LED Arcade Marquee Lightbox

Eftersom jag tillbringade ett alltför stort antal timmar i arkaden växer upp och har tillbringat 14 år att utveckla TV-spel, inte kunde jag föra upp chansen att bygga ett par av dessa för vänner och, naturligtvis, en till mig själv!

Denna lightbox är i grunden en fem-sidig låda med ett extra par böjda yttre sidorna. Framsidan skall ersättas med en bit på tydliga akryl med en markeringsram följt den och lyste bakifrån med ljus. Nya arkad tält kan köpas från flera nätbutiker och ursprungliga tält kan köpas på platser som eBay. Om du har en färgskrivare, kan du även skriva ut din egen markeringsram.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LED bakgrundsbelyst Marquee stil Sign

Detta är en instructable på hur jag gjorde en LED-bakgrundsbelyst marquee stil bokstaven "I" för min sons födelsedagsfest (och att hänga i hans rum senare). Ursprungligen ville jag göra en mer traditionell marquee brev med sträng ljus. Men var i...

Hur man gör en arkad Marquee Lightbox

Gamla skolan arkadspel är tillbaka! Lär dig hur man gör en markeringsram ljusbord och få din favorit spel till alla rum!Vet inte mycket om trä-arbetande? Inte heller jag! Jag gjorde detta för att hjälpa mig att lära mig!Om någon är en trä-shop expert...

Konvertera Square LED Arcade knappar till RGB

så, jag ser att du sitter där säger till dig själv: "själv, visst jag mig några trevliga och clicky knappar. Men (med dyra undantag) de alla verkar vara bara en fri färg!"Tja, det är förrän nu!Steg 1: delar jag gjorde detta med en knapp som jag...

Arcade knappen RGB LED konvertering

Jag hade köpt några arcade knappar från Kina med vita lysdioder i dem, då jag bestämde mig RGB LED knappar, så jag beslöt att mod de jag har.Ganska enkel process, använder vissa billiga arcade knappar, en gemensam anod/katod 5mm RGB LED och några gam...

Tabell Top Touchscreen MAME Arcade

Detta projekt startade mer så eftersom jag hade en hel del delar som skulle kunna utnyttjas i arcade mer så då min önskan att äga mitt eget MAME Arcade. Så mitt mål var att spendera så lite som möjligt och utnyttja så många delar/material jag hade re...

Arduino UV LED PCB exponering Box

här är bilder från min UV LED PCB exponering låda, jag gjorde det eftersom jag var inte att ha mycket tur med "Tryck på n Peel" framställningsmetoden PCB och väl det lät som ett coolt projekt.Jag gjorde det av följande: e men det har inte någon...

Science Fair: Uttråkad inte mer

Science fair styrelser har inte utvecklas under de senaste 50 + år. Är det dags att bryta bort från den "titta men inte röra" mentalitet av Science mässor. Genom att använda Arduino, stora knappar, rättvis servon och lysdioder kan vi lägga till...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - platform-tillägget

Detta är en pull-apart plattform för Instructable här och här.Kriterierna för detta göra är:Höja ljusbord till en höjd där du kan Hovra över kamerans sökare i sitt högsta läge.Placera objekten på scenen samtidigt som ständiga.Använda plattformen i de...

LED Lightbox

Om du någonsin ville ha en mycket ljus ruta som skulle lysa upp ett rum och eventuellt förblinda dig. Nåväl, detta är din dag.Steg 1: Ljus infogningSkär 2, 1 tum hål för lysdioder framme på varje sida.Steg 2: Tråd ställer in del 1Placera ljusen i hål...

Roterande LED Marquee Hat

jag ville ha en hatt som lyste upp runt brädden som en av de film marquee belysning sakerna. Det tog evigheter och åldrar, men jag äntligen klarade av det! Jag också bifogat en tryckknapp, så att när du trycker det, led roterar snabbare. Ja ser bilde...

LED dimbar Lightbox

bygga din egen 18 watt LED ljuslåda för att bekämpa vintertrötthet. Denna lightbox är diffust och dimbara med PWM. Om du har en lamptimer, kan du använda det som ett alternativ till en väckarklocka.Steg 1: material Ljuslåda6 x 3W vit LEDKylflänsMetal...

64 x 16 röd LED Marquee

Syftet med denna småskaliga LED marquee är att visa meddelanden till våra klassrum i en mer modern och centraliserat sätt. I klassrummet, denna konstruktion skulle spara whiteboard utrymme och är praktiskt eftersom det kan lagra en stor mängd informa...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox

Denna ljusbord skapades för att dokumentera smådelar - mindre än A2 i storlek. Den har en justerbar höjd mekanism och förmågan att centrera olika stil kameror. De vinklar och höjden på belysningen kan ställas in, liksom dess intensitet. Ramen för bil...

Bakgrundsbelyst LED Lightbox-tecken

Hej igen,Den här gången kommer vi att göra en professionell LED bakgrundsbelyst ljusbord för oavsett logo, företagsnamn eller design du kan tänka dig. Har detta gjorts tidigare? Ja naturligtvis, är det ett gammalt begrepp som kan skapas på många sätt...

Billig DIY LED Lightbox för spårning

som en industriell design student, jag ofta spåra mina grova skisser förädla dem till trevlig presentation ritningar. Jag har velat få en ljuslåda för ett tag nu, men de kommersiellt tillgängliga är skrymmande (med fluorescerande rör) eller dyra (med...

Lightbox inspirerad bild hylla med batteri drivs LED'S

Att göra digitala fotocollage har inspirerat mig att göra awesome gåvor för att visa bilder: papper klinker mosaik lådor, vintage bilder på trä, folie tejp "prägling, tyg konst, cool speldosa & Plexiglas projekt är några gåva idéer att överväga a...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - Hand winder förlängning

Detta gör små justeringar i höjden av kameran mer exakt än med en dragande rörelse. Instruktionerna förutsätter du har redan samlat basenheten härifrån. Om att skapa basenheten på nytt och vill uppgradera till Hand rullmaskinen, används detta Instruc...

A2 overhead hörn-LEDs lightbox - softbox förlängning

Detta dokument att bygga softbox förlängningen av Instructable här. Det består av genomskinlig, något reflekterande paneler omslutande ljuslåda och 2 eller 3 arbete-halogenlampor placerad utanför pekar i. Paneler använder stryka på gränssnitt för fas...

Hur man bygger en Nintendo arcade

detta Instructable kommer att visa dig hur jag byggde min Nintendo arcade. Det är en bartop skåp som spelar original Nintendo spel. Arkaden är helt fristående med en strömbrytare för allt.Du kan se en video av arkaden i aktion på Youtube, här.Saker d...