LED vin lampa - enkel att göra och svalt för att titta på - ingen borrning av glas!Jag kom upp med detta på min egen men tänkte att någon har förmodligen redan gjort det så med en Instructable sökning, jag hittade en liknande men som kräver ett hål borras i glasflaska. Detta är ganska enkel med inga glas borrning krävs. Du måste ta itu med lödning 115V kretsar så se upp om du har aldrig gjort det. Gnistor kan flyga om du inte gör det korrekt! Om du är elektriskt utmanad, du överväga att få hjälp av din nördiga vän som lödpunkter grejer. Det kommer bli ett äventyr för dig.

Dessa ganska blå vinflaskor (inga annonser som jag fick dem från någon annan) har många återanvänder jag säker. Denna återanvända är mycket enkel och kommer att nå dramatiska resultat. Jag är säker på att du kan hitta andra snygga flaskor som kan användas för detta ändamål. Jag skulle vara intresserad om någon kusin projekt föds från detta.

Efter juletid varje år jag går till butikerna och leta efter LED-belysning till försäljning. Jag gjorde i år och tog upp flera lådor med 12,5 fötter strängar av lysdioder som kräver endast 5 watt till makten riktigt billigt till salu på Lowes. Jag är inte säker på vad du kommer att hitta lågsäsongen, men mer och mer, lysdioder blir billigare och bättre och med många fler alternativ tillgängliga. En on-line källa av lysdioder råkar bara vara lokal till mig så jag kan plocka upp min beställning med bara en snabb skoter tur och spara på frakt. Det är SuperBright LED och de har fått ett jätte urval. Jag får inte några pengar från dem för denna ropa.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra en 120V LED C7 lampa

jag ville ha en blå LED-lampa för våra vattenberedare. Så jag bestämde mig att göra en.Du behöver...3 blå eller vita lysdioder1 100K 1/2 w motstånd1 1N4004 diod1 död (eller inte) C7 uttag lampa3 tum av 1/2" shrink tubelite varmt limLödkolvTångPappers...

LED-projektor lampa v.1.0

Min första video projektor. Någonsin.Förra året kom jag över en billig projektor Toshiba TLP T70M på något e-bay vill vara tomt här i Rumänien. Det hade ingen lampa på alla men annat än att det fungerar korrekt (eller så sa försäljaren till mig). Jag...

4.8 Watt LED Steampunk lampa

personligen gillar jag Dieselpunk, en under används stil, men det finns ingen förneka den estetiskt tilltalande stilar av Steampunk. Från Crabfus kreativa varelser till Jake von Slatt minnesvärd dator är kulturen verkligen inspirerande konstform. Nyl...

Designa en Multi nod LED PWM lampa

detta instructable visar hur jag designade en lysdiodlampa PWM controller. Flera lampor kan vara uppträdda tillsammans för att göra stora strängar av ljus.Alltid har varit att skapa några blinkande LED-lampor till jul på min önskelista. Förra julen j...

LED apparaten lampa ersätter

Om din mikrovågsugn eller andra apparat har en inbyggd lampa, är chansen du har undrat hur man byter den anemiska, ineffektiva lampan i det med en stor LED. Din tid är för handen, som i detta Instructable kommer jag visa dig hur för att ersätta en 40...

LED Log Lamp

Ungefär ett år sedan jag var intresserad av att skapa en futuristiska letar du lampa som fortfarande används en klassisk trä form och design. Jag har lyckligtvis mycket erfarenhet med trä butiker samt elektronik så jag kunde pussla ihop det själv. Ef...

Installera PWY24W LED blinkers-lampa på Volkswagen

CAN-buss fel fri LED tur signal lampor kommer i xenon vit eller gul gul och ersätta de lager PWY24W/PW24W glödlampor. Dessa PWY24W LED blinkers lampor ger bilen ett helt nytt klart utseende med mycket ljusare och skarpare belysning. De har en mycket...

LED Doggy lampa/skrivbord organisk

mycket av detta Instructable är identisk med detta Instructable är skillnaden, i originalet Instructable Doggy lampa/skrivbord organisk innehöll en LED-lampa att producera ljus. I denna version, ett antal lysdioder, inklusive ett par tri-color led oc...

Gör en 3D lampa från en MRI och återvunnet material

Efter att min fru hade gjort vissa medicinska tester (allt var OK!) Hon skickades hem med uppsättning MRI bilder. Jag insåg att jag kunde använda dessa "skivor" av min frus skull skapa en 3D-modell. Efter lite experimenterande, inklusive en slar...

AC-LED Night lampa

INTRO.Denna AC LED Night lampa är tillägnad min vän och rådgivare * qs *. Utan hans hjälp kunde jag inte ha gjort det.Denna natt lampa körs på AC och är också en nödsituation ljus när kör på UPS-enheten på din PC. under elavbrott.Steg 1: Steg-1 Om fa...

LED Steampunk lampa med gamla glödlampor

I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en LED Steampunk lampa med gamla glödlampor.Jag ville göra en Steampunk lampa av gamla glödlampor för en lång tid men jag var alltid upptagen med andra projekt. Nyligen fick jag slutligen till det gen...

10 Watt LED uppgift lampa med 3: e händer

Detta awesome LED uppgift lampa är super ljusa och har en 10 watts LED-lampa. Det har också flera 3 armar för lödning eller arbetar på små projekt. Det görs med valnöt och aluminium och har en cool, modernt utseende. Kolla in hur jag byggde det!Steg...

Cykel Directional Lights - enkel, låg kostnad och Solar Powered

Jag använda min cykel för att pendla till arbetet, och under hösten säsongen gång jag befinner mig rida hem i mörkret. Medan min cykel är utrustad med varselljus (och jag med en reflekterande väst) är jag inte särskilt orolig för att bli sedd medan j...

LED-projektor lampa v.2.0

för dig som snubbla på detta instructable, lite historia är obligatoriskt för att bättre förstå mina mål med denna LED projektor lampa. Jag rekommenderar därför att du först läser den LED projektor lampa v.1.0 instructable jag postat ett tag sedan. K...

LED desk lamp

Så, vill jag be om ursäkt för alla grammatikfel.Anyway, jag var tvungen att bygga en lampa i craft lesson(?) och jag ville använda lysdioder att spara på energi och göra det annorlunda. Jag hittade också denna lampa och jag verkligen älskade det så j...

Pocket LED Woods lampa Skärmförstoraren

jag ville ha en liten bärbar kobolt blå förstoringsglas att patienterna i sjukhus, ER och utanför områden för att diagnostisera hornhinnans skador o.s.v...En sann woods lampa är UV- och avger på 385-400nm. Jag använder flourescein för att färga för h...

Bordslampa LED vin flaska

sätta stämningen för din nästa middagsbjudning med dessa glödande vinflaska bordslampor. De är lätta att bygga med med delar från din lokala järnaffär och konst leverans butiken. Plus, eftersom de körs på batterier varar de mycket längre än någon lju...

Mini LED Table Lamp Kit. Kabelfri. Lödtenn-fri. Jag gjorde det på TechShop.

Goals: Att göra en mini bärbara ledde table lamp kit.Att utforma Plug and Play-enhet. Användaren koppla in 6 lysdioder och 6 batterier.Att lära sig hur man använder Autodesk Inventor Professional och Maker Bot - Replicator 2Att ha kul arbetar och lär...

LED CD lampa CMH

denna lampa är mycket användbar, och kan användas som en stor ljuskälla. Det finns en trä bas som är ett bra ställe att sätta klisterlappar eller papper.Steg 1: Skaffa material Här är en lista på delar som du behöver:7 dioder2 CD-skivor7 100 ohms mot...