Lätt stygn och lim apan handdockaförst av allt, tack för att kolla min första instructable! Jag har varit en älskare av designa och göra saker i många år och sedan bli en lågstadielärare (för närvarande år 2, 6-7 åringar) jag har börjat designa DT projekt att lära mina barn nya saker.

Vårt ämne just nu är Afrika, och vad bättre att designa och göra med textilier än en handdocka? Så går här!

Verktyg du behöver
-Skrivare
-Vass sax (speciellt viktigt om du gör detta med barn)
-En stor nål (hjälper till med att dra tråden genom hål)
-Permanent tuschpenna (kula spets sharpie fungerar bra)

Material du behöver
-1 bit av mörk brun filt (50 x 30 cm)
-1 bit ljusbrun kände (20 cm x 30xm)
-~ 1m mörk brun brodertråd
-Tacky lim (jag hittade Bostik allrengöringsmedel lim fungerade mycket bra)

Nu du har fått dina verktyg och material, låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stygn och lim båt konstruktion

metoden "stygn och lim" båt konstruktion är en av de mest populära metoderna för plywood båt konstruktion idag. Det möjliggör enkelt test passar, snabb montering och enkel fästar. Jag ändrade nyligen mini Cup segelbåt planerna, normalt kräver mo...

Hur man gör slem med tandkräm och lim

Denna handledning visar dig hur man gör slem med tandkräm och limSteg 1: Steg 1: material -Behöver använda Gel tandkräm-Elmers lim... Klar eller vit (jag använder vitt i denna tutorial)-Något att blanda (jag använder slutet av en sked)-En skål (kan o...

Avokado med agave och lime

smältning avokado med sirapsliknande godhet.Steg 1: Skaffa ingredienser Mycket mogen avokado (någon sort, detta är en Fuerte)Kalk för pressningAgave nektarSteg 2: Skala och hacka avocado Ta bort skal och hacka avokadon i bita storlek bitar. Lägga til...

Hur man gör en citron och Lime Citrus sprutor

https://www.youtube.com/watch?v=cV2ZMoSTZAY&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en citron och Lime Citrus sprutor du behöver! I dagens video jag skulle vilja föreslå en lysande idé att göra en citrus spruta spray mössa.Steg 2: För att göra hemlagad...

Kryddig & söt: Chili, Tequila och Lime Chicken

Hälsar alla.Idag kommer jag att berätta hur man gör en av mina favorit Main kurser. Det är en aldrig så ljuvlig, något söt och syrligkycklingfilé marinerad i chili peppar tequila och lime juice.Låt oss komma igång.För detta recept behöver du:En flask...

Fosshape, tyg och lim testning

Fosshape, tyg och lim testningI ett försök att förstå egenskaperna för detta material bättre för framtida projekt, jag bestämde mig att köra ett verkligt test.Testningen skulle bestå av flera 2 "x 2" färgrutor av färdiga Fosshape kopplas till en...

Flaska öppnare och lime utsnitt i en

Pop öppna din favorit öl och skiva din kalk med ett verktyg.Instruktioner för att använda det:STEG 1-öppna flaskan.STEG 2 - Slice dina lime.STEG 3-Njut!Instruktioner för att göra det:STEG 1: Du behöver en stål rem som är ca. 125" tjock.STEG 2: Använd...

April Fool's Quarter och lim

vad du behöver:1) inkvarterar2) gorilla lim3) din veranda / en trottoar4) mycket lättlurad (kanske billigt) offerSteg 1:Du behöver hitta en plats som man bara i förbigående kunde gå förbi med ditt offer. Ta inkvarterar och limma dem till marken.Steg...

Snögubbe gjord av bomull bollar och lim

Prydnaden har nästan en sten kvalitet till det. med band av bomull som löper genom prydnad. Det var ett ganska lätt projekt och definitivt en värt att försöka!Jag började genom att fylla en liten vattenflaska full med bomullstussar. Då jag blandade i...

Gör en awesome Harry Potter trollstav från ett ark av papper och lim pistol lim

nu när Harry Potter feber är över oss igen, jag trodde du skulle vilja prova på att göra några riktigt fina Harry Potter trollstavar. Detta är sådan en enkel men effektiv instructable. Med ett pappersark, lite lim och lite färg, och ca 40 minuter att...

Papper mache och lim ledde skalle

Steg 1: vad du behöveren skalle (förhoppningsvis fake: p) inte behöver du för något annat.aluminiumfolie (massor av det)förpackningstejpen1 popsickle pinneGorilla lim (jag tycker det fungerar bäst men du behöver inte använda den)vattengamla telefonbo...

Hur man gör dumma kitt GOOP Borax och lim!

First you need:BoraxVitt lim2 pappersmuggarPopsicle pinnarVattenTHATS DET!Om någon hade redan gjort detta då jag inte kopiera du gjort vi faktiskt precis detta i vetenskapen.Steg 1: Lim och vatten Lika mycket varmt vatten och häll limmet i en av kopp...

Tequila, chili och lime jelloshots

För en mexikansk tema insamling beslutat jag att göra vissa mexikanska jello shots. Tequila hade uppenbarligen vara en ingrediens men jag trodde det skulle gå briljant med lime och chili. En fin citrus smak med en blandning av tequila och en tugga av...

Hur till ta bort KLISTERMÄRKEN och lim rester

Hi Maker, idag vill jag visa dig denna enkel handledning för rengöra din burk eller glas, från klistermärken och irriterande limmetOm du föredrar en video, i denna video kan du se handledning under 42 andra!LÄNK---> http://youtu.be/HTD6EnkW-EcSteg 1:...

Chili och Lime glass (utan Glassmaskin!)

Jag älskar växande chilifrukter och i slutet av året jag ofta sluta med laster inlagda, förvandlas till såser, frysta och torkade. Här är ett annat sätt att använda dem, men denna gång för något sött.Detta är en riktigt, enkla men läckra glass. Värme...

Virka: Enkla stygn, och hur till starta den

få en 10.5/6.50mm virka krok eller någon liknande virknål du råkar ha, och några garn, medium. Jag vill inte föreslå riktigt luddiga garn, det kommer att leda till många knop och frustration, särskilt med nybörjare.Steg 1: Vi ska tilldela varje finge...

Sy och limma kajak

Även om jag hade faktiskt aldrig Paddlade kajak innan, en dag jag beslutat att göra en sy och limma kajak. För en icke-paddlare jag vet inte varför, men det hade att göra med en rodd klass jag hade tagit en gång, och jag ville komma ut på vattnet på...

Två kanoter och en galen idé

Idén började med en bok jag läste aldrig kallas The sex timmars kanot. Idén att bygga en kanot på kort tid tycktes öppna upp möjligheten att bygga båten i ett främmande land med lokala material och lämnar båten när semestern var över. Jag behövde råd...

Wooden Trumpet Case & Preserver

Jag köpte en liten ficka trumpet från ebay. Det kom och visade sig vara ett bra instrument som jag skulle vilja hålla. Tyvärr för mig, den saknade originalkartong. Trumpeter gillar inte att vara utanför på egen hand, som något kan lätt skada dem. Så...