Lätt Pot Rackefter en evighet med en garderob med en stor röra i kastruller & stekpannor, bestämde jag mig för det var dags att lösa det problemet en gång för alla.

Att vara, i traditionen av min favorit kinetic skulptör, Jean Tinguely, en bricoleur, var planen att använda objekt jag hittade runt huset för att göra något nyttigt. Så, med en eftermiddag, en planka av trä och ett par bitar från Ikea jag hade liggande, jag åkte till jobbet. Kedja, nötter & bultar jag kommer från en lokal järnaffär.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande Pot Rack

jag har velat ha en hängande pot rack länge och såg en hos en ett år sedan eller så att jag verkligen gillade. Den var gjord av stål hängande från vissa kedjor, så jag gjorde en inventering av verktyg och material, och fann att jag hade de flesta av...

Bygga en pot rack och uppdatera ditt kök för under $100

vi älskar utseendet på en hängande kruka hållare i köket, men eftersom vi har ett kök kök stil som är begränsad på utrymme och inte har en ö eller ett öppet område ovanför diskbänken eller spis, vi kom upp med en annan idé. Vi brukade ha en bar att j...

DIY köket Pot Rack

jag gillar att laga mat, och när jag lagar mat, jag hatar behöva gräva igenom skåp på jakt efter vad matlagning genomföra jag är i behov av. Jag gillar att kunna nå ut och ta tag i allt jag behöver när jag behöver.Jag har alltid velat ha en av dessa...

Från pall till Pot Rack

detta är min första Instructable, så var försiktig. Det är detta: på jobbet en fin morgon, jag tog en titt vid gips pall, som hade några mäktiga fina stockar till den. Tänkte jag, väl golly, jag kunde göra något med det! Voila, hade en kväll senare,...

Kök hylla Pot Rack

Jag hade en extra hylla sitta från en grundläggande tråd hylla kök rack, så jag bestämde mig att förvandla till en hängande pot rack.Steg 1: Fäst till tak Jag använde öga krokar gängade i taket med hjälp av en studfinder. Ansluta två öga krokar är en...

Under Counter Pot Rack

Jag saknade utrymme i mitt köksskåp för köksredskap, men hade utrymme under en oanvänd frukostbar för denna pot rack. Jag använde en dusch gardinstång spänning och 2 gardin stången hakparenteser. Dusch-gardinstång inte var ganska robust nog på egen h...

Väggen Pot Rack - nästan gratis!

jag har precis flyttat in i ett helt nytt hus i ett pittoreskt indelning för ett år sedan. Gott om projekt fortfarande kom att tänka på, trots hur nya huset var. Staket för bakgården, konvertera garaget till en verkstad, inbyggda bokhyllor och lagrin...

Pot Rack med ränder inlaga

Jag gör en hel del av matlagning, men det verkar alltid att jag har alldeles för mycket köksredskap än tillgängligt utrymme. Jag hatade att behöva skjuta tre krukor ur vägen att ta tag i den som jag ville från kök garderoben, och halvvägs genom matla...

Göra en trä Pot Rack

Idag ska jag visa dig hur jag gjorde en trä potten och Pan Rack.För några år sedan, jag gjorde en dessa och det har fungerat bra, men jag målade den Hunter Green. Jag trodde det skulle vara bra att göra en annan en, lite mer rustika utseende. Plus at...

Vinklad, Overhead, väggmonterad Pot Rack för $20 och 2 timmar

Vad gör denna metod unik från andra ' Ibles i denna fråga är möjligheten att maximera utrymmet genom hängning kastruller och stekpannor i en vinkel som gör det möjligt för överlappning utan ett rörigt utseende av köksredskap trycka mot sig själv. Det...

DIY cykel hjul kastruller och stekpannor Rack

om du har ett litet vardagsrum och en ännu mindre kök, passa in allt i ditt kök skåp är en utmaning. A hängande pot rack sparar utrymme och håller dig från att behöva organiserar, men de kan kosta $100 eller mer. Lyckligtvis kan du bygga en själv för...

Göra en bakre cykel Rack från rensas kök material

jag har varit sugen ett last rack för min cykel ett tag, men hade inte pengar att köpa en tillverkade. Sedan min blick föll på den vackra pot rack jag gjorde ett par år sedan, och det slog mig att några av som tråd hyllor kan vara just den sak som ja...

Årsdagen Camping (i vår bakgård)

Det började med min fru vill ha en liten bakgård tillflyktsort på vår bröllopsdag. En idé, en liten doodle på närmaste bit av vad jag kunde hitta, och lite ambition.Steg 1: Det stora jobbet! En vision och en väl anlagd plan... Min fru frågade om vi k...

Pocket Sized Camp spis (The förbättrades

detta instructable faktiskt kom genom nödvändighet. Jag älskar camping, och ofta vandra i skogen. Hur ofta har du tillbringat en dag med fiske, och önskat att du kunde kasta lite färsk fisk i en stekpanna just där på bryggan?För mig innebar alltid bä...

Familjen Version av TINY House levande

Jag slår vad du har sett bilderna och guider hur man gör egna små hus av en liten trailer. Små hus är bra för levnadskostnader och att hålla saker enkelt. Många små hus är mellan 200 till 400 kvadratfot. De flesta små hus finns också för en person el...

Vinglas torktumlare från klädhängare

du kan göra en händig enda glas vin torktumlare från en klädhängare. Detta är en bra plats-sparare och du kan lagra dem i en låda när du inte använder dem. Jag hänger mig från pot rack.Steg 1: Skaffa en klädhängare Hitta dig en klädhängare. Du en met...

Indirekt LED belysning

mitt kök brukade ha soffits ovanför skåpen (drywalled lådor att utvidgas från skåp till taken). Detta skulle ha varit bra inte hade de konstruerats för att vara öppen för vinden, göra dem till omvänd radiatorer som sugs ut köket alla värmen på vinter...

Spis tillbehör & ändringar

detta är (förhoppningsvis) användbar information som jag använder när du bygger min kaminer. Jag skulle starkt rekommendera att du tittar på / eller att bygga din kaminer. Detta Instructable avsett för dig som redan har byggt deras kaminer och vill u...

Göra en uppsättning av kök krokar

jag gjorde några enkla kök krokar med 8 gauge tråd och träSteg 1: Klipp tråden och trä jag klippte min tråd i bitar ca 7 inches (17,5 cm) lång. Denna tråd är tjock och regelbundna diagonal fräsar skulle inte in det så jag använder vice grepp tång. En...