Lätt mynta sallad Sandwich - lågt kaloriinnehåll hunger fillerDessa låg kalori picknick smörgåsar är perfekt som mitten av natten hunger filler och bra att fungera som te smörgåsar alltför.

Ingredienser:

 • Mynta sås (Chutney)
 • Skivade tomater
 • Skivad gurka (peel om så önskas)
 • Brödskivor
 • Smör eller extra jungfruolja
 • Salt och peppar

Metod:

 1. Lagrar vissa, eller massor av Mint koriander Chutney.
 2. Layer tomat skivor och gurka.
 3. Strö salt och svartpeppar.
 4. Toppa med mer chutney om du vill.
 5. Sprida vissa jorden balans eller mejerismör på översta segmentet.
 6. Skär upp smörgås till favorit former.

Tips:

Lägg till några kokta kikärtor, bönor eller svärtade tempeh eller en veggie burger bulle att göra dessa till en måltid.

Relaterade Ämnen

Tonfisk sallad Sandwich Croissant

Denna video visar hur man gör den enklaste och enklaste tonfisk sallad Sandwich Croissant som faktiskt smakar riktigt bra--bättre än restauranger och snabbmat....

Göra en nyckelring av något. Billiga n' lätt!

i detta instructable, ska jag visa er hur man gör vad som helst till en tjusig nyckelring.Trött på din gamla, tråkiga, tråkiga nyckelring? Sluta ha en tråkig keychian, sluta ha ett tråkigt liv! Du behöver en ~ ~ SlapChop ~ ~ pimped ut nyckelring!Steg...

Snabbt mellanmål

vi alla har en mat begäret och att vara ärlig. När vi är hungriga äta vi alla onyttig mat. samma är mitt fall. så denna gång tänkte jag göra en semi hälsosamt mellanmål. för mig och min familj.Steg 1: ingredienser 1. keso. min är hemlagad. som också...

Sallad på gröna ärtor och tonfisk med citron och mynta

sallad på gröna ärtor och tonfisk med citron och mynta.Lätt att göra sallad, lite brittiska med en indisk touch.Den hemliga ingrediensen: mint.Steg 1: ingredienser ingredienser:150 g gröna ärtor1 msk smörcitronsaft2 msk mynta150 gram tonfiskolivoljaS...

Gourmet kyckling avokado sallad och tomat (A.L.T.) Sandwich

Med våren äntligen visas, hade jag en plötslig törst efter en saftig tomat och avocado smörgås. Tanken på avokado alltid leder mig tillbaka till mitt besök 8 år sedan till en av de många kaféerna hipster som hade började gro över Parkdale, på tiden e...

Öl glaserade Citrus kyckling med Orange rucola sallad

Denna maträtt hade den perfekta mängden av citrus-det fick mig att undra varför jag aldrig gör rätter med orange i dem. Jag gillar inte orange marmelad på egen hand, som i en sandwich, men man oh man är det bra i denna maträtt! Och om du lägger till...

Awesome peppar Medley/relish/sallad

denna peppar medley, relish eller sallad är min tolkning av ett lokalt tillgängliga men dyra jarred paprika. Min pappa och bror gillade paprika mycket men mellan per Styckkostnad och frakt de var riktigt dyra så de bröt ner receptet och gjorde sina e...

Morot sallad

morot sallad med russin, ananas, mint och kryddor. Kalla sallader är perfekta för en het sommar.Steg 1: Strimla morötter och tillsätt ananas Ett par veckor sedan fick det faktiskt varmt här i bay area, där luftkonditionering är okänd och oftast onödi...

Fatoush - en zesty Mellanöstern sallad

detta är en mycket välkänd sallad maträtt, i Mellanöstern, och är särskilt förknippade med Egypten och Libanon. Det är verkligen lätt att förbereda, behöver vissa grova hugga och sedan blanda. Enda är, det gynnar från "marinering" i citronsaften...

Smaka av Bomb Bulgar vete sallad

Smak Bomb Bulgar vete sallad är en idealisk barbeque maträtt som serveras kall och kan förberedas någon tid i förväg. Den har en bulgar vete bas och massor av små Smaksätt bomber av olika andra komponenter så varje forkful är en annorlunda smakupplev...

Happy örtartade glutenfria spannmål sallad

BerättelsenTjena Instructables! Jag gjorde en version av detta recept för en väns middagsbjudning nyligen; Han föreslog att salladen skulle vara perfekt för den här tävlingen, så here we go. Ursprungligen gjorde jag detta glada örtartade G.F. korn sa...

Libanesisk sallad

en cool fräsch sallad är perfekt för en tryckande sommardag. Vem vill laga när det är så varmt. Jag äter ett överflöd av sallad året runt. Jag letar alltid efter ett olika recept att prova. Min favorit sallad är libanesisk sallad. Jag äter det med hu...

Självlysande vattenmelon sallad

Jag piskade upp en uppfriskande, kylda sommar sallad som är visuellt slående i dagsljus och (mer imponerande) i ultraviolett ljus. Och om bordläggning gör det ser komplicerat har element är otroligt enkel. Gurka och vattenmelon, när de skär noga, ser...

Hur man gör en Club Sandwich

vi alla ser det på menyn när vi går till någon amerikansk stil restaurang, men tycker vi någonsin faktiskt att, hur gör man en club sandwich? Jag har funderat på denna fråga för min hela 16 år av liv, och jag äntligen kom fram till ett svar: med bröd...

Lila kål sallad

Jag var inte alltid ett fan av rödkål tills jag hade denna sallad. Förbandet lägger så mycket smak och har en trevlig kick. Vitkål aldrig smakat så bra. Detta recept kan också hittas på charlieforstar.com..Ingredienser:½ kopp (70g) råa pumpakärnor½ r...

Tabouli (syriska sallad)

Läcker syriska sallad, lätt att göra :)Steg 1: ingredienser: 2 knippen persilja, finhackad3 stora tomater eller 4 (som du vill), tärnat fint4 grön lök, fint tärnat2 msk fint bulgur (om du inte har det, kan du använda quinoa)1 tsk torkad mynta2 tsk sa...

Vattenmelon sallad

Detta enkla, kyndel och super uppfriskande vattenmelon sallad recept är det enda jag vill äta när du försöker slå sommarvärmen. Det är inte bara gott, det är mycket lätt att göra!Så låt oss få färskt!--------------------------------------------------...

Ice Cream Sandwich recept

Hemmagjord glass smörgåsar? Ja tack!Gör din egen smak kombinationer med denna enkla Ice Cream Sandwich recept! Jag gillar glass smörgåsar alla tider på året, men jag hitta den grundläggande chokladkakan / vanilj center lite trött. Jag njuta av underl...

Sallad på en pinne

här är mitt inträde till tävlingen "Saker på en pinne", jag hoppas att ni alla gillar det, så rösta!Ursprunget till smörgås allegedly går tillbaka till Earl av Sandwich, som ville ha ett mer portabla sätt att äta hans sallader, och således smörg...