Lätt Peasy prydnad Holiday gåvordetta är en super lätt present att göra, ganska billig också.

Detta är den perfekta billiga gåva som är söt och inte alltför personliga. Barnen älskar den. Om du har vänner som är på en diet, fyll med konfetti eller strimlad holiday omslagspapper. Jag köpte dessa ornament på en efter jul försäljning på Michael's förra året. Priserna gick från 39 cent till en jättestor.69 cent styck beroende på storlek. Ta ett gäng.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handgjorda Holiday gåvor

här är några bilder av holiday gåvor som jag har gjort för vänner och familj. Jag har ett par liknande artiklar i min etsy butik (ansleybleu.etsy.com).Du kan se mer av mitt arbete i min flickr fotoalbum. http://www.flickr.com/photos/bleuarts/...

Hur man skriver in hemgjord semester: Holiday gåvor

gång semester närmar sig snabbt. Naturligtvis vet vi alla vad det betyder... PRESENTERAR!Visst, vi alla älskar ta emot gåvor. Det är något som gör dig allt varmt och squishy inuti uppackning ett skifte som du fått av en älskad. Det enda som är bättre...

Kopplingsförbehåll Grytunderlägg av rep för Holiday gåvor

tändare (dessa saker du sätter på ditt bord att skydda ytan från varma kastruller och gryta rätter) kommer i många former och få människor någonsin verkligen tycker om dem, men många hushåll använder en kastrullunderlägg eller två dagligen. Om du vil...

Star Wars hjälmar som Holiday gåvor! (Anpassade Mandolorian hjälmar)

Jul var runt hörnet för mig, och jag var försenad på presenter!Jag inser att ha "Julstämning" är inte om att spendera pengar på gåvor, så jag bestämde mig - "Jo jag saknar tre presenter till mina 3 amigos! Och alla som star wars... Kanske.....

Lätt Holiday gåvor - jag gjorde det på TechShop Chandler!

Min dotter är en tonåring, men inte tillräckligt gammal för att arbeta. Hon ville få något för sin pappa men ville spendera lite pengar och visste inte vad jag ska få honom. Jag har ett medlemskap på TechShop i Chandler, AZ och beslutade att göra någ...

3 lätt ATTiny Holiday gåvor

varje år semesterperioden rullar runt och jag fastnar på vad man ska ge för mina vänner och familj. Folk säger alltid att det är bättre att göra gåvan själv än att köpa det i en butik så i år jag gjorde just detta. Först visar ett namn eller en grund...

Skägg Balm & olja - hemlagad Holiday gåvor

* i år jag gjorde några skägg salvor & oljor som del av min man strumpan stuffers.*Sandalwood & kanel skägg balsam och cederträ & kryddnejlika olja.Alla varor beställdes från Amazon.com.Steg 1: Sandelträ & kanel skägg Balm Sandelträ &...

MIT App Inventor Holiday prydnad

Fredag är min sista dag undervisning en 8-veckors kodning klass till 6: e klass flickor på Peachtree stadgan Middle School. Dessa klasser är sponsrade av The Loft program på Band av kodare. Under kursen skapade eleverna socialt engagemang apps använd...

Lätt helgen Xmas prydnad gåvor

detta är min första Instructable så jag ber om ursäkt för eventuella skruven ups:)FYI jag är bara en nybörjare Träbearbetningsföretag, en helt värdelös fotograf.Detta kort visar dig hur en helg kan du snabbt göra flera prydnader för holiday gåvor.Jag...

Hur man gör en varmluft ballong prydnad

** om du gillar denna tutorial jag skulle älska det om du röstade på mig i tävlingen Holiday gåvor. Banner att rösta på längst upp till höger. **Jag får inspiration från så många platser. När du surfar på restaurering hårdvara webbplats såg jag en be...

Candy Cane marmorerad Monogram ornament

** om du gillar denna tutorial jag skulle älska det om du röstade på mig i tävlingen Holiday gåvor. Banner att rösta på längst upp till höger. **Jag nyligen såg en marbleized spik teknik på Pinterest och blev så inspirerad att prova. Efter flera förs...

Tekniskt avancerade julgransdekorationer!!!

Julgranar har inte förändrats mycket genom åren men tekniken har och jag tror det är dags julgranen återspeglar detta genom att få en makeover från teknik. Det finns nu tekniskt avancerade julgransdekorationer, detta är inte typen av teknik som ger d...

LED Binary Clock 2.0

ni kanske minns min första version av LED binary clock (1,0);Denna version var tänkt som en gåva, så det är i några tävlingar som Holiday gåvor utmaning. Snälla, om du gillar det, gärna kommentera, betygsätta den (enligt vad du tycker den förtjänar)...

Livsmedelsbutiker väska förpackning papper

detta instructable visar hur att Linda gåvor av vanliga papperspåsar.Om du gillar detta instructable, rösta för det i Holiday gåvor utmaningen!1. ta bort handtagen och skär papperskasse längs sömmen. Nästa klipp ut botten av väskan för att göra ett p...

Banksy Box ver.1

en upplysta box bildram. Enkel men awesome. Jag väljer att använda den för stencil baserade konstverk (Graffiti mestadels). Enkla former och brist på färg passar projektet mycket väl. Detta är V.1 eftersom jag redan arbetar på version 2 och 3. Att ha...

Formar för gjutning tvål med 3D utskrift

och formblåsning upplevelsen fortsätter... med lite hjälp av 3D-utskrifter :D Som för det första gjutning projektet där jag gjorde mig en Stormtrooper "isbitar" mögel, jag använde helt samma process här så känn dig fri att bläddra att en för all...

Strumpa stuffer gåva: pengar tvål

Jag älskar att göra tvål, speciellt tvål med lite leksaker inbäddat. Men i år tänkte jag mina systerdöttrar och brorsöner kunde använda lite mer motivation för att göra det genom min hemmagjord tvål än små plastleksaker som de började bli för gammal...

Lätt kanel russin bröd (ingen Mixer)

Hur man gör fantastiska hemlagade kanel russin bröd (ingen Mixer)I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fantastisk hemlagad kanel russin bröd. Detta kanel russin bröd recept är varmt om hjärtat, det är min mammas recept. När jag...

Mutter och bult pussel

en arbetskamrat väckts i ett pussel mutter och bult och bad mig att knäppa upp den. En utmaning att se hur manligt jag var!?!Jag kunde göra muttern, men inte ångra det!Det tog mig några minuter att arbeta ut det, men jag trodde det var smart, och vil...