Lätt presentidé WrapLätt presentpapper som (enligt min åsikt) är lättare än wraping convetional gåva. Dess simpl, kreativa och elegant också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vad kan göras av bubbelplast | Bubble Wrap Experiment

https://youtu.be/A2so-u0WkqsSteg 1: Från bubble wrap kan göras många idéerI handledningen instructables Visa jag dig hur man gör godis jell-o i forme bubbelplast.Du behöver:-bubbelplast;-300 ml kokande vatten.-70 g gelatin av surkörsbär;-spruta.Steg...

Billigt men Elegant gåva Wrap på gammaldags sätt

baka cookies är en givande sak att göra denna tiden på året. Huset är fyllt med underbara dofter som drar familjemedlemmar i köket. Jag brukar försöka baka när jag är den enda hem, eftersom om jag inte tittar på någon går av, rycker upp bounty och ut...

Bubble Wrap Flashcards! ~ Pop-Your-svar lärande

Hej alla!Bara i år min mamma fick ett jobb som lärare, och hon har haft en fantastisk tid utbilda sina elever. Min mamma har letat efter olika kreativa sätt att ha roligt med barnen och lära samtidigt som en lärare (eller förälder utbilda sina barn)....

DIY vävda Baby Wrap Rainbow Grad Dye

Jag är så exalterad över denna Rainbow Grad färg! Detta är en Ellevill Zara naturlig vävda baby sjal, färgade med 3 färger för att göra denna grad/ombre. Jag lärde mig massor, älskar hur det blev, och är glada att dela!Steg 1: Steg 1: samla allt du b...

Rainbow Tie-Dye Silk Wrap

Rainbow tie-dye silk wrap projekt! Ett enkelt sätt att göra något speciellt trevligt. Var annars kan du få bundna i knop, färgade, sätta i varmt vatten, kommer ut ännu vackrare än innan!? Här!Denna enkla teknik kan användas till färgning silk blanks,...

Coin Wrap rullar av Dimitrios

behöva sortera mynt varje månad för min sida verksamhet, jag ville ha en snabb lösning på problem med att göra detta med pappersrevor och handskrift valörerna på rullar. Jag sökte på internet tänker säkert detta att nedladdningsbara någonstans, bara...

9 vin Wrap Presenttips – i 15 minuter

En flaska vin är ett gemensamt gåva val, särskilt som en sista minuten resort. Med julen i full gång är det en perfekt tid att visa dig 9 olika och snabb vin gåva wrap idéer. Du kanske äger de flesta av de material som används, om inte de är mycket l...

Citrus stämpel Gift Wrap

har nyligen tog examen från college med en examen i Studio konst, jag letar ständigt efter nya sätt att översätta de färdigheter jag lärt mig i tillämpliga dagliga praktiken. Receptet på min senaste inspiration (dvs, citrus stämpel presentpapper) bes...

Akut Gift Wrap från Office Supplies

vi alla har haft en dag där saker inte går som planerat. Du är på kontoret och hennes överraskningsfest har redan börjat! Gåvan är på skrivbordet.. .men det inte har radbrutits. Din fil har 15 minuter att slutföra och du är redo att flyga ut genom dö...

Bubble Wrap Storm fönster (infoga)

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett fönster inomhus storm som kommer att hålla gott om kalla ut ur ett rum, medan vi låter ljuset fortsätter att komma in. Min version använder mindre än $4 värt av förnödenheter, mestadels frå...

CoolDown hals Wrap, med en elegant modern titt

även utan ett medicinskt tillstånd, sommarmånaderna innebär en risk för värmeslag och värmeslag. Med en sjukdom som orsakar värme känslighet, kan sommaren vara den värsta tiden på året.Jag har multipel skleros, och även en kort promenad från min bil...

Creating Custom Gift Wrap

Du behöver inte vara begåvad för att skapa anpassade presentpapper!; )Jag gjorde denna tutorial att dela mina erfarenheter med Spoonflower för att skapa några riktigt awesome anpassade presentpapper, jag hoppas du finner det lämpligt att se processen...

Kamouflera ditt gevär med en GunSkins Vinyl Wrap

Jägare och soldater har visat effektiviteten i kamouflage i hundratals år. När du är i området, skulle det vara död ge bort om din rostfritt stål omfattning skiner i solljus eller svarten finish av bössan sticker ut mot de naturliga färgerna av miljö...

Att lägga till säkerhetskedja i en Wire Wrapped armband

denna steg för steg handledning skrevs att lägga säkerhetskedja till min Swarovski stil armband, men kan enkelt anpassas till många stilar av armband. De tekniker visas i den här guiden fungerar för någon armring där ändarna är inslagna, med eller ut...

Paracord kniv Wrap

materialPar fötter paracordKniv med hål i handtagetSteg 1: Starta Wrap Stick paracord i översta hålet.Steg 2: Hålla igång Hålla inslagning kniv handtaget.Steg 3: Nästan klar Nu går tillbaka om hålen i mitt fall stora mitten hålen.Steg 4: Färdigställa...

Paracord Strider skalpellen/Wrap

Hallå. Du klickade på min Paracord Strider skalpellen/Wrap Instructable. Jag antar att det är vad du är här för. Tja, kan få till det.Nej... Jag skulle inte göra det. Första lite information! YAY! Vem älskar inte lärande?!?En Strider Wrap är en annan...

DIY läder Wrapped Bar

jag nyligen fick pendlare cykling bugg och började pendling på 10 mil tur och retur (natursköna vägen) medan i skolan i Nashville. Om allt jag såg på Internet jag ville på min cykel och sedan började arbeta på att hitta DIY för dem gjorde jag en list...

Glas Bong Paracord Wrap

Tja jag köpte en ny bong men jag nästan bryta det medan jag var rensningen det och eftersom det är en vatten bong blir våt en hala merparten av tiden, så jag väljer att gå taktiska och Linda några paracord att undvika för att släppa den.Steg 1: Ren d...

Bubble Wrap 60-tal lampa

med en ständigt växande ackumulation av bubbelplast, började jag undra vad jag kunde göra med allt detta att göra någon form av häpnadsväckande dekoration. Jag bestämde mig att skapa en enkel ficklampa opperated lampa med vissa vardagsföremål som jag...