Legend of Zelda, Hyrule Castle säng.i vårt hus, vi är stora fans av Legend of Zelda. Mitt barnbarn är inte ett fan av Disney Princess, så när jag designa hennes sovrum bestämde jag mig att bygga den runt Legend of Zelda. Sängen är så coolt att jag har haft vuxna människor ber mig att bygga en för dem! Sängen är en inbyggd våningssäng. Så hon har alltid en extra säng när vänner kommer på besök. Slottet är tillverkad i MDF och bifogas ramen för våningssäng. Med denna design du kunde bygga någon typ av tema säng, brand lastbil, transformator, etc.

Eftersom hela pjäsen baseras på rummet/vägg storlek, kommer inte jag att ge dig exakta mått. Dessa varierar i ditt rum.

Detta är också min första "instructable" så snälla om du har några frågor eller har jag lämnat något ut, be och jag ska ge dig svaret. :)

Material som används:

2 x 4
1 8ft 4 x 4
2 x 3
1 x 4
2 ark 4 x 8 MDF
reglar byglar
skruvarna
färg
svampar
gångjärn för dörr
dymlingar

olika dekorationer

Se Steg
Relaterade Ämnen

(Legend of Zelda) Hyrule sköld

i detta projekt behöver du:1). någon form av plywood2). en jigg såg av någon typ3). två såg hästar4). klämmor5). maskeringstejp6). en penna w / sharpie7). spay paint (silver, marinblå, röd och guld)8). mattkniv9). trä lim9). och bild av Hyrule sköldS...

Legend of Zelda: Link's Hat

TJENA GRABBAR! Så är jag ett stort fan av Legend of Zelda-serien! Och jag gör en serie av hantverk anknyter till det! Någon gång, ska jag göra en spellista med det! Vänligen Visa mig en bild av din hatt!Steg 1: Samla dina leveranserSå du behöver, grö...

Lågbudget-länk kostym (The Legend Of Zelda)

jag älskar the Legend of Zelda spel, och trodde att detta skulle vara en rolig kostym. Vänder ut det var billigare och enklare än jag väntat. Och den bästa delen - ingen sömnad!Outfit:-En ganska stor grön skjorta (jag använde en kvinnors XL t-shirt-$...

Legend of Zelda: Majora's Mask Replica

Majora's Mask har blivit OMGJORD! Köp den här: http://tinyurl.com/pqyjoe5Fler bilder på Mask #2 är också på min Flickr, www.flickr.com/rileyplanalpHej Instructabots!Jag skulle vilja presentera för er en guide för att göra en Majora's Mask Replica frå...

Hur man rita länk från Legend Of Zelda

jag bara börjar ut säger jag vet ingenting om LEGEND OF ZELDA! Jag ville bara försök att rita honom, det är allt.Steg 1: huvud Detta är den mest komplicerade ritning handledning jag någonsin gjort, så jag inte tänker förklara allt. Men de grundläggan...

Att göra rupier från Legend of Zelda

jag nyligen gjort några rekvisita för en lokal teatergrupp som producerar en musikalisk version av "Legend of Zelda: Ocarina tid." En av viktigaste rekvisita från alla Zelda-serien är "rupier", en ädelsten som används främst för att kö...

Legend of Zelda: Sign

"Helt enkelt gudomlig! Oklanderligt fina! Härlig design! Framför allt snäll!" Tecken-älskare från legenden om ZeldaDetta är en instructable om hur man gör roadsigns från The Legend of Zelda. Jag gjorde är specifika för Ocarina of TIme, men alla...

Legend of Zelda Ceramic Art

Jag arbetar på en stor Legend of Zelda keramik och blandteknik projekt baserat runt ett svärd prop med mer än en liten bit av magiska incorperated in i det, som kan ses i de sista tre bilderna ovan. Det är dock en annan instructable kommer i höst när...

Hur man gör en triforce Legend of Zelda halsband

idag, jag betonar över tänker vad att blogga om idag. Min underbara pojkvän spelade Legend of Zelda och sa, "gör den triforce sak!" Jag hade ingen aning vad han pratade om, så sa han, "Google det!" Så jag gjorde, och var som, "Oh!...

Woodburned Legend of Zelda box

Pojken och jag är stolt ägare till en ostadig Ikea soffbord som vi hittade på sidan av vägen. Det stora problemet med denna tabell är att den har en praktisk-dandy hylla, som gillar att samla in nästan alla små objekt i lägenheten. Det ser illa ut, v...

Hur man ska spela The Legend of Zelda: Ocarina of Time på datorn

Välkommen, jag är TheGameBoy, detta är min första tutorial så behaga bli slag :)Detta är hur man spelar TLOZ OOT på din PC, UC?Steg 1: Steg 1 Ok, detta är ganska enkel. Öppna upp din web Browser och gå till GoogleSteg 2: Steg 2Skriv "Doperoms" o...

Legend of Zelda: Skyward Sword gudinnan bröstet

Lite bakgrund info:Jag hade hittat en Skyward Sword heart container halsband att ge till en vän (http://www.thepixelsmithy.com/collections/necklaces), men jag ville få fram det mest avancerade som möjligt.Så, för att göra det riktigt spelet, jag gjor...

(Voxel) DIY 3D länk (Legend of Zelda)

Detta instructable är för en Voxelized Rainbow tankstreck kan du göra din egen från perler pärlor, hama pärlor, nabbi pärlor eller någon typ av melty pärlor (helst jag använder Perler märke). Du kan titta på videon och följa med om du vill.(Vänligen...

Legend of Zelda: papper rupier

Jag gjorde detta att säga hur man gör en söta papper rupier. Allt du behöver är kartong, lim, penna, sax, en penna och en bild av en rupier! NJUT!Steg 1: Rita din rupier Vad jag gjorde skars mitt papper på mitten. Sedan drog jag två rupier bitar! Jag...

Virka Big Kid / vuxen Legend of Zelda länk kostym

Vill du virka en länk kostym för alla större än en baby? (dessa mönster finns över hela internet) Jag gjorde Jo också, och det fanns inga instruktioner, jag hade inte någonstans att starta, så jag bestämde mig för att om jag kunde slutföra projektet,...

Fairy från The Legend of Zelda

det tog en stund att göra (hade att låta varje pälsen torr, och den slutliga limning), men jag tror att det visade sig ganska fint :)LED från elementärt ledde, limmas på insidan och fast genom bakre hålenvingarna är tre lager papper som ansluter geno...

Legend of Zelda sträng Art

Ja är detta min första Instructable så jag hoppas allt är vettigt. Du kan göra vad du ville med dessa riktningar. Min nästa kommer att vara Mario. Kan börja!Steg 1: Samla leveranser (1) Affisch skumgummiplatta(1) Picture Frame (jag använde 8 X 10)(1)...

Link's Master Sword från legenden om Zelda: Hyrule krigare

Efter jakt för bra Master Sword replica tutorials fann jag det mest var gjort i trä (som kräver dyra elverktyg och kunnande) eller billigt var gjorda av papper och band. Med konventioner öka deras säkerhetsbegränsningar, inte är många repliker och fa...

Hur man bygger en Legend of Zelda skattkista

Av: Nathan Smith, Michelle Dominguez, Sunil Ojha, Robert CallawayObs: De dimensioner som vi använder för detta projekt bygger på storleken på en en Xbox-konsol och dess tillbehör. Känn dig fri att justera dimensionerna som du vill för ditt individuel...