Lätt rätt irriterande spray kan lockjag hitta några spray kan lock vara SUPER frustrerande att gå av, så jag slutligen bröt och sa "Hur kan jag åtgärda detta?!"

Eftersom jag inte äger husdjur och inte har barn, är det inte en fråga om att hålla locken på om säkerheten för dem som inte vet vad de gör med en sprayburk, så jag siffra jag är motiverad att göra mitt liv lite lättare.

Material:
En spray kan
Ett par sax
Tio sekunder

Se Steg
Relaterade Ämnen

AXE spray kan Secret behållare

någonsin har du något du ville dölja men visste inte vart? Eller behövs något bärbara att förvara värdesaker när du är på en resa? Detta är svaret. Denna till synes normala Axe spray kan kan se normal, men efter längre undersökning har ett hemligt ut...

Skorsten Cap från sopor kan lock

Vi tog ner trippel vägg skorstenen nyligen under en ombyggnad och jag bestämde mig för att den gamla skorsten gemensamma jordbrukspolitiken var tvungen att gå. Det fungerade aldrig riktigt rätt är att det var fyrkantiga och naturligtvis skorstenen va...

AXE Spray kan steg 1

få en sprayburk.Steg 1: Axe Spray kan steg 2 Lyfta den gemensamma jordbrukspolitiken.Steg 2: Axe Spray kan steg 3 Få tång och lyft upp på silver rim.Steg 3: Axe Spray kan steg 4 Börja att ta silver kanten av.Steg 4: Axe Spray kan steg 5 Peta ett hål...

Quadcopter Spray kan Mod

Denna guide följer ett försök att göra en spray målning quadcopter för inomhus drone målning.Det är en serie experiment och observationer, inte riktigt en perfekt steg för steg handledning! = DAnvänd den här guiden på din egen egendom bara! Användnin...

Att göra A kan lock klocka

Jag ville ha en klocka i mitt hus som representerade min personliga stil. Något som jag hade gjort. Det var ett projekt som jag jobbat på ensam även att hålla den ganska mycket avskilt från min maker grupp på det lokala biblioteket. Vi hade tagit sön...

Paracord sopor kan lock tjuder

Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel lagring rem/tjuder för dina sopor kan lock med paracord. En paracord rem kommer att hålla dina sopor kan locket bundna till soptunnan, så att den inte få förlorade eller blåst bort på blåsig...

Spray kan munstycke-tube innehavaren (mer detachables)

foder upp med spray kan munstycke rören går walkabout?Här är fler sätt att hålla dem på plats. (återställa tillbaka till min första "kompatibel med Tom lim/tätningsmedel patroner)andra plast cylindrar ska fungera t.ex. avskuren topp & botten en p...

Spray kan munstycke-rör holder(detachable)

foder upp med spray kan munstycke rören går walkabout?Här är ett sätt att hålla dem på platsTack vare spu3 och hans göra en Spray kan munstycke hölster med Sugru ' kompatibel för att stimulera denna idé.Beslutade några 2½inch(65mm) wellpapp dränering...

Spray kan rack

Jag håller alla mina sprayfärg på en hylla i verkstaden. Detta är oftast bra, tills jag behöver en spray kan sätt i ryggen och slå över alla burkar framför försöker ta tag i för den som jag vill. Istället för att ta upp en hel del värdefulla hyllutry...

Spray kan lagring

använda en sprayfärg kan för lagring, om du har något att dölja, eller något stinkande måste du placera i en förseglad behållare... kanske har jag något för yaFÖRST och främst: Jag vet att det är andra instructables relaterade till detta...av j626noa...

Spray kan lampan

Jag har alltid varit ett fan av graffiti konst och spray burkar återvinns i teckningen. För min första Instructable beslutat jag att dela min process för att skapa en Spray kan lampa, ett projekt som är tillräckligt enkelt för nästan alla att skapa....

Monster kan lock högtalare

Steg 1: Först du vill få ett par gamla hörlurar som du inte använder.Steg 2: Nästa få en gammal högtalare .remember det måste vara tillräckligt liten för att passa inuti monster locket.Steg 3: Nu band Örontoppar kabeln med en kniv, rakblad eller, trå...

Mini Spray kan - minsta

detta är en mini spray kan du kan använda för konst eller bara spraya random: 3Vad du behöver:-En liten test parfume spray-Några bra färg eller måla mixet med vattenSteg 1: Kan Ta parfume test och rengöra den, att du inte kan här luktar parfume längr...

Helt funktionssätt Spray kan avledning kassaskåp: förvara dina värdesaker skyddade

ungefär ett år sedan, mitt hus var uppdelade och många av mina personliga saker togs. Jag började tänka om hela min säkerhet. Jag kom med detta projekt med hopp om att hålla min lilla värdesaker säkert. Jag vet att jag är inte den första personen att...

Kan lock topp kedjor

I detta ska jag visa dig kan hur man gör lock kedjor.Mycket lätt och bra för slösa tid. : DSteg 1: ingredienser Att göra en kan locket kedjan allt du behöver är:Tomma dricka burkarSaxKeyring ringTidOch vissa tristessSteg 2: Basen av kedja lätt verkli...

Tuna Rose, från tonfisk kan lock

uppdatering: Jag slutade ladda upp en YouTube video jag tog när jag gjorde min sista ros. Det visar en ny process som jag använder för att göra stjälken. Jag använder nu en längre bit 14 eller 12 gauge koppar tråd vikas på mitten. Jag vrider sedan de...

Hur man kan locka mer trafik till eBay listor

En av de första stegen till att bli en framgångsrik eBay säljare är att locka tittare till din notering. Att få människor att titta på ditt objekt som normalt skulle passera över den kraftigt ökar dina odds för en försäljning. Till exempel, låt oss s...

Allt i ett-en Rose älskar Soda kan lock innehavaren

Detta är den ultimata presenten till dem som är i kärlek eller vill vara kär. Sin enkelhet får du cool poängoch ett datum om du inte har en valentine. Om du gör emellertid, kommer att hon älska din enkelhet och uppfinningsrikedom allt i ett.När Rosen...

Spray kan ljuddämpare

behöver använda Aerosolprodukter hörbart, med ut att skramlande ljud?Dessa instruktioner avseende sprayfärg burkar som innehåller en bullrig metall shaker. De flesta aerosol företag tillverka 13 oz. burkar med glas rattlers, dessa kan inte tystas mag...