Lätt Marina läder kogerOkej så detta är min första instructable och också mitt inträde i läder arbetar tävlingen. Jag bestämde mig att göra min syster ett "skinn" koger för sin 8: e födelsedag att hålla hennes pilar. Jag använde faktiskt ett material som heter Marina läder som är vilken båt säten är gjort av, i stället för faktiska djura läder av två skäl. 1. det är mycket billigare än läder så jag inte kände så nervös över alla möjliga misstag jag skulle göra på första gången jag gör ett sy projekt och 2. Hon är bara 8 så jag förväntar mig denna sak att ta en hel del övergrepp, och det bör vara ganska vädertåliga samt lätt att reparera.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Läder koger och bälte väska

Jag försökte göra detta koger mångsidig för användning i olika miljöer. Den övre vinkeln är tänkt att kasta regn och naturskog skräp samt att den skyddar fletchings från allmänt slitage. Eftersom med pilarna helt täckt inte är så bekvämt när du fakti...

Läder koger - steg för steg

Läder koger - steg för steg...

Läder koger

Hej!Detta är min första instructable och jag hoppas du kommer att njuta av den.Någonstans runt i vintras bestämde jag mig att börja med leathercrafting hemma. Jag var inte ny på ämnet beacause jag har provat det i skolan. Först gjorde jag bara små sa...

DIY läder tillbaka darra

Någonsin önskat en läder koger, men tänkte du aldrig skulle kunna göra det? Detta var min första läder projekt och jag hade inte mycket tidigare erfarenheter av läder och det var ganska lätt att göra! Härligt för kostymer eller ett kraftigt läder til...

Hur man gör en nybörjare, billig koger

Poängen med detta instructable är att visa dig hur man gör en läder koger med minimal läder praktiska kunskaper och en liten budget.Jag behövde ett koger för mina pilar och jag hade ett pack av kvarleva läder sitter runt.Här är vad du behöver:Pack av...

Anpassade läderhandske bågskytte

Behöver en bågskytte handske för en kostym eller en verklig användning? Vill att det ska passa som handen i handsken? Här är det, en uppföljning handledning från min läder koger (kolla som här) hur man gör en anpassad bågskytte läderhandske som passa...

Återställa Vintage kort tabell

När jag hörde en gammal vän kasta bort hans kort bord kunde inte jag missa tillfället. Det såg ganska trasig på den utanför men det hade några karaktär; och plus, jag behövde en kort tabell! Detta är en mycket vanlig typ av kort bord att se runt och...

Göra en Fukuro-Shinai (1400-talet japanska utbildning svärd)

The Fukuro-Shinai, en längd av split bamboo omfattas i en lös läder ärm, har använts för fullständiga, unarmored utbildning och fäktning går tillbaka till 1400-talet. Det användes först av familjen Yagyu, som grundade Yagyu Shinkage Ryu skola av FÄKT...

Användning upp fet rester (Spaghetti och vitlök Parmesan biter på Pita)

så denna vecka var typ av en hektisk period. Vi tillbringade mer på snabbmat än vad vi normalt gör och sedan när vi laga mat, vi av misstag lagt för mycket olja. Så i slutet av veckan idag var resterna vi hade typ av fet och inte aptitlig.Om du bor i...

Laser skär filt koger

Är du bli upphetsad om morgondagens frige Hunger Games hånfulla Jay del 2? Så är vi! Det är därför vi gjorde den här laserskurna koger... Varför inte Visa i kostym?Material som behövsFilt - 622 g/m²Lövträ 3,5 mmUllTejpLämplig lasersystemVi använde Tr...

Krock mellan klaner räder parti (Barbarian kung, Archer drottning, häxa (med skelett) och P.E.K.K.A.

Det hela började oskyldigt nog. Min son gillade spela Clashklaner och ville klä upp som barbar kungen för Halloween. Inga problem! Det måste finnas en till salu på internet! Rätt? Rätt?!? FEL! Jag antar att SuperCell inte har licensierat tecken för k...

Bågskytte tillbaka koger

här är en bågskytte koger som jag konstruerat. Jag använde ko Dölj som jag plockade upp billigt på en hantverksmarknad. Dölj är ca 3mm tjock och jag använde ett avsnitt om 600 mm x 400 mm, inte inklusive banden. Banden var gjorda av samma Dölj. Alla...

Bågskytte läder armguard

eftersom många människor frågade på grund av min instructable för en arrow quiver ( hur jag gjorde min armguard, beslöt jag att lägga några instruktioner. Jag inte bygga mig själv (som på bilden), men om du bor någonstans avlägsen och inte hittar någ...

Bygga Lifesize Space Marine rustning i 352 fruktansvärt komplicerat steg

när jag var liten råkade jag förbi en hobby butik i Petaluma, Kalifornien som bar regelböcker och miniatyrer för Warhammer 40.000, en bordsskiva wargame från Games Workshop. Jag blev omedelbart förälskad i rika, mörkt universum och den tunga, brutala...

Steven Universe lumi inkodye underkläder med kristall pärla granat

En av de saker som mina pengar inte kan köpa är fina super hero/favorit karaktär underkläder (eller någon merch verkligen) för damer. Alla slags boxare verkar vara tillgängliga, och ibland har jag försökt köpa några "killar" storlek underkläder...

Veteranernas dag Drink: en marin gammaldags

Klicka på videon ovan för detaljerade instruktioner och kul!Denna vecka The SuperTenders hedrar Veteranernas dag genom att ha våra favorit Marine Corp veterinär, Matt Patruno, Visa dig hur man gör sin favoritdrink: The Chesty Puller Old Fashioned.Ste...

Craft skum läder

lära sig hur till vända craft skum till ett läderartade material! En enkel (och vågar jag säga) addicting process!Vad du behöver:-Craft skum ark-Paint (två eller tre bruna och svarta)-Borstar-Järn-Aluminiumfolie-Strykbräda-Matt Modge Podge-Kontakta C...

Kläder airer

vi blev trötta på den kommersiella, plastad wire, vikbar airers var vi med att torka våra kläder på. De blev tunn, var svårt att flytta med kläder på dem och så småningom Plastbeläggningen split och förstörd, ibland lämna märken på kläder.(Jag har nu...

Medeltida läder Pouch

Jag började läder arbeta när jag behövde en bågskytte koger för min medeltida reenactment grupp. Nästa behövde jag en läder pouch för mina pengar, nycklar och telefon. (Jag vet, de inte hade mobiltelefoner på 1300-talet men nödsituationer hända) Mitt...