Lätt Star Trek Baby dräktdet var vår nyfödda son första Halloween i år, och naturligtvis att ha en nyfödd vi var kort på både tid och pengar. Men ändå jag ville att han skulle ha Halloween kostym. Jag kom med detta sista minuten idé med saker vi hade runt huset
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lär ditt ofödda barn om Star Trek

det är aldrig för tidigt för att lära dina barn om Star Trek! I vecka börjar 23 Foster kunna höra. De ljud de hör även i denlivmodern har visat att lugna barn ner när de upprepas efter de är födda. Med denna logik, läsande till ditt barn om Star Trek...

Lätt Star Trek "Red Shirt" kostym

väntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.Med dessa instruktioner, d...

Bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration

För min första Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration. Min design är som används i Deep Space 9, Voyager och TNG-filmerna.För detta bygga behöver du:20 "x 30" ark skumEn limpistolGo...

Star Trek Cross Stitch: Spock

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med Spock från Star Trek. Observera den ifyllda bit inte matchar mönstret på två sätt: 1) ärmen är lite annorlunda eftersom jag hade faktiskt inte mönstret med mig när jag höll på att avsluta det och 2) ja...

Star Trek Cross Stitch: Nästa Generation besättningen

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med de viktigaste besättningen från Star Trek: The Next Generation.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Röda tröjor - 817Gula skjortor - 72...

Star Trek Cross Stitch: Den ursprungliga serie besättningen

Cross stitch mönster (i excel och bild form) för Välj besättningen från Star Trek.Steg 1:Aida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)** Alla **Byxor/skor/krage - svartInsignia/handled dekoration - E3821 (gul...

10-min. Star Trek Phaser blinkande lysdiod mod

jag tänkte på min vän Andy när jag modded en Playmates Classic Star Trek Phaser. Det var förvånansvärt snabb och lätt att göra. Jag ville ha något som dök upp lite bättre och var inte lika farlig som Blu-Ray laser phaser mod (inte att Blu-Ray mod är...

Skapa en Star Trek Communicator edition RAZR

sedan Star Trek communicatorn var inspiration för dagens flip telefoner, varför inte göra din telefon ser mer ut som originalet. Jag gjorde och här är hur.Steg 1: Komma igång Här är det material som du behöver, det är en ganska kort lista;1) ett 2 bi...

Star Wars och Star Trek i Minecraft med hallon sylt Mod

Jag ska förklara hur man a enkelt göra Star Wars och Star Trek (och annan) 3D modeller i Minecraft och (b) flyga ett rymdskepp i Minecraft (eller ens har en annan enhet, som en bat eller en zombie, flyga det!), med hjälp av python exempelskripten ing...

Tri D schack (star trek schack)

Hej alla!så som mitt namn antyder är jag ett stort fan av star trek. Nyligen jag har letat efter instructables om hur man bygger tri d schack men har inte hittat någon... så här är min version.Steg 1: steg 1så det första du material och verktyg:plexi...

Mini Star Trek Galileo Shuttlecraft Popsicle Stick modell

Hej alla! Här är en instructable som kan byggas på en dag - A Galileo shuttlecraft från den ursprungliga Star Trek-serien.Ett nytt koncept när Sci-Fi serien lanserades i 60, shuttlecrafts avsedda att tillhandahålla kort räckvidd transport för upptäck...

Hur man titta på Star Trek

Star Trek är komponerad av serier och filmer. Här är en kort guide att titta på det på sättet jag prefere.Observera att detta är mina idéer, om du är en trekker inte kan du komma överens med dem, men ni vet ju IDIC filosofi.Star Trek & så vidare är v...

Toby Targ från Star Trek

Targs är vildsvin-liknande Klingonska djur med taggar på ryggen. Toby Targ är en lead karaktär i en serie av pedagogisk holoprograms för barn i Star Trek-universumet. I den Deep Space nines "Fascination", Molly leker med en söt fyllda targ kalla...

Star Trek x cykel klockan

detta är en anpassad klocka gjord för någon vars två huvudintressen är Star Trek och rida sin cykel. Efter att titta på Star Trek ikonen ett tag tänkte jag att formen skulle göra en stor utklipp för en kedjedrevet och det här kom att bli.Denna består...

Star Trek 2009 Uhura kostym

gör din egen Star Trek Uhura kostym av en t-shirt!...

Bygga en Star Trek (LCARS) tema Jukebox, och mer

En dag jag snubblat över den Dos\Windows Jukebox programmet på dwjukebox.com jag hade testat många av de automotive media spelarna där ute men ville en för huset också. Jag använder fortfarande XP och enkel touchscreen stöd var en trevlig överrasknin...

Star Trek Communicator Badge

Communicator emblem var en av en ups att Star Trek: TNG som fastställs på den ursprungliga serien. Detta är ikoner av mest av den senare serien av Star Trek Voyager och Deep Space 9. Om du vill ha några för din nästa halloween eller cosplay händelse,...

Lätt handgjorda och muttrar Star Trek Enterprise

Detta är en mycket enkel instructable att göra Star Trek Enterprise 1701 - A från lagerplatserna uncategorized material.Idén kom från en dag hittade jag en wingnut i mellanrummet av mattan, det ser så bekant för mig, då jag insåg att det har skulle k...

Toy Mod: Konvertera en TR-550 Star trek Tricorder i en digitalklocka med fotoram

jag skulle använda min leksak TR 550 Star Trek TNG Tricorder som ett fall för min Mini Arduino miljö bildskärm, men det passade. Så jag hittade en Digital nyckel-kedjan bildram köpte jag på Radio Shack på clearance för 5 spänn, och gissa vad, det pas...