LED Strip belysningdetta är ett boyonet tak monterade LED strip ljus med exponerade timmer kanter.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man installerar under counter LED strip belysning med dimmer

En vanlig fråga för dem som är nya till lysdioder är "hur man installerar LED strip ljus under räknare och skåp". Processen är lätt och har en mycket liknande uppsättning steg i båda fallen. Även om du inte har avancerade kunskaper i elektronik,...

Röd LED strip sovrum belysning

jag ville ge mitt rum någon cool belysning och detta är hur jag väljer att göra det. Jag köpte led strip belysning på ebay. Det är ganska billigt. Du kan beställa den med en ac-adapter till plugg in i väggen men eftersom jag var att sätta belysning b...

Arduino kontrollerad LED Strip Holiday belysning

med de priserna sjunker på LED strip belysning och ställa in Permanent Holiday belysning blir mer genomförbart varje dag. En Arduino gör en stor DIY belysning styrenhet.För detta projekt använde jag några analoga RGB LED remsor med en mycket enkel Ar...

LED strip 12 volt lykta

Jag behövde en bra lykta för camping, så jag deceided att göra en 12 volts lykta som jag kör bort av mina 12 volt batterier. Jag använde LED strip belysning för belysning. Jag svepte den lysdiodsrand runt en tom Toalettpappershållare. Jag använde lim...

VU mätare för LED Strip ljus Alpha

VU mätare för vita LED Strip belysning AlphaUPPDATERING:Projektet är på is just nu. Många andra bättre krets design har blivit tillgängliga. Men design filerna för kåpan är fortfarande användbara.En stor hake som jag har träffat är det nuvarande bety...

Billig garage lampor från LED strips

Hej alla ni glada människor. Välkommen till min första instructable.Detta projekt kom till som jag nyligen ombyggda mitt garage och befann mig i behov av komplett belysning i hela.Jag hade två huvudsyften: Jag ville ha ljusa/jämn täckning och jag vil...

LED Strip Bias belysning

Bias belysning är diffust ljus runt en bildskärm eller TV. Bias belysning minskar belastningen på ögonen när arbetar på natten, ökar påtagligt kontrasten på skärmen och det ser också imponerande. I detta instructable jag ska visa dig hur du lägger ti...

Trappa belysning lösning med LED Strips

Liksom många människor köpte jag ett hus med en färdig källare, där många saker gjordes inte hur jag skulle ha gjort dem, och en gång det är gips upp, det är hårt att fixa el och belysning tillkortakommanden.Under de senaste två åren, hade ett proble...

Enkel LED strip parti belysning genom att använda arduino

Inspirerad avprojekt av GreatScottLabJag kunde inte hitta alla dessa delar så jag beställde en broms ut styrelsen för MSGEQ7 chip och använde den i min bygga. Det har också 3 MOSFETS för RGB led strip.MSGEQ7 är en 7 band grafisk equalizer det delar u...

Android kontrollerad LED Strip (IOIO drivs)

eller titta i HDAndroid-telefon kontrollerar en LED strip gömd i vasen med en IOIO styrelse med Bluetooth. I det här exemplet kör Android telefonen en app som erhåller färgvärden från onboard kameran och sedan i sin tur matchar dessa färger till LED...

Akvariet ljuset från LED strips

Jag behövde en ljus över mitt akvarium men det kunde inte vara en standard fluorescerande eller LED armatur för det finns inget lock på min tank att stödja den och vatten droppar från ovan (så ljuset för att vara vattentät).Min fisk tank har plantor...

RGB LED Strip Controller

Detta är en fjärrstyrd flerfärgad LED-Strip controller låda jag gjort för en vän. Vi planerade att installera subtil belysning inuti bilen som vi fick en liten controller låda + fjärrkontroll med flerfärgad LED Strips. Olyckligtvis, vi kunde inte öpp...

Snabb LED pumpa belysning

vi hade några kvar över LED strips från TeleToyland Sandbox 2 -projektet (Instructable), så vi beslutade att förvandla dem till snabb Jack-o-lantern belysning.De bara tar några minuter att göra, så du kan bygga en knippa av dem snabbt, och de kommer...

Hur tar man bort tätskikt från LED strips

LED strips är fantastisk när det kommer till att lägga till betydande, controllable ljus i alla situationer. Ansökningar ökat två gånger när en silikon "tätskikt" läggs, så att dessa lite remsor för att tåla nötning, stänk, och lämna som skulle...

Styr Ikea Dioder LED Strip med Arduino + 16 X PWM LED Fader styrelsen

vi kommer att visa hur man binder upp och styra en Ikea DIODER LED strip med en arduino, med en 16 X PWM LED Fader styrelse som mellansteg.16 X PWM styrelsen är i grunden en massa mosfets under PWM kontroll (strömbrytare som slår på och av riktigt sn...

DMX LED Strips

I ytterkanten av vår cirkus ring har vi 17 staket, inredda med RGB LED strips. Jag ville kontrollera dem med resten av vår belysning med DMX.DMX är en branschstandard för att kommunicera med belysningsutrustning. Wiki DMXForskande för en enhet som sk...

LED Strip kontroll med Dimmer och ljud pulserande kretsar

Detta är en riktigt snygg krets jag satte baserat på en annan Instructable för pulserande LEDs till musik: Detta Instructable fick mig att tänka att det är lite av ett avfall bara för att ha det LED strip sitter på bilden järnväg som kan endast använ...

Gör din egen dimbara LED Workshop belysning! (Mycket hög effektivitet)

I detta Instructable, ska jag visa dig hur du gör din egen extremt effektiva LED-belysning för din verkstad!Vi, beslutsfattare, aldrig har tillräckligt belysning på våra arbetsbord, så måste vi köpa lampor. Men som beslutsfattare, vi köper inte saker...

Spela med LED Strip

jag har ett projekt i jul igår från min vän, hon vill visa en dans i mörkret, så hon ber mig att göra det dansare glödande...Hon ber mig 1 vecka innan föreställningen-___-"Jag arbetar med en skräddare, som ett sätt att jag sätta LED-strip för kostym....