Lätt tegel Planter Boxjag har varit ett fan av instructables för ungefär en månad nu och slutligen beslöt jag att skapa min första post (* ^. ^) projektet är superenkel och innebär inga verktyg, bara en bit av armbåge fett flytta tegel. Jag tänkte tanken eftersom jag ville hitta ett sätt att återanvända en hög med tegelstenar i vår bakgård, och se hur det är vår tid jag har fylla allt jag kan med växter. Korgar, burkar, tekoppar... så varför inte en låda av tegelstenar!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lastpall (mestadels) Planter Box Redux

Det finns flera planer för planteringskärl lådor från pallar redan på Instructables, så jag förmodligen lägger en annan tegelsten till en vägg som inte kan få någon högre. Jag hoppas i alla fall min ta på en lastpall planter låda kommer att inspirera...

Self vattning Planter Box

Hej alla!Detta är min första instructable. Jag tror att detta projekt kan redan vara här någonstans, men detta är min tolkning. Jag såg någon på youtube gör detta projekt en gång och jag ville ge min egen bild.Vad du behöver:1. 18 gallon Roughneck To...

Upcycle kasseras Grill/rökare till en kul Planter Box(updated)

så i princip, en dag jag körde förbi den container för min byggnadskomplex och jag såg en perfekt bra rostiga ut rökare. Jag visste genast att det måste bli min. Jag parkerade min bil och gick fram och drog det blocket eller så till mitt hem. Det sta...

Herb planter box för kök--lätt installera

vi lever i en gammal tegelbyggnad med djupa fönsterbrädor.Vi trodde en blomlåda örtagård skulle vara en fin touch i köket.För att förenkla installationen, inklämd vi rutan i öppningen. Så vi behövde inte borra i puts och tegel.Varning: Detta projekt...

The Plant Box

Hej världenUPPDATERING:Jag växt box. Jag är för närvarande i beta-testning scenen. Jag är stabil men jag behöver uppgraderingar. Jag Visa och hålla växterna friska...Lära sig mer.Facebook.vad är en växt låda? Anläggningen är en kontrollerad miljö för...

Prisvärd planter box

vi var ute efter ett prisvärt sätt att göra en trä planter sedan köpa en grundläggande trä planter börjar på $45.Eftersom detta var en budget bygga, behövde vi bara följande. Alla artiklar var omkring $20,00-$25.00MATERIAL3 x 1 "x 3" x 6" c...

Dresser låda Planter Box

Våren är en av mina favorit tider på året. För mig är den nystartad liv och tillväxt. En av mina favorit saker att göra är att komma ut och komma igång på min trädgård. Inuti, mina barn njuta av små plantor i behållare längs fönsterbrädor. Min dotter...

Att göra en billig Planter Box

Min fru hittade en bild på en planter lådan tillverkad av pall trä online och sa "Jag vill ha en!" Så med inspiration från denna webbplats gjorde jag en mycket billig version mitt eget sätt.Material:(2) 2 "x 4" x 8" dubbar (ca $1,...

Modern betong Planter Box

Inom de senaste sex åren, har man fyra allvarliga bränderna i min lägenhet komplex. Som i, bränna till marken, bygga upp från grunden, typ bränder. Du ser, byggnaderna byggdes från trä tillbaka i slutet av 70-talet, så flamskyddsbehandlade material t...

Planter Box

En planter låda för trädgården gjord av skrot trä från staket räcken och stumpar av polykarbonat takläggning.Jag behövde en trädgård säng att plantera min sparris kronorna som de kan leva i 30 år och jag trodde det skulle vara bra för att kunna ta de...

Sub-bevattning Planter Box

Jag behövde för att skapa en snabb och billig planter för att odla lite grönsaker på mitt däck. Här är hur jag valde att göra det.Steg 1: Få ditt material Min utmaning för mig själv var att:Göra hela så billigt som jag kundeAnvänd endast de verktyg j...

Midja hög Planter Box

detta är en oförstörbara midja hög planter låda som vi hoppas kommer att föra oss till partiell "vegetabiliska oberoende" från mataffären denna säsong.Det har varit en trend i närheten mot planteringskärl lådor. Jag förstår inte varför grönsaker...

LEGO tegel virkade box

ingressen... Jag är inte en infödd engelska talare, så förlåt misstagen. Eller skriv till mig att rätta till dem:). Vara snäll.Jag älskar Lego, jag älskar att virka.Jag tackar Lizzyastro som gör den instructable för dörrstopp och gav mig idén att gör...

DIY betong:: Planter Box

detta Instructable visar dig hur man gör konkreta lådor med kartong och tejp. Detta exempel är en plantageägare, men de kan också vara användbart som lagring cubbies. Detta projekt är trevligt eftersom det är billigt, snabbt och enkelt.Du kunde kasta...

Planter Box gratis

monteras planter låda för hönshuset med tråd galler att stoppa dem sprätta ut gröna men kan fortfarande ätaSteg 1: pall dekonstruktion vara säker och använda hammare och bända bar ta bort pall styrelser hålla nageln i styrelserSteg 2: rekonstruera pa...

En bräda Cedar Planter Box

Det kan vara en dyster helg i Ohio, men jag tänker våren och vi behöver definitivt några nya odlare runt på gården. Jag tror att dessa kommer att se bra på vår uteplats, full av örter för sommar drinkar!Vi flyttade in i ett nytt hus förra sommaren, o...

Cedar Planter Box

Jag har alltid gillar byggprojekten utomhus ändå. Jag ville bygga något lite annorlunda från vanliga planteringskärl lådor och beslutade att ett slags Greene och Greene stil skulle vara cool. Detta är verkligen ett enkelt projekt att bygga speciellt...

Planter Box från pallar

Detta är mitt första projekt på Instructables och även min första gången arbetar med lastpallar. Dessa krukor är avsedda att hysa två stora krukor på ett mer attraktivt sätt. För mig, arbeta med pallar tar en bra mängd arbete men jag gillar känslan a...

Min $10 regenererade klättring Vine Planter låda!

Ja stämmer, jag tillbringade exakt $10 för detta planter. Okej, köpte jag öl så jag faktor som... men dessa är alla material jag hade och kunde göra denna planter... Låt mig förklara:Min fru och jag började plantera alla våra trädgård saker under de...