LED Desklamp konverteringmedan rensa min butik, jag hittade min gamla skrivbordslampa, icke arbetande skrivbordslampa. Trots reparera, konvertera jag snarare den till ledde som är bättre ljusstyrka och energieffektiva också.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Gammal lampa förnya! [DIY LED desklamp]

För att vara ärlig, detta var anta till vara det första steget till en EE workshop setup "vänners kompatibla, men det kom ut så cool - jag hade inte tålamod att inte publicera det omedelbart. Detta sagt, det blir mer instructables på förvärva/göra el...

£1 Poundland Übertorch (3 D-cell 25 LED ficklampa konvertering)

jag har letat efter en möjlighet att genomföra en LED ficklampa konvertering ett tag, men kriterierna för att hitta en "givare" facklan var ganska stränga. Det behövde vara:-billig-kan driva vita lysdioder (så som innehåller en strömkälla som ge...

DIY Maglite LED uppgradera konvertering 5 000 lumen

Denna handledning kommer att konvertera en standard 2 D Maglite till en 5 000 lumen LED ljus.Mycket få verktyg kommer att behövas. En skruv pistol eller borr med slipning spets på den är användbar, men i en knipa en platt huvud skruvmejsel skulle gör...

Rayovac LED Lantern konvertering

konvertera det gamla batteriet äta lykta till en högre effekt och längre livslängd.Vad du behöver:En elektrisk lantern (jag använde en 4xAA version)Lysdioder (fick min från en lampa som jag köpte på Walmart)Soldatlivet pistolVarmlimma fastBatterierSt...

Motorcykel LED enkel konvertering

0HI alla!Nu är jag säker på att de flesta av er vet du kan köpa anständig LED ersättning lökar på eBay, som ersätter en 21w lampa. Men det är inte lika kul som att bygga din egna enheter.Nu är detta en mycket enkel metod med billigt material. som all...

Videokamera IR-LED ljus konvertering

Denna handledning visar dig hur du konverterar ljuset i din handhållen videokamera till en IR-LED. Om du har redan ändrat kameralinsen genom att ta bort IR-filter, gör ersätta kameran ljus med en IR-ljus att videokameran för att spela in bilder i kom...

DIY uppladdningsbart lykta LED ficklampa konvertering

Jag ville ha en bra Laddningsbar LED ficklampa, som skulle kombinera lång batteritid och en mycket ljus utgång. Jag kunde ha köpt en, men där är roligt i det?UPPDATERA! De flesta köpta LED ficklampor fungerar inte bra med uppladdningsbara batterier,...

Halogen till LED arbetslampa konvertering

arbeta halogenlampor är bra, de är super ljusa och är trevligt en bärbar, mest även komma med ett trevligt stativ som Tri-pod! Men om du har använt en du vet de är perfekt inte, först av de flesta har två 500-Watts glödlampor, det är 1000 watt totalt...

LED ficklampa konvertering

som orkanen Sandy närmade sig New York-området, jag samlade ihop alla våra ficklampor inklusive billiga giveaway sådana som detta Mets ficklampa. Jag såg till att alla batterier, men en ficklampa hade en dålig lampa trots att jag hade gott om C-batte...

LED ficklampa konvertering 2

jag har en gammal rysk generator ficklampa som inte längre fungerade, jag tänkte att lampan var blåst. Snarare än att bara ersätta glödlampan konverterade jag till en LED. LED används inte som mycket ström så det är lättare att skruva generatorn, och...

Scion FR-S eller Subaru BRZ 3: e LED bromsljus DIY Guide

* kom ihåg att denna DIY guide kommer att kräva ändring av de ursprungliga och eftermarknad komponenterna. Fortsätt på din äga riskera, iJDMTOY är inte ansvarig för skada eller skada som kan uppstå på grund av installation *Denna installationsguide ä...

Akryl flammande svärd

jag hade lämnat in en instructible på detta tidigare men det inte uppvisar mycket väl så här är revideringen.Min dotter utmanade mig för en prop för en karaktär som hon cosplaying som i San Japan: 3 i San Antonio, Texas 2010. Hon cosplaying som Shana...

Retro passar en skrivbordslampa med lysdioder

detta instructable detaljerna stegen jag har utfört för att ändra en skrivbordslampa som jag redan haft att använda lysdioder istället för en fluoro tub.Detta kostnaden för projektet mig vid denna tid $49.95 australiska för remsan av 30 lysdioder.Jag...

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hembakade

DIY konvertera LED lampa till ficklampa Solar Free Energy Generator hemlagadMaterial:LED lampa 7 x 3 Watt LED super ljus med power supply 220 v AC-25 v DCTa bort strömförsörjningen (AC adapter)Konvertera LED serien till parallell kretsar och ta bort...

500W Halogen fungerar ljus till 100W LED arbeta ljus DIY konvertering (9000 lumen)

har du någonsin bränt dig själv med en flammande heta halogenlampa arbete? Eller smält saker som kom i kontakt med ljuset? Har du skadat bräckliga halogenlampa genom att av misstag slå det över?Så, kommer du definitivt gillar att ha en lysdiod arbete...

LED Instrument ljus konvertering

jag köpte en billig motorcykel för tillfällig transportanvändning och i slutändan att bli föremål för en full-elektrisk konvertering senare i år. De indikator ljus kontrollampor på kombiinstrumentet är omöjligt att se i hårda afrikanska vintersolen....

DIY konvertera LED-paneler till 12V

På 12V ansökan lik husbilar, husvagn, skjul, små hus det kan vara trevligt att ha en mycket ljus med låg powerusage och lätt att montera. Nyligen en mycket fin LED-panel på Ebay fångade min blick, såg något liknande den medföljande foton.Nu finns des...

Konvertera skador lampa till LED lampa

Du kan konvertera din skada lampa till LED-lampa som video visarSteg 1:Thancks...

EXTRA ljus LED Ficklampa / Ficklampa BORRMASKIN konvertering

Jag måste ibland ändra förbrukare / säkring styrelser, och detta kräver urkoppling av strömförsörjningen som el till en egenskap. Därför, för att belysa jobbet, jag har många LED ficklampor / ficklampor, inklusive huvud facklor, och många av dem är a...