Lätt ren Cabriolet/infinity klänningDetta projekt kom när jag arbetade på moderskap fotografier för en vän. Jag tyckte inte en massa bilder jag såg, de alla verkade mycket grundläggande (tube topp och draperade bit tyg). Jag ville ha något mer förhöjd och kom upp med detta. Jag ville ha en cabriolet/infinity klä eftersom hon hade alternativ på hur du bär den och stöder också. Jag valde ren tyg att visa upp kroppen i hennes tillstånd av graviditeten. Jag var på en budget., så mitt material är faktiskt en enorm fönster halsduk jag hittade på clearance för fem dollar.

Klänningen kan vara också bäras över en tub klänning för en kväll ute eller av sig själv som underkläder.

Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kåpa draperad Infinity klänning

Enligt min mening kretsar att skapa en fantastisk outfit ofta kring att hitta en bra balans av lös och tight, avslöjande och dölja. Jag älskar en låg kåpa hals draperade veck eller sexighet av en öppen rygg klänning, men det är ibland svårt att lista...

Infinity klänning

jag gjorde oändligheten klänning mestadels anvisningarna på knucklesalad. Dock trodde jag skulle det verkligen bra att ha en steg för steg, och de på Instructables inte är riktigt samma sak. Typ jag gör har en mycket användbar komponent, "linningen&q...

Till oändligheten och därefter klänning

Vad är en oändlig klänning?En oändlighet klänning är helt enkelt en klänning som kan bäras på många olika sätt. Vissa säger att det kan bäras i ett oändligt antal stilar - det är som den schweiziska armékniven av garderoben. En oändlighet klänning be...

Åh sy snygga - iPod kontroll aftonklänning

"Bright patchar" är en härlig grimma-back kvällen sidenklänning från Lynne Bruning.Underbara, ja? Nu titta noga. Märka något...? Nu varför skulle vi ställa en sådan fråga? Kom ihåg att Aniomagic om stilfullt blandning elektronik med mode. Efter...

Kabinett öppnare - Kick till öppna

Här är en toppen enkel mekanism som gör att du kan öppna en papperskorg skåpdörren handsfree. Detta är bra för att kasta bort saker när dina händer är fulla eller smutsig och du skulle hellre inte smutsiga skåp dörren.Kolla in videon för att se att m...

Hur man tar isär, rengöra och sätta ihop en Spyderco Endura 4 fickkniv

ta en Spyderco kniv isär är lätt, men att sätta tillbaka ihop kan vara en smärta. Detta är den metod jag kom efter försök och misstag. Jag hatar att göra sådan en specifik instructible, men jag tror dessa knivar är populära och användarvänlig nog att...

Handheld Fireball Launcher magi Knep

detta är ett magiskt trick som jag lärde mig om genom att titta på TV-serien "Hur jag träffade din mamma." I den utför karaktären Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ett magiskt trick där han skjuter ett eldklot från händerna (tydligen) tom. Ne...

2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad

detta är min design för en 2 liters flaska vatten raket och Launcher Pad.Först, jag vet detta är inte den första 2 liters flaska vatten raket lansera systemet någonsin konstruerats. Denna design faktiskt tog inspiration från flera av de mönster som N...

DIY mikrokontroller - Hand dynamometerns

Gjorde denna DIY Hand Dynamometer som en sensor för PICAXE mikro-controller. Den också kan användas för Arduino eller någon mikro-controller alltför.Lista med det material som jag brukade göra Hand Dynamometer:1) hand Exerciser från Amazon - 1 pc2) f...

Magnetisk bas kretskort innehavare

Jag gjorde dessa styrelsen innehavare efter arbetar för ett företag som använde Martin märke omarbetningar utrustning. Martin gör högkvalitativa och dyra utrustning som är utom räckhåll för de flesta amatör elektronik entusiaster. Ursprungliga Martin...

Driva marionett automater

Som barn var jag alltid förvånad över push marionetter. Du vet den lilla (vanligt trä) marionetter som du trycker på botten och de kollapsar och dansa om. Problemet var, alltid drog jag dem isär för att se hur de arbetade. Det visade sig att de är my...

Hur man ändrar dragkraft bältet på en John Deere LT155

Dragkraft bältet är den som levererar motoreffekt till överföringen. Börja med att ta bort däck och höjer traktorn upp så att du kan arbeta under säkert. Däck borttagning är täckt i handboken för operatörer, som du kan se gratis på John Deere hemsida...

Tron ljus Disk (EL Wire snart!)

Din egen Tron ljus disk, jag ville vara realistiska och användbara så men istället gick jag med plåt > =)Ljus disken är gjord av 26ga stål plåt och är ond skarp, jag använde en vinkel sak vi hade på våra kontor och fann att ed längd är ca 20 grader,...

Ta reda på kvaliteten på trä Pellets utan att använda speciella verktyg

Oavsett du ska köpa träpellets för din pelletskaminer eller du är fast beslutna att köpa en pellet fabriken för att göra träpellets själv, det är i huvudsak viktigt för dig att veta hur man berättar en god kvalitet träpelletar från ett dåligt. Med pr...

Binocular stand

För ett tag sedan jag tog ett par gamla kikare att arbeta så jag kunde kolla in saker som:vad det blinkande ljus i distansera var...Vad typ av helikopter/flyg som var...Vad dessa människor på gatan grälade om...vad det tecken sa...Försöker läsa skriv...

Hur man rengör och underhåller din Pistol

jag kommer att visa dig hur man korrekt rengöra och underhålla en standard Pistol. I denna demonstration jag kommer specifikt att använda Sig Sauer P227.45 ACP. Denna pistol följer liknande dis församlingen mönster jämfört med H & K, Glock och Smith...

Återställa en Homecraft Drill press

notering; Detta är min första instructable och mitt första försök att återuppbygga en drill pressJag har klåda att inrätta en butik igen efter många år utan en. En av de första någon bra affär behöver är en drill press. Jag är på en mycket begränsad...

Digitalisering av touch sonden för cnc router

efter att ha provat design för digitala sonder jag ändrade andras idéer att göra en som kommer att arbeta flera gånger med hjälp av gemensamma hårdvara och inte kräver en hel del precision vid monteringen. unika idéer för denna sond är - 1. skruv tip...

Reparera manuell fönster Regulator

En dag bestämde jag mig för att lägga över baksätet på min Toyota att använda min dator, sår jag fönstret och... mosar... inte gå ner smidigt, inte gå upp. Ytterligare försök förstöra plasten inuti...Jag är inte säker om andra bilar där ute, men insp...