Lätt vatten bild uppgraderingTraditionellt, är sommaren den tid när det blir varmt, inklusive trädgårdar och diabilder. Medan barnen tenderar att gilla trädgården när det är varmt utanför, uppskattar de inte bakning blad kvaliteten på en bra solen uppvärmda bild. Här, jag visa dig hur man åtgärda detta genom att vrida en vanlig bild in i en nöjespark grade * attraktion - vattenrutschkana!

Detta Instructable är om något som jag sydde ihop nästan i farten en mycket het dag. Jag fick en idé flytande genom mitt huvud för ett par år nu, men det var bara mina barn klagar på att deras bild var för varmt för att använda att jag fick äntligen runt för att göra det- och det visade sig vara ganska lätt att göra också!

Och som alltid jag inbjuder dig att kolla in min video i ämnet på min YouTube-kanal (eller mitt i detta Instructable). Inte bara kommer du se bilden i åtgärd finns, du kommer också få se rinnande vatten vilket som vi alla vet, är en mycket lugnande sak att titta på.

Material

 • En bild. Detta kan vara uppenbara, men det är viktigt att notera att detta instructable är om att uppgradera en befintlig, vanliga bild till en vattenrutschbana. Det gör inte täcka tillverkningen eller installera en bild. Dessutom bör du kunna lyfta foten av bilden till placera den inuti kiddy poolen, annars kommer du att antingen behöver mycket vatten eller för att bygga vissa bifogade filer som fungerar som en vatten-samlare - medan det låter komplicerat, det är ytterligare ett steg ner på linjen om det alternativet.
 • En kiddy pool används som reservoar och kan också användas som en, ja, kiddy pool för barnen att sitta och spela. Den en jag använd är lite på den lilla sidan, men det funkade okej.
 • En pump som klarar av att pumpa vatten upp till toppen av bilden. Mine kom från ett gammalt hydroponics projekt, och kan köras på 12V DC. Du kan använda vad du vill, så länge det blir vattnet tillräckligt hög. Tänk på att vattnet ska rinna försiktigt, inte forsa ner - du inte behöver verkligen mycket tryck här.
 • Ett nätaggregat som är tillräcklig för den pump som du vill använda. Jag gick med en gammal dator strömförsörjning, den typ som erbjuder 5V och 12V med tillräckligt strömstyrka att backa upp, och jag var lycklig att ha typ av en kontakt styrelsen att arbeta med. Jag har provat en "vägg vårta" stil plug transformator som levereras 12V men mindre än 1A och pumpen höll göra ljud men inte faktiskt började pumpa. Så se till att du har något som fungerar för din pump - om inte du har en som ansluts direkt till ett vägguttag - i detta fall bör du vara redo.
 • En längd av slangen att köra från botten av bilden till toppen. Lite extra längd skulle inte skada, heller. Nämnde jag att slangen ska passa pumpen?
 • En slangklämma kan komma till hands att se till att slangen då stannar på pumpen.
 • Du kanske också behöver kablar eller ledningar att ansluta allt, plus extra utrustning att utföra de faktiska anslutningarna (som lyster terminaler eller sådant) - vägg uttaget till strömförsörjningen till pump, igen, om du inte har en pump som kommer med en stickkontakt rätt bort. Tänk på att det finns El pågår! Jag kände mig trygg med makt leverans eftersom jag har viss erfarenhet med ledningar och jag var bara hantera 12V DC - det fanns inga anslutningar på 220V sida av saker göras än ansluta den i.
 • Två hand-stora bitar av trä kan vara nödvändigt att spara kiddy poolen.
 • Beroende på vilken typ av pump som du använder behöver du även en bit flyga skärm och ett gummiband .
 • Tillval: silvertejp (som naturligtvis är alltid användbart) för att fixa saker på plats, hålla dem ur vägen och försegla dem tillfälligt.

Verktyg

 • Jag har använt en skruvmejsel vid flera tillfällen för detta projekt, för att dra åt lyster terminaler samt en slang klämma på pumpen.
 • Sax användes för att skära en bit av flyga skärm storlek.
 • En våren klämman kan komma till hands för slang placering.

* (för en tillräckligt liten och medioker theme park)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mest otroligt, spektakulära, supercalifragilisticexpialidocious vatten bild (lätt att göra)

Detta är en handledning för att göra de mest otroligt, spektakulära, supercalifragilisticexpialidocious vattenrutschbana förbereda dig för nåt på en annan skala skoj.Steg 1: Få material Du behöver ett par saker att göra detta helt otroligt spektakulä...

Vatten bilder

här är några bilder som jag tog i norra OntarioHoppas ni kommer njuta av dem...

Hur du tar grymma bilder av snabba åtgärder

i princip jag ska visa dig att få en awesome bild av något som händer i ett ögonblick. Exemplet jag använder är poppar av en vatten ballong. Intresserad av? läste på.Steg 1: inställningar you will needsäker plats att pop en vatten ballong (jag använd...

Bygga en 1:1 skala Portal pistol med ljus

Inledning:Detta Instructable kommer detalj processen jag gick igenom samtidigt bygga min egen Aperture Science handdator av Portal [AKA den "Portal pistol"] från Valve-spel Portal & Portal 2. Om Portal pistolen är i fokus för detta bygga, pr...

Gitarr FX - efterbehandling din FX projektet lådor.

i detta instructable DoomMeister visar hur kan du avsluta ditt projekt lådor för FX enheter i ett professionellt snygg sätt. Dessa instruktioner kan naturligtvis användas för efterbehandling någon typ av projektet box.Den krets som här särskilt om du...

Bygga skala modell raketer

Halv skala? Super skala? FN bra-nog-för-regeringens arbete-skalan? Se realistisk modell raketer baserat på verkliga raketer. Detta är den Little Joe II, fordonet för Apollo space kapsel som lanserades på en Saturn V-raket. Wow, har det varit 45 år se...

Tillämpa proffsen Aide 3D överföringar

detta är en lektion om förberedelse, applicering och borttagning av proffsen Aide 3D överföringar. Vi kommer att tillämpa orbital ridge överföring används för en Zombie make up. Du behöver:-* Överföringarna (på släppta acetat)* Vatten bild papperHind...

Bamboo BOAT Lab

Bygg din egen flytande, självgående ekologiska makerspace!En viktig del av miljöskydd är öka allmänhetens medvetenhet och kontakt med naturen. Utmaningen är dock hur man får människor i kontakt med dessa naturliga miljöer i en säker, engagerande sätt...

SKÅL CAJON eller försök, vedermödor, fallgropar och triumfer att uppfinna ett musikinstrument

Detta är berättelsen om upp-och nedgångar avser kärnan av en idé, att bli en fullfjädrad musikinstrument. Det har varit en väg av många knock-backs och utmaningar, stora toppar och några djupa dalar.Det är inte en färdig resa heller, det är bara att...

Mikrobiella bränslecellen drivs av urin

Mikrobiella bränsleceller (MFCs) är hållbar bioenergi maskinerier som använder organiskt material för att producera el. Multifunktionsmaskiner består vanligtvis av två elektroder, en anod och katod som delas av ett membran som ering. I Anodisk kammar...

Fixa och återställa Vintage Singer symaskin

Steg 1: Börja smörja! Steg 1, att få maskinen att fungera. Om du hittar en och motorn fungerar fortfarande lyckan i! Jag hittade den här en på auktion för 30$ och det greps så du kunde inte ens vända hjulet för hand. Så jag fick ut min favorit 3 in 1...

Nuka Cola Caps

hur man gör bottle cap rekvisita från Fallout-serien.Det finns en fråga bland fans på vad mössor ska se ut. Låt mig lägga ut det för dig.Nu en liten debatt om färgschemat. Den bästa bilden vi kan få från något av spelen är den jag lagt till här. Dess...

Glödande "Härskarringen" inskrift hänge

det finns en hel del LOTR tema, och "Härskarringen" smycken där ute. Jag ville göra en med en skillnad, så jag beslöt att göra ett runt hänge med svart bakgrund inringat av inskriften från Saurons Ring of Power, men glöder i mörkret!Steg 1: Mate...

Hur man gör barn gnugga plattor

denna småbarn gnugga plattor Instructable är iLoveToCreate blogger Jennifer Perkins Naughty SecretaryClub!Eftersom det har varit för varmt för att gå utanför de flesta dagar i sommar mitt barn och jag har gjort en hel del hantverk. Just denna vecka v...

Light Bulb saltkar

jag letade runt, efter att jag såg en handledning om hur att urholka en glödlampa, speciellt här en: http://www.teamdroid.com/diy-hollow-out-a-light-bulb/I kommentarerna i denna artikel nämnde någon att elektrisk tejp och ett lock skulle tillhandahål...

Spis topp eterisk olja Extractor

OK jag gjorde en annan instructable om hur man bygger en stor eterisk olja extractor, detta är en mindre version av det du kan göra på din spis.MEN låt det bli känt, detta gör en otroligt liten mängd olja.Detta är ödet det i princip arbeten, ånga går...

My Little Pony - Rehairing

Hej alla.Jag har redan några My Little Pony instructables upp för hår korrigeringar, men jag har haft några ansökningar om att göra en för rehairing, aka... vad du måste göra om håret är alltför långt borta att fixa. Jag lärde mig typ av hur man gör...

Nikon AW120 batteri reparation

min Nikon AW120, super häftigt, vattentät kamera, batteriluckan var svårt att öppna.Denna kamera har en rund knopp med en knapp. Min ratten var mycket svårt att vända. Jag kunde knappt rotera det för att låsa upp och öppna dörren.Jag försökte använda...

Göra grytor nya Agan med passivering

Så vad gör vi? Min Köksartiklar har vita fläckar som jag inte kan få ut, ochfinns missfärgning. Är det OK att fortsätta använda kastruller och grytor eller är jag bara paranoid?Steg 1: Leta efter vanliga problemOfta finns det bara en handfull anledni...