Lätt ull armbandi detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en lätt ull armband.
För detta instructable behöver du:
. 2 olika färgade priserna på ull
. Sax
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Cool ull armband i Under 5 minuter!

Steg 1: Skär ull Skär ullen till den längd som du vill. Se till att det fortfarande kommer att passa runt handleden när vikas på mitten två gånger. Jag använder garn så länge som min arm.Steg 2: Knyta den Slips garnet i ena änden och hålla till det t...

Tovad ull bollar armband

detta armband är avslappnande och bra för en lat dag runt huset. Ha kul med färger mönster och design!Steg 1: leveranser STEP 1Du behöver: • några olika färger av ull ambulerande• en handduk• en skål med varm & tvål vattenSteg 2: Gör det Wispy STEP 2...

Kände bollar från stickning ull för en chunky bead halsband

detta är en nybörjares tovning projekt som använder upp prylar av garn för att producera sfäriska pärlor som sedan kan göras till ett halsband eller armband. Fina med att använda garn är att det är lätt att få pärlor av samma storlek genom att mäta s...

En mycket personlig vänskap armband

som St. Alla hjärtans dag, och en fem månaders årsdagen av min egen, drar över den som krön jag så ömt kallar "The Hill av Oh-no-it's-too-late-to-get-something!", tänkte jag ett projekt gjort från min stora samling av ull skulle slå ut två metaf...

Hur man gör en vacker mesoamerikanska dödskalle armband

Idag, kommer jag att ge information för att göra en handgjord och utrustas läderarmband. För denna särskilda armband beslöt jag att göra en mesoamerikanska skalle. Du kan utforma vad ditt hjärta önskar men alltid gå med din passion. Formen på armband...

Stretch känslig armband

sticka från ledande tråd, resistiv garn och regelbundna garn. Detta armband tänds inte om inte du sträcka det, resterande av medan du bär den.Ledande garnet brukade sticka stretch sensorn i detta armband har en hög motståndskraft mot det, som minskar...

Snidade vegetabiliska Ivory (Tagua) armband

Du kanske frågar dig själv "Vad sjutton är Tagua?"Tagua (aka vegetabiliska Ivory), uttalas/ˈtaɡwə/eller Ta-Gwa är en nöt som växer i vissa typer av palmer i Sydamerika. Det är en awesome, super hårt, naturliga material som är kul att tälja. För...

Star Wars-knappen armband

Jag har alltid älskat tanken på knappen armband, och har också nyligen märkt att karaktärerna i Star Wars alla följa färgpaletter för riktigt intressant, så jag bestämde mig att göra ett mönster för knappen armband som följer färger av olika Star War...

Kräppapper pärlor armband

efter efterbehandling godis blommor jag undrar vad man ska göra med de återstående hushållspapper... så jag slutade med detta, SORGFLOR papper pärlor...för att göra dem behöver vikräppapper / hushållspapper rulle (eller silkespapper kommer att göra)l...

Skosnöre armband

lätt idé att re-användning, re-syfte och re-stil gamla grejer. Till att börja med kan gamla skosnören vara upp cyklat för att bilda en vacker hand armband. Detta DIY-projekt är mycket billig och lätt att göra.Kan vara begåvad, jag har gjort detta för...

Virka armband för klocka

Vi hade denna gamla klocka där armbandet bröt så plötsligt det kom till mig att jag kunde virka ett nytt armband på den!Jag måste säga detta fungerar förvånansvärt bra. Stygnen har regelbunden hål att låspinnen kan gå igenom så kan du stänga det någo...

Hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor

vill du göra några ljusa pärlor armband? Om ja, kan du få lite inspiration från dagens Pandahall handledning om hur man gör färgglada korngryn, 2-håls utsäde pärlor armband för kvinnor.Steg 1: Material som behövs för pärlor armband:5x3.5x3mm gul 2-hå...

Månen fas pärlor och armband!

Hellooo ^ u ^Hoppas du njuta av denna lilla instructable :)Steg 1: materialen ringen nål (med boll spets)lera (jag använde lufttorka)svart paint(acrylic)en penselen ihålig snidade pärlaSteg 2: Skapa formen (Full moon)Ta lite av lera och platta på yta...

JOE ON THE GO armband

dessa personliga tillbehör innehåller en portion storlek dos av din favorit instant kaffe eller drink mix. De är perfekta för en upptagen office miljö eller efter ett träningspass i gymmet. När du använder din "joe på gå armbandet" med en varm k...

Gör armband för Thor Costume

jag gjorde dessa när jag gjorde en Mjölner för min Thor kostym. Jag ville göra den klassiska Thor kostym designad av Jack Kirby. Jag hoppas du gillar det! Du behöver röd tejp, svart vävde resår, en häftapparat och saxar.Steg 1: Armband Helt enkelt gö...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Duct Tape pärlor/armband

En enkel modeaccessoar som tar mindre än 30 minuter att göra!~ Levererar ~-Tejp-Tunn plast strån (jag får mina från lokala kaféer eller Capri-Sonne paket)-Elastiskt snöre-Tillval: Klar nagellackFörsök med olika mönster och färger silvertejp för att s...

Duct Tape armband

Om du gillar att vara kreativ med silvertejp, och du som smycken. Detta är för dig. Ha det så kul!Steg 1: material1. silvertejp (valfri färg)2. en skärande matta (eller något att skära på)3. en linjal4. en klinga (var försiktig)Steg 2: MåttbandKlipp...