Lätta Steampunk rekvisitaEn lokal inomhus slagverksgrupp (Team slagverk USA) behövs rekvisita för sin winter show. Kraven för rekvisita var:

  • Steampunk tema med animerade "Rube Goldberg" element
  • Bryta ner för transport till händelserna runt norra Kalifornien plus längdåkning till Ohio mästerskapen
  • Robust och lätt - att rullas runt under showen och senaste säsongen
  • Passar genom ett gymnasium dörröppningen, men så stor som möjligt tränger att Visa väl för på läktarna
  • Billiga och tillgängliga i några veckor

Vi fick rätt att arbeta: skissa, diskutera, sedan att få godkännanden av gruppen konstnärliga ledare. Alla måste dra ihop för rekvisita, golv, kostymer, och naturligtvis prestanda till gel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Stötta rörelsesensor

jag gjorde denna rörelsedetektor för att ha ett billigt och enkelt sätt att sätta min rekvisita på en timer. Det ligger i 5 sekunder, men kan ställas in i 4 minuter eller 12 minuter.Detta kräver vissa grundläggande elektriska kunskaper. Jag har försö...

DIY Halloween party tabell rekvisita

Hej, jag gjorde dessa rekvisita för några månader sedan och ett bildspel här:.Nu, jag ta tillfället i akt att ge mer detaljer om hur de gjordes.Denna skapelse var en höjdpunkt på födelsedagsfest av min yngsta dotter. Jag skulle vilja dela med er.Part...

GramoPhone Smartphone docka

Heyas jag tillbaka igen. Denna gång tänkte jag att inte skulle jag sätta "Steampunk" i titeln, även om detta projekt är antagligen som steampunk som jag någonsin fått...Hur som helst jag vill visa dig hur jag byggde en docka / akustisk förstärka...

The Drone Pi

OBS: DETTA INSTRUCTABLE ÄR SKRIVETDetta projekt är en quadcopter drivs av en Multiwii och kontrolleras med en Raspberry Pi 2 B. Denna quadcopter har en egenhet eftersom han använder 2 differents controller och han kunde vara pilot med 2 olika enheter...

Skrämmande Halloween apple munnar

Halloween kommer, kommer du sannolikt har du huset redo att sätta upp rekvisita och sätta upp inredning men har du mat? riktig mat?Om du inte har "riktig mat" och du letar efter något hälsosamt då detta instructable är för dig!Jag fick inspirati...

Flygkroppen uppgraderingssats 2.0 för DJI Phantom 1

Flygkroppen Upgrade Kit 2.0 erbjuder en oöverträffad prestandaförbättring i ditt lager DJI Phantom 1. En DJI Phantom 1 uppgraderas med flygkroppen Upgrade Kit 2.0 överträffar DJI Phantom 2 i flygtider. Phantom 2 kräver proprietära DJI batterier på 13...

Garrys mod projekt: hur man laddar ner addons, hur man installerar grundläggande addons, hur man gör en katapult

precis som jag har lovat... jag har nu börjat på en ny kollektion av garrys mod projekt som du kan göra, alla med värdet ut i grupper om 3... jag kommer att fortsätta att göra dem och det skulle hjälpa om du kunde ge mig feedback på hur de sätts ihop...

Steampunk hjälm, mask, filmstötta...

Here you can see the steps how I made ​​this steampunk helmet. Det är mycket enkelt och kreativitet har inga gränser som fastställs.1. första skapade jag en gips positivt av mitt huvud. Gips plåster virad runt huvudet och sedan mögel var fylld med gi...

Steampunk hyttventil foto bakgrund

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Airshipen kapten MK-I(yet another steampunk keyboard)

Tja, låt mig först säga att jag gjort detta ungefär 4 år sedan, så nakna med mig.Jag ville försöka göra en steampunk tangentbord som inte kräver mycket verktyg och hantverk som Datamancers tangentbord som är galen. också att spendera som mindre penga...

Steampunk 6 fat Volley Gun Prop

jag har gjort stora steampunk stil rekvisita och vapen för när jag cosplay på nackdelar ca 5 år nu. Tidigare jag modded plast Leksaksskjutvapen med färg, lagt till nya trummor och tillbehör och hade skitkul gör det. Förra året jag gjorde min första s...

Steampunk Potion flaskor

jag är ganska ny på hela con scenen (GMX 2010 var min första!), och jag blev förvånad av den stora mängden fantasifulla kostymer och rekvisita bärs av deltagarna. Det tog mig lång tid att besluta att arbeta på min egen steampunk outfit, men jag bestä...

Steampunk Sith Rebreather

Denna kompatibel är Halloween rekvisita tävling 2015 och Epilog tävling VII!Hej vänner! Det är Filippo från Italien!För några veckor sedan en vän till mig såg en av mina bilder på Facebook där jag var klädd i en 3M säkerhet Mask, och han frågade mig:...

Steampunk Geodesic Terrarium

mitt namn är Jacob Siler, och jag för närvarande grundarna en spelutvecklingsföretaget genom folkmassan finansiering. Vi arbetar på vårt första spel, heter Sky Bridge! Det blir en massiv online Steampunk universum--helt i motsats till alla spel på ma...

Steampunk Afterburner and Resources - Part 1

YOU CAN DO IT!Att Steampunk stuff med livsmedelsbutik delar! Easyish ~ billigt! Detta är min första (och förhoppningsvis inte min sista) instructable för dem som påstår sig att inte vara kreativ, men ändå söker dessa sidor för några tips på hur du sk...

Steampunk Airship

YuKonstruct och Yukon komisk kultur samhälle uppmanas att göra dekorationer för 2016 Yukon surdeg Rendezvous Steampunk Ball här under februari. Eftersom temat för Rendezvous var "Världen runt" beslutat vi att gå med en steampunk resor tema för a...

Innan & efter - dekorativa plattor ersätta trä spindlar

När du har konverterat en oanvänd matplats i ett hemmakontor, vi ville öppna upp utrymmet ännu mer genom att ta bort 8 trä spindlarna på 2 halv väggar leder in i rummet. Vårt mål var att ta bort spindlarna utan att skada ek trim styrelser och fyll se...

Snabb Steampunk rörelse klä

detta är en trevlig, lätt rörelse dress, utmärkt för en första gången steampunker. Den endast sömnad färdigheter du behöver är förmågan att göra en rakstygn (in och ut, i en rak linje) och möjligheten att säkra en punkt till en annan på en fast punkt...

Cosplay rekvisita gjutning: Skyrim Dagger

Hej alla, jag är tillbaka till att skriva detta! Tillbaka igen är också Maggie Bennett från 105th! Denna gång var hon visar oss hur man gör harts prop vapen. De ser otroligt bra, men de är icke metall och kan göras till ser ut som nästan alla materia...