LED personliga nattlampanskapa dina egna anpassade nattlampa, använder grafik eller bokstäver!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en $10 cykel piska ljus: synas och vara säker

Välkommen,I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en cykel piska ljus från några ganska vanliga material.Denna idé kom till mig som jag arbetade på ett liknande projekt för en ATV piska ljus (som jag hoppas att lägga någon gång snart....

SoftBlue LED nattlampan

detta tog ca 5 timmar att bygga, gjorda med ett glasrör inscense 2 blå LED vit bradied värmebeständiga rör jag hittade i en brödrost mmmmmm toast..., 1/4 kopparrör och en guldpläterad VVS hängare böjd till min vilja med en hammare, par mässing monter...

Arduino kontrollerad RGB LED nattlampan

behövs en nattlampa för mina pojkar och ville ha något mer än normala kontakten i. De ville ha en de kunde plocka färg och en som skulle ändra färg.Lätt - en Arduino, RGB LED och vissa PWM!Plocka färg var frågan. Jag bestämde mig på en knapp lösning...

Minecraft LED nattlampan lampa

Färdiga målningen pixlar på utanför akryl kub.Steg 1:Test belysning LED 's med 12 v strömkälla.Steg 2:färdiga fungerande prototyp för alla Minecraft fanatiker....

Firefly nattlampan LED löparskor

bara om du kör i pitch black som jag gör för mesta, jag hittade och gamla par min unge lätta upp tofflor i papperskorgen (de är Buzz Lightyear modellerna från Walmart eller mål) och slet det LED-belysningssystemet ur dem och hot-limmade dem till mina...

LED Aqua pärla nattlampan

detta är en snabb tutorial om hur man gör en nybörjare LED nattlampa. Ursprungligen gjorde jag detta för min lillebror för att hålla monster i schack.Steg 1: material Stora röretLitet rörLED-lamporTråd (något elektriskt ledande)Pipe Cap (passar över...

3D tryckt LED nattlampan

Hej! Detta är en Instruktiv, steg för steg guide till att skapa din egen 3D tryckta LED night light. Först måste du veta vilka material du behöver.1. CAD-program (OnShape, etc.)2. 3D-skrivare3. Cura fil4. LED Strips5. ledningar för LED Strips6. 12 el...

Rörelse sensing Lego figur nattlampan

Sedan blir en pappa ungefär ett år sedan, finner jag mig konstigt nog dras till saker som Lego, Scalextric och fjärrkontroll leksaker "för min son". Jag anser också att ratherjust än att köpa leksaker jag vill göra personliga enstaka saker för h...

Vintage kamera nattlampan

vintage kamera nattlampor! Vem skulle inte vilja en?Jag har gjort några olika sådana och postat några bilder på min flickr http://www.flickr.com/photos/jayfish/sets/72157627988114745/ .vissa folk har efterfrågat en instruktioner så här är en genomgån...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

Den ultimata nördiga personliga presenten - gör ett korsstygn QR kod

jag gjorde detta som en present till min syster i jul. QR-kod, när skannas på en smartphone, leder till en video på YouTube - ett bildspel av barndom jul bilder.Det tog inte alltför lång tid att göra och hon älskade det, som det var något lite mer pe...

Kaffer Lime personliga åtgärder

Jag bryggde Kaffer lime var...att återfuktar huden för att förhindra mjäll och förbättrar utseende och glans.att eliminera dålig andedräkt.Fördelar Kaffer Lime som personliga botemedelDet återfuktar huden för att förebygga mjäll och förbättrar utseen...

10W led säkerhet ljus hacka

och jag antar att jag ska börja med att säga att detta är min första möjlighet, så mild (, lol. Jag tycktes alltid har ett problem med min halogenlampor säkerhet bränna ut. Jag ville ha en enkel, billig, permanent lösning. LED är tycktes vara vägen a...

3D tryckt Mini nattlampan

Vad göra med en 10mm LED och en 3D-skrivare? Varför inte göra en Mini nattlampa. Perfekt för enkel belysning runt huset, eller även utanför, dessa Mini nattlampor passar räkningen nästan var som helst du behöver dem.Steg 1: Verktyg och material3D-skr...

3 x 3 LED Cube programmering tips (Arduino baserat)

hur man gör att cube gör vad du vill ha den till!Jag följde de instructable här och byggde en 3 x 3 LED cube drivs av en Arduino. Jag blev glad! Men det kunde endast göra en rutin. Igen och igen och igen och igen och igen... Så jag bestämde mig att f...

Akryl LED-tecken

så min gode vän lämnade för college och jag ville göra henne en personlig gåva. Tyvärr för mig hade hon redan allt hon ville, så jag var tvungen att vara kreativ. Jag beslutat att göra en glowng akryl LED-tecken med hennes initialer på den. Jag först...

Lägg till leds till din dator Fans

gillar de fans med ljus i dem? Idag ska jag visa dig hur enkelt det är att lägga till LED-belysning till dina fans. Detta kommer att vara kort eftersom det är ett riktigt enkelt projekt. Ta en titt på din fan. Du kan bli förvånad över att finna att d...

Ashley möbler Maxine LED lampa

Efter en senare resa till Ashley Furniture gick min flickvän och jag ut ur butiken köper en sovrumssvit som hade en samtida, modern look. En av fördelarna med försäljning var två gratis lampor av vårt val. Med tanke på storleken på lyktorna de hade t...

Bygga en trä LED armatur på TechShop

detta Instructable visar dig hur man bygger en enkel LED armatur, med en laserskärare. Den använder flera skikt av material som limmas ihop för att uppnå komplexa former lätt.Jag tillverkade och konstruerade denna punkt på TechShop.Steg 1: Det första...