Leaf gjutning av betongJag tycker om att göra dessa blad gjutgods. Min pappa var murare, jag älskar trädgård, och det är kul! Dessa blad kan användas både inomhus och utomhus. Du kan se mer av min bladen på ForeverLeaves.net eller min Facebooksida för evigt-blad.

Material:

Blanda badkar och blanda spackel

Leaf

Sand

Vatten

Plastbit blad

Konkreta Mix

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gjutning av betong i ballonger

Jag lekte med några Chang Shapecrete häromdagen och jag började tänka på gjutning sfärer. Jag tänkte att använda bollar-från pingpong till yoga - men de alla verkade opraktiskt i ett eller annat sätt. Små bollar skulle vara svårt att fylla även störr...

Gjutning av betong med återvunnen plast aggregat

En av de största utmaningarna med återvinning är plast. Det finns inte mycket av en marknad för skrot plast, så att vinstmarginalerna på bearbetning och säljer det är smal. När oljepriserna sjunker, blir det billigare att göra ny plast än att återvin...

Leaf gjutning

denna roliga aktivitet kommer att komplettera din trädgård i alla fall. Jag använde detta för a. 4-H projektet i min lokala county fair. Du kan göra detta till en prydnads gräsmatta pjäs eller ett fågelbad, alternativen är oändliga. Hela detta projek...

Leaf gjutgods

Leaf gjutgods är ett underbart sätt att lägga till en naturlig och ekologisk element till din gård eller trädgård. Jag kommer att ge grundläggande instruktioner här, men mer detaljerade instruktioner kan hittas på min hemsida. http://www.gardensandcr...

Armband av betong

detta armband med titeln "Se mig genom" skapades 2009 med betong, harts, stål och nickel. Dess dimensioner är 9" w x d 9" x 1 1/2" h.En mögelsvamp gjordes från Mikroskop bitar i en gjutform att göra gummi (produkt som kallas Oomoo...

Hur man bygger en polerad betong skrivbord

detta Instructable dokument byggandet av min nya moderna skrivbord med en polerad betong desktop!Steg 1: planer! Plan och layout skrivbordet. Ta mått för det lagerställe som du planerar att placera den. Ingenting är värre än att bygga något du inte k...

Betong T-rex

Jag behövde komma upp med en fossil relaterad aktivitet för barn när jag råkade på en uppsättning av sandgropen formar av en T-rex, jag jag hade också en ply styrelse med massor av de laminering... som såg väldigt lik sedimentary vaggar bildande.Vad...

Helping Hands

För dem som kan använda en extra hand runt huset!Jag frågar mina elever att tänka på någon liten sak i deras liv som kunde använda lite extra stöd runt huset. Det kan vara små, från en tandkräm hållare till en coat rack eller en extra knytnäve stöta...

Återvunnet glas bänkskiva

Detta ljusa blå återvunnet glas bänkskiva gjordes som en frakt och förpackning bord i vår Berkeley, CA lager.Bänkskivan innehåller 75 pounds av återvunnet blå glas och 50 pounds av Surecrete's Terrazzo Mix. Färgen är CHENG'S SmartColor Indigo och hel...

Fullständig färg moodlamp på ett betongfundament

en justerbar fullfärg moodlamp med en gjuten betong bas. Den organiska formen hos lyktan görs genom att sätta en stor lycra strumpa över 2 aluminium stång som är böjd över och innehas av inbäddade rör i basen.Huvuddelen av detta instructable handlar...

Circus Tent Stage

skapa denna miniatyr cirkustält som är min scen för en film jag FilmningSteg 1: Material som används jag köpte kite material från KiteBuilders.com. Det var alla "sekunder" på $4 per varv. Att inte veta jag köpte 4 färger.Jag köpte också 2 rullar...

Grill för din barbeque party

hur man gör en något lös och inte särskilt svårt grill med stora möjligheter till egen smak.Steg 1: bygga grunden Det första steget är att bygga en grund som kommer att bestämma storleken på din grill och framför allt din konkreta topp. Denna stiftel...

Artemis i Efesos

första jag gjort denna skulptur av lera, sedan gjorde jag en 1 bit gips mögel och gjutna i betong. När betongen var hårt tärt jag gips. Sedan jag ristade en bas av trä och sätta bladguld på bladen. Det är ca 1 m hög.Jag är konstnär och jag skulle äls...

MSPF Understory

Western Tiger Swallowtail butterfly funderare av Market Street som en naturlig kanjon. Den höga byggnader och breda gatan, samt ett varmt klimat och brokig solljus, simulera miljön en canyon livsmiljö. London plan träd kantar gatan ger den Swallowtai...

En Ozarks bro

Min vän (och onda Scrabble konkurrent) för många årtionden bor 52 miles öster, counties ifrån mig, i Arkansas Ozarks. Mac har en ström som kör förbi hans stuga. Denna ström delar hans rensas arealen i hälften. Resten av landet är skog.Mac har en stor...

3D tryckt betong gjutning

Jag gillar verkligen min 3D-skrivare, men jag är inte alltid ett fan av känslan av plast. Jag älskar den grova, stark brister av betong, så jag har utforskat alternativ att kombinera prototyping kapaciteterna av 3D-utskrifter och kostnadseffektivitet...

Betong tegel gjutning

Min sambo ville ha något för kantning blomsterrabatter och vandringsleder i vår trädgård. Förra sommaren kantad hon några av vägar med rött tegel. Tyvärr, några av tegelstenar började falla sönder under vintern. Det var en skam som hon hade lagt så m...

Betong gjutning: del två: bänkskiva Mix.

Detta är TCC bänkskiva premium mix, kasta i en latex mögel.Detaljen är mycket bra och bubblorna är sällsynta.I detta fall jag använt mixen direkt från påsen, i de blandande hinkar och blandas för hand. Jag inte lägga till några pigment.Det utsläppt m...

Hemgjord moderna DIY betong: Färg & gjutning

lär dig hur du enkelt färg konkreta och använda silikon för att göra återanvändbara formar för gjutning betong.Steg 1: Leveranser + verktyg Plast flaska eller behållareÅtervinnFörhoppningsvis plastförpackningar kommer att ersättas med mer ansvarsfull...