Lätt Star Trek "Red Shirt" kostymväntade till sista-minuten till arbeta på din kostym för det Halloweenfest?
Inga problem! Gå en Star Trek "Red Shirt" - namnlös säkerhetstjänstemannen som alltid fick dödade på TV show när de strålade ner till en planet.

Med dessa instruktioner, ditt hem datorn och skrivaren, några typiska hantverk och verktyg och kläder du redan har i din garderob, kan du vara en "Red Shirt" på nolltid!

Låt oss komma igång med en snabb kostym studie och vissa kläder urval.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Star Trek Red Shirt Kandi manschetten armband

detta är för alla mina kolleger Trekkies ute. Njut av denna kandi manschett inspirerad av den röda tröjor på ursprungliga serien Star Trek.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:215 röda ponny pärlor20 gula ponny pärlor5 svart ponny pärlorStretchig sträng...

Star Trek 2009 Uhura kostym

gör din egen Star Trek Uhura kostym av en t-shirt!...

Star Trek Red Alert ljudeffekt (med 555 timer)

Min familj gick på en Star Trek kick nyligen och jag försökte göra något liknande så jag gjorde detta för att simulera Star Trek röd alert.Först tittade jag på nätet att hitta ett kopplingsschema men jag kunde inte hitta någon arbetande projekt som i...

Star Trek T-shirt

detta StjärnaTrek t-shirt har klassiska kommandot insignier, som innehåller fullständiga undrar om utrymme: den yttersta gränsen.Material:-Svart bomull t-shirt-blekmedel-Tom sprayflaska-matkassar-maskeringstejp-papper stencil-akryl färger (nonwashabl...

Star Trek USS Enterprise Phaser Red Shirt

endast en 21: a århundradet laser användes i tillverkningen av denna skjorta. Ta vanlig laserpekare till bling ut skjortan anpassade Star Trek. Outfit phasers på din konstitution klass garderob. Prova kommandot stolen i stil.Observera att detta är en...

Star Trek filmen jacka TWOK (The Wrath av Kahn) kostym

när jag blev ombedd att sy en Star Trek jacka för en medarbetare jag tänkte "bra! Sy på kul och profit! ". Jag var sedan räckte mönstret och hittade endast 17 rader av anvisning. Som en hobby avklopp beroende jag välskriven och illustrerade möns...

Star Trek inspirerade LED Astronaut kostym DIY

Kaptenens logg: Vi har varit i transit på ljusets hastighet för drygt sex veckor nu. Som vår fantasi är rymden till synes oändlig.En uppsjö av avancerad rymddräkt mönster har dykt upp här till Plejaderna. På den här konstiga planeten kallas jorden, v...

Star Trek Voyager Uniform

Behöver en Star Trek kostym, jag såg sig omkring och upptäckte att det enklaste att göra skulle vara de från Voyager (tillsammans med de senare säsongerna av DS9). För detta ändamål jag tittat på många bilder och beslutat att göra det från 2 T-shirts...

Lätt Star Trek Baby dräkt

det var vår nyfödda son första Halloween i år, och naturligtvis att ha en nyfödd vi var kort på både tid och pengar. Men ändå jag ville att han skulle ha Halloween kostym. Jag kom med detta sista minuten idé med saker vi hade runt husetSteg 1: Verkty...

Star Trek dörrklockan hacka

Jag har alltid varit ett fan av Star Treks och som sådan jag var mycket glada när min rumskompis tog hem en ursprungliga serien Star Trek comm stilpanelen. Jag hade aldrig sett en av dessa men en snabb sökning tog oss till Thinkgeek webbplats där pan...

Star Trek målövning

Original här: http://tsjwang.blogspot.com/2013/09/star-trek-target-practice.htmlJag antar att jag tittade på lite för mycket Star Trek med min bror. Jag beslöt att göra en phaser.Några av er kanske vet att det finns flera typer av phasers. Jag bygger...

Star trek cosplay

mer cosplaying kul denna gång star trek, im picard, min sone är kirk, min syster är dax, min svåger är whorf men han tillbringade större delen av kvällen avslöjad, min fru som var höggravid var i gul topp med en bajoran Engström i, näsan höll släppa...

Hur man gör en Star Trek emblem för smuts billiga

Behöver du som en sista touch till din Star Trek cosplay? Vad gör alla Enterprise besättningsmedlemmar har gemensamt? Sina märken. Detta är den bokstavliga ikonen från älskade sci-fi serien av film och TV. Jag kommer att visa dig hur man gör en av di...

Star Trek TOS Enterprise Turbolift ljus

"Lever länge och prosper" RIP Leonard Nimoy - Mr Spock.Inspirerad genom livet från många idéer, tecken och saker från Star Trek, The Original Series, här är en ta på förvandla något små trånga och personliga utrymme till ditt eget lilla turbolif...

Upcycled Star Trek Combadge

Jag älskar halloween. I college utklädd jag och mina vänner som en annan kostym varje dag i veckan av halloween. Med tanke på att vi var i college och så inte nödvändigtvis har den tid eller pengar att komma med 7 stellar kostymer blev vi ganska bra...

Star Trek Enterprise Bridge lekset

Detta projekt startade när jag hittade mina gamla Star Trek TOS playmates siffror. Jag gav dem till min åtta år gammal son som hade blivit ett fan av gamla showen. Han började bygga enkel kartong play bitar. Inspirerad av rent trä utformningen av vis...

Bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration

För min första Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en bakgrundsbelyst Star Trek Combadge väggdekoration. Min design är som används i Deep Space 9, Voyager och TNG-filmerna.För detta bygga behöver du:20 "x 30" ark skumEn limpistolGo...

Star Trek Cross Stitch: Spock

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med Spock från Star Trek. Observera den ifyllda bit inte matchar mönstret på två sätt: 1) ärmen är lite annorlunda eftersom jag hade faktiskt inte mönstret med mig när jag höll på att avsluta det och 2) ja...

Star Trek Cross Stitch: Nästa Generation besättningen

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med de viktigaste besättningen från Star Trek: The Next Generation.Steg 1: materialAida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram)Färger (standard floss färgnummer)Röda tröjor - 817Gula skjortor - 72...