Ledat skelett HandTillbaka i 2014 skapade jag den ultimata Liemannen projektet: Ultimate Liemannen kostym - Instructable. En av de svåraste delarna av det kostym var att skapa händer som ser ut som ben men kan också stå upp till en hel del användning. Jag var tvungen att lösa för små plaströr och klädhängare tråd lindade med latex så jag kunde, åtminstone utgör fingrarna. Utmaningen att göra en ledad hand är att hitta rätt material att göra lederna och möjligheten att införliva något slags våren spänning i fingrarna så de är kvar i öppet läge tills du dra dem stängda. Alla som har försökt detta kan uppskatta hur komplicerat det kan vara. Jag ville alltid skapa en skelett hand som jag kan artikulera men gav upp efter flera misslyckade försök. Tills, jag jobbade på ett annat litet projekt och var shopping på min favorit Halloween leverans butik, Home Depot.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skelett Hand

Detta är min 3: e video och jag använder min nya Nikon D5200 kamera. Jag målade en skelett hand med ansikte och kropp paint. Jag hoppas du njuter!Kamera Nikon D5200#1 Cornell borsteParadise kroppsfärg i vittFAB kroppsfärg i ljusgrå#3 Cornell borstePa...

Vävstol skelett Hand

så jag gjorde en instructables på samma vävstol sak ett tag sedan, men bilderna var hemsk! så, jag bestämde mig att göra en annan tutorial på den, men bättre. Detta är en mycket enkel sak att göra, så njut...Steg 1: Samla ditt material För denna skel...

Giant stål skelett Hand (och coat rack)

Bulid din egen jätte stål anatomiska skelett hand ur junky muttrar och skruvar! Det är en fin kappa & handdukshängare.Detta är en perfekt första svetsning projekt eftersom du kan göra massor av misstag och det kommer fortfarande ut böter.Steg 1: Hitt...

Origami skelett Hand

snälla rösta på mig!Steg 1: Square Gör en origami kvadrat och vik sedan under hälften från hörn till hörn.Steg 2: Base Veckla upp triangeln och vik sedan andra sätt. Efter att utvecklas och sedan vika ner till en rektangel. Veckla upp.Steg 3: Bas 2 V...

Skelett kyrkogård Cupcakes

detta roliga Halloween cupcake har tre olika komponenter-the dirt, skelett hand och Gravestonen.Jag blev inspirerad av en produkt som jag såg på Amazon-en plast skelett formade handplockar och tänkte wow-jag kan göra att hand ätliga och använda någon...

Pappers-skelett marionett Finger

denna tutorial undervisar dig hur man gör en stor läskig finger för din nästa kostym!Allt du behöver är:TejpSaxPapperoch linaSkrämma dina vänner eller vara innovativa upplopp på nästa office Halloweenfest!Inskickad av Montana etiska Hackers för Instr...

3D utskrift katt skelett

för mitt sista college projekt jag gjorde en 3d katt skelett, som jag animerade promenader och även 3d tryckt.Kolla projektet här http://cargocollective.com/ashleighchaneyKatt skelett från Ashleigh Chaney på Vimeo.Steg 1: jag gjorde det mesta av skel...

Arduino Mechanotronic människors smärta Reflex

Tack vare sin enkelhet är reflex kretsarna en självklar plats att börja när man försöker modell nervsystemet. Jag valde att använda den termiska smärta reflexen för mitt första projekt. I denna smärta reflex aktiverar en smärtsamt stimulus som en öpp...

Bill Murry Scrooged inspirerade Ghost of Christmas framtida kostym aka. "Video ansikte av död"

Hej Ghost och Ghouls!!!Jag gjorde denna hela kostym från skrotar jag hade i garaget exklusive den transportabel DVD spelaren. Jag hade funderat på att bygga denna kostym för 4 år nu och finalen fick alla bitar och tid att äntligen bygga den.Den huvud...

Hur man gör Halloween inlagda Punks

Steg 1: Material som användsJag gjorde de flesta av dessa inlagda punkare förra året så jag ska återskapa dem för dig jag använde det jag hade runt ole laboratoriet. Sortiment av burkar, svart akrylfärg, pensel, karamellfärg, limpistol, tunn folie, p...

Farkosten pumpa /Candy upplysta häxan

Detta är en består av tre carvable faux pumpor från hantverk butik.Jag staplade 2 små pumpor på botten för kroppen och en stor pumpa på toppen för huvudet. Jag limmade 3 pumpor tillsammans med Goop limmet. Sedan sköt jag en tråd genom toppen av andra...

Haunting din huva på en budget!

Hej! Jag älskar Halloween, och oftast är inblandad i en hemsökt attraktion någonstans. I år bestämde jag mig att bara göra hem affären och ha lite Halloween kul w grannar och familj. Tyvärr, på grund av ekonomin hade jag sälja alla mina rekvisita som...

Steampunk proteshand för en sårad krigare Pt. 1 [nu mer Pics]

***Varning: Följande har redigerats för att bevara ömtålig planta känslorna innehas av potentiella läsare. Där berättelsen verkar osammanhängande mentalt sätt din mest depraverade och vidrigt epitet. Det är inte riktigt samma sak, men det är så nära...

Min vävstol skapelser!

Hej alla! Jag kommer bara att visa dig några av min vävstol charm. Några av dem är charm som har instructables på dem, men några är öppna för begäran! Så om du har några förslag eller önskemål, lämna dem! Åh, och förresten, är detta egentligen inte e...

Axel tap vinner vänner och påverkar människor - en arabisk amerikansk improviserade hälsning

hälsningar finns i många smaker och stilar. Men har du verkligen tänkt den påverkar din hälsningar har på andra? Din Hej forge anslutningar? Lämnar du ett bestående intryck? Eller dina konversationer slutar efter en trevande handslag?Jag har utveckla...

Choklad kistor

Denna tutorial ska show dig hur man gör läskigt/söta lilla choklad kistor. :)Steg 1: Fuktig chokladkaka recept 125g strösocker vitt socker125g mjöl100g smör4 stora ägg (i rumstemperatur)1 tsk vaniljextrakt100g mörk choklad1/2 tsk bakpulverLägg äggulo...

Animatronic hokus pokus Spellbook Prop

Detta är min första Instructables, och lite av en efter tanke. Jag ska göra mitt bästa att dokumentera processen tog jag skapa boken från Hocus Pocus och lägga till fler bilder. Den största sak att komma ihåg när du läser igenom detta är att allt kom...

DIY rumsdofter eld grop

Att skapa eldgrop inne i hus för att dekorera ändamål kan vara skrämmande. Idag delar jag en enkel idé att skapa en faux eldgrop som alla kan göra under några sekunder med mycket få leveranser. Låt oss se hur.Steg 1: Material som krävs för En behålla...

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...