LÄTT VIKING kostym: Ingen sömnad inblandadedenna idé för Viking hjälm har flyter runt i min hjärna för ett par år nu och jag fick äntligen att försöka ut för denna Halloween.

Tja, som ni ser, det ser fantastiskt och var verkligen mycket lätt att göra. Basen av hjälmen är mitt kök stål bunke. Jag använde storlek att de flesta passar min dotters huvud. Lagt till vissa polerad ko horn som köpts online, en sparsamhet lagra skinnrock och vissa fuskpäls. Det är det, och det bästa: hade jag att sy en söm.

Bunke $4.00 på Wal-Mart
Polerad ko horn $8.00 varje på Woodenhawk Trading Company $16,00
Läder kappa på St Vincent DePaul $6,99
Fake päls från tygaffär 1,5 varv $15,00
Ungefärlig totalt $42,00

Se Steg
Relaterade Ämnen

Leksak bläckfisk garn docka. Ingen sömnad.

Tillverkning är snabbt och enkelt. Det är en bra start hantverk projekt, som kräver flätor och knop, men ingen sömnad. Lite i detta projekt är kritisk, använda vad är till hands. Det är en underbar gåva för ett älskat en, perfekt för alla hjärtans da...

Uppdaterad: tyg förvaringsbox med ingen handsömnad

uppdaterad: jag förbättrat instruktionerna och fast några fel. Hänvisas till detta instructable istället:Jag känner en liten gnutta som Houdini - jag kom upp med ett sätt att göra tyg ingen handsömnad och rutan ingen söm bindande...Här går viDetta är...

"Krigare" Vest (ingen sömnad)

gjorde min Son en krigare väst från filmen "The Warriors"Steg 1: Västen mall Som min mall använde jag min son västen och igång spårning, styckning och varm limpistol.Steg 2: Spetsar Används en svart spets och limmade runt kanterna med en limpist...

Handsnidade Tonfas. (Ingen makt verktyg inblandade)

I en värld av träbearbetning nuförtiden inblandade powertools nästan alltid. Arbetar med trä på utsidan är det en växande nöje för mig. Och vad är bättre att bygga med egna händer vapen som kommer att hjälpa dig på utsidan att överleva. Hoppas du gil...

Hur man gör en enkel Rita sträng påse--ingen sömnad krävs!

jag har alltid älskat de liten och bekväm smycken påsar får du från smycken butiker som Brighton; Jag har återanvänt mig många gånger för att lagra min kamera, mp3 eller telefon. Nu kan du göra din egen Rita sträng påse hemma, ingen symaskin eller nå...

Mini hård täcker bokbinderi, ingen sömnad färdigheter krävs!

Denna tutorial visar alla steg du behöver göra en snabb och lätt bärbar dator med leveranser du har förmodligen ligga runt ditt hus. Dessa små böcker är ett stort projekt för en regnig dag eller uttråkad eftermiddag. Naturligtvis, detta är bara min m...

"Viking" ölglas (ingen elverktyg - bushcraft sätt)

Här är det, min 40 Instructable. Hurah.För detta jubileum-I'ble ville jag göra något speciellt.Jag gillar öl, jag gillar trä, jag gillar utomhus, så jag beslöt att ge mig själv en tjänst: Jag bestämde mig att göra en bra gamla "viking stil" ölgl...

Tyg stunt kite från början... Med ingen sömnad!

Här är en billig projekt som jag ursprungligen för en yngre publik (jag var glada över att bygga detta med min brorson). totala kostnaden var mindre än $40 inklusive några av de verktyg jag brukade bygga den.Totala bygga tid 6-8 timmar.Steg 1: Materi...

Omfattas jul Advent bok (ingen sömnad)

Jag fick en jul Advent bok år innan jag hade en familj. När min familj kom, mina barn älskade berättelser inuti och minnas jular förflutna från berättelser och lägga till fler historier.Varje år första efter trädet går upp barnen se till jul boken fo...

DIY | Gothic Skull & dubbade Spike Chocker (med ingen sömnad)

Hej killar!Idag kommer jag att visa dig hur man gör en ganska cool gotiska inspirerad chocker halsband, med absolut inget behov av sömnad! Vi håller det enkelt, med detta! : DDu behöver:-Hot lim och gun-Sax-Band-Ett urval av söta pärlor, nitar osv.-F...

Hur till upcycle en oanvänd hoddie i till en laptop väska på ett enkelt sätt (ingen sömnad), med tillbehör slot!

Detta helt enkelt berättar hur du upcycle en oanvänd hoddie med ett tillbehör ficka, och en plats för laddaren.Du behöver:-Laptop-Outnyttjade hoddie (med huva strängar kvar)-Laptop charger(optional)-Laptop accessories(optional)Denna väska kommer förm...

♥ 1 minut BEACH mörkläggning (ingen sömnad) ♥

Detta är en riktigt snabb och lätt att beach mörkläggning.Det ser verkligen söt och du kan bära den på många sätt.Steg 1: Vad du behöverDu behöver:-en stor bit av jersey (eller någon ljus tyg, stretchig och som inte Frans);-sax;-måttband;-en bit av k...

Förvandla en Tee Shirt till ett linne. Ingen sömnad!

jag hittade denna design på Pinterest http://diydamsels.blogspot.com/2013/03/make-tank-top-from-guys-t-shirt.html?m=1 och provat ut. Super söt och lätt alltför stöveln. Njut!Steg 1: Välj Tee Shirt jag ville piffa upp min skjorta för den kommande färg...

Fairy kostym - på en Budget

Älvor är vackra fantasifulla varelser. Vem skulle inte vilja vara en älva?! Lyckligtvis kan du enkelt göra en billig fairy kostym med ett par viktiga poster. Liten eller ingen sömnad inblandade!Den som visas här kostar ca $30 totalt. Jag är säker på...

Rosenkvarts Steven universum Halloween kostym

Jag har nyligen börjat titta på tecknat Steven Universe, och även om den är avsedd för barn, jag verkligen har haft det i dess berättande och karaktärsutveckling, samt awesome representation av minoriteter och alternativa familjestrukturer. Plus ser...

DIY julklapp! DIY nr sy mössa! Lätt, Billigt, söt!

❤Please prenumerera på min channel❤!https://www.youtube.com/user/MORENADIY/featuredSteg 1: Material som krävs! Hey Guys! Eftersom vädret blir lite kyligt, tänkte jag skulle göra detta super lätt DIY projekt om hur man gör en mössa med gamla kläder ob...

Nr-sy Duct Tape förkläde

göra detta händig vinyl förkläde med absolut ingen sömnad inblandade! Silvertejp är återigen hjälten i denna berättelse, så jag presentera för er: The Taperon!Detta projekt är så roligt och enkelt, det är en bra sak att göra med barnen! De kommer att...

Mitt nr sy vintage peplum klänning refashion

Jag är inte alls ett fan av peplums.Dessa konstiga bitar av överskjutande midja tyg gör mindre än ingenting för min figur och min överkropp definitivt kräver en haklapp jag visste exakt hur jag kunde snabbt refashion denna fantastiska vintage polyest...

Hur man gör en flätad-Strap Tank Top

Hur till vända din T-Shirt i en flätad-Strap Tank från Sarah Taylor på Vimeo.Du kan förvandla din gamla t-shirt till ett fashionabla linne med flätade axelband! Det finns ingen sömnad inblandade, och allt du behöver är sax och en t-shirt. Detta komme...