Lätt vas från flaskan och virkade laceett par år tillbaka, jag köpte flera virkade spetsar ornament på en fleamarket. De var riktigt billigt och den gamla damen gärna sälja dem - klassisk vinna-vinna, skulle jag säga!
Men vad göra med dem??? Några av dem jag använde för att försköna anteckningsböcker, några var fortfarande i mitt rum när jag kom tillbaka från bröllop av en god vän. Hon hade ett gardenparty och använde gamla glasögon med spetsar kring som ljusstakar. Super söt!

Och det är en idé: Varför inte försköna en flaska med den bit av spetsar och använda den som en vas?

TADAAA: gjort!
Jag hittade en vacker blå flaska på mensa (de sålde mineralvatten i det), rengjorde det (för att få papper enkelt antingen hålla den i varmt vatten med diskmedel flytande över natten eller lägga den i diskmaskinen) och sedan limmade spetsar till det. Jag använde tapet pasta, men jag antar att alla andra starka lim skulle fungera lika bra.
Jag gillar utseendet och enkelheten av denna lilla vas, men jag söker fortfarande efter den perfekta blomman att passa... :-)

Ha en trevlig tid!

Relaterade Ämnen

Vas av is och eld

göra funktionella vas med vitrage (glasrutor) teknik med inbyggda lysdioder. Vasen kan fyllas med vatten och används som en vanlig blomvas, också lysdioderna kan vara ljus upp när den placeras på stativet. Vasen kan lysa i ett av två möjliga färger,...

Skärande vin flaskor för glas och vaser

detta är min ripoff... öh, variant på Fstedies dricka glasögon från vin flaskor Instructable med hjälp av en arbetskamrat och några klämmor.Jag kommer bara att beskriva en annan väg för ritsning poäng linjen för att minska din flaska. Se resten av Fs...

Lasered Dragonfly och blomma klocka (med episka detalj)

med laser för att få en massa konstnärliga detaljer. Gjorde det på techshop!Steg 1: föremålet Först, jag bestämde mig för jag ville göra en fancy klocka, efter gungade runt några idéer jag bestämde mig på denna bild. Det är en japanska woodblock prin...

DIY vinflaska vaser

Vinflaska vaser är en billig och enkel pysselidé. Det gör en enkel heminredning bit eller lägger till en speciell touch bröllop eller evenemang.Först, du kommer att behöva ta bort etiketten. Jag gjorde detta genom att fylla diskhon med super varmt va...

Själv vattning återvunnet anläggningen potten för växande örter och blommor

inspirerad av bbullet's egen vattning återvunnet vas instructable, detta är den metod som jag har varit med att göra dussintals själv vattning återvunnet plantageägare. Tack, bbullet!Det sättet att jag gör dessa använder 2 eller 3 liters läsk flaskor...

Göra en hemmagjord vas

material: tomma läsk flaska, sax, händer.Förfarande:1. ta din läsk flaska och dricka alla soda för att göra det en tom läsk flaska.2. kommer från toppen av flaskan, kommer till där den böjda delen möter upp med den raka delen, stannar där och skära h...

Tidningen vas - Twist väva

tillbaka här i Sri Lanka vi uppmuntra unga tjejer utan inkomst eller utbildning eller föräldralösa att starta små företag hemma medan letar efter sina barn.Ett av de sätt som vi har hittat är tidningen vävning... det är billigt och mycket mångsidig....

LAMP projekt. Lägga till nytt liv med inre nattlampa och målade skugga

för ett tag sedan jag köpte bordslampa glas vas på en loppmarknad. Jag ville inte det men det var i slutet av dagen och damen ville bara bli av med det så hon inte skulle behöva packa och ta tillbaka hem. Det var prissatt till $20 men hon erbjöd det...

Virkade elefant mobil

denna mobil var avsedd för en kär väns nyfödda baby. Med några kreativa vägledning från mother-to-be, jag höll min design enkel och beslöt att hålla med en färg av garn och ett virkade djur. Några virkade djur eller föremål i någon färg (eller olika...

Blomma vas från flaska mousserande vatten

Jag hade en kolsyrat vatten glasflaska sitter i huset med ingen nytta, när våren kommit tänkte jag jag kan åter använda dem som blomvas med några enkla makeover i flaskan. Du kommer att förundras över vad jag används för att dekorera dem, ja! Jag anv...

DIY Cola flaska vas

här är en annan enkel men vacker projekt. Dessa vaser är skitsnygg när höll mot ett fönster och när ljuset faller igenom dem på fönsterbrädan att göra färgglada mönster!För att göra detta vas, behöver du...Ett glas Cola flaska.Genomskinligt glas färg...

Papper och halm raket

vill du skjuta upp en raket utan att behöva gå till nasa?Kolla in den här instructable som visar dig hur man gör en "halm rocket"Steg 1: material det material som krävs för detta Instructable projekt är: 2 soda flaskor, 1 halm, papper plattan, 2...

S.A.W. rustningen Tips och Tricks: grundläggande gas drivs airsoft pistol koncept

för dem som antingen behöver eller vilja göra hemgjord airsoft pistoler, här är ett grundläggande begrepp för dig att utvecklas till eget vapen. Samt ett exempel på en av S.A.W. rustningen airsoft vapen som är nära fullbordning som baseras av samma k...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Skogar "gör" regn och kan vi bevisa det eller inte? Biotiska pumpen.

Torr luft väger i genomsnitt cirka 29 gram per mol. Vattenånga väger ca 18 gram per mol. Så om du lägger till vattenånga i torr luft blir luften lättare! (Rimar från instructables berättade att år sedan och jag aldrig tänkt på det innan dess)., lätt...

Mina två cent för hur du sparar dina kronor och ören

pengar. Som skulle ha thunk som vi skulle vara i den här röran. Som mest, din förmodligen känna sting av denna ekonomiska kris. Säljer saft på gatan hörnet kommer inte att täcka den. Vi behöver några åtgärder. Vi måste gå tillbaka till grunderna. Vår...

Hur man karbonat nästan vad som helst: gör din egen kolsyrad frukt och läsk!

Sedan jag köpte en CO2 tank, jag har carbonating mina egna saker i år nu. Jag säger "saker", eftersom möjligheterna att vad kan vara kolsyrad är nästan obegränsade. Nästan allt som innehåller vatten kan vara snabbt och enkelt kolsyrat för några...

Edo Kite av Thelma och Louise

Vi skapade detta instructable som en del av Kite enhet i Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School.Steg 1: Steg 1: material-3 stycken av varje färg av mjukpapper som är 20 "x 30" inches-4 bambu rundhult som är 50 inches lång...

Hösten gråter, virkade Tree

jag byggde först basen av trädet av en hög med grenar från bakgården. Jag bunden ett gäng tillsammans för stammen, sedan slagit in dem i täcke vadd för att göra det ser ut som det var en bit. Jag ställa in den i en terrakotta kruka med snabb torkning...