att, som vanligt, få ljus inne i några av delarna. Ju närmare behövde jag för att få kameran att objektet att fotograferas mer kameran blockerade ut ljuset. Så gjorde jag denna d...

Super makro-fotografering med en koppling ring

är super makro foto dag! Eller hur man ska uppnå 16 x förstoring med din DSLR och "vanliga" objektiv...Jag har försökt och gör makrofotografering för ganska länge nu och jag hade nyligen godtagbara resultat jag tänkte jag kunde dela.Tanken är at...

Re-syfte gamla digitalkameran för makro-fotografering

jag råkade upptäckte detta. Så om du har en trasig kamera någonstans kanske detta kan fungera.Försiktigt vrida och vända den övre linsen, samtidigt som du drar tills det lossnar. Voila! Du böratt kunna ta awesome förstorat fotografi. Under borttagnin...

Makro fotografering ljus källa med kall katod ljus

när skytte med ett lätt tält en låg intensitet ljuskälla är ganska bra. CCFL (Kall katod fluorescerande ljus) Funna i LCD-skärmar är perfekt för detta ändamål. CCFL och tillhörande ljusspridning panelerna kan hittas i trasiga bärbara datorer och LCD-...

Makro fotografi stand (roterande med ljus)

Idén med detta stativ kom efter tittar på de många instructables på makrofotografering. Jag hade en projektor som små bilder infogas, då de kan förstoras och projiceras på väggen av multipliceras med roterande spegel bollen längst ned på stativet.För...

Fotografera dans färg för billiga!

Två låtar med en stark bas linje. Två fotografer. Fem tech människor. En blandad grupp varierar i ålder från åtta till femtio något. Donerade stereo. En kamera, soppåsar. Ett lånat ljus. Ett offentligt bibliotek mötesrum. Lite färg, vatten och ett gu...

Telefon kamera makro inställning

Om din budget inte kommer att sträcka till off-the-shelf lins kit för telefon kamera makro arbete, leta efter en begagnad juvelerare lupp på platser som välgörenhet/sparsamhet butiker, bil boot/garage osv.Blu-Tack eller motsvarande kommer att hålla l...

Fluga - makro inställning utan fancy kamera

Hej killar,Detta är min första försök så plese har inget emot om jag gör något fel, jag har alltid varit väldigt fascinerad om insekten världen särskilt hur de ser upclose så följande bilder är bara ett exempel på hur dessa ödmjuka buggar ser mer ut...

Hur man bygger en mat fotografering ljus stativ

mat fotografering är en utmaning eftersom mat berör så många känslor. Jag har stadigt förbättra min teknik, och här visar jag en ljus stativ jag byggt till stöd i att ta bättre bilder.Alla bilder är tagna med en Nikon Coolpix L4 (i själva verket samm...

DIY kolumn borra uppgraderingar!

Min DIY kolumn borr, som har varit otroligt i topp tio-Kontoplan mest visade Instructables månadens, förtjänade en bra uppgradering, vad gör jag säga, låt oss inte vara snål, Top Ten förtjänar minst tre stora uppgraderingar!Så här är de: en addiction...