Legenden om Zelda Bartop Arcade skåpJag har alltid velat min egen arcade skåp. En av mina drömmar är att äga en arkad någon gång. Efter dykning i sfären av Raspberry Pi-baserade emulering för ett tidigare projekt, jag bestämde mig för jag skulle ta upp ett pinnhål och bygga en bartop arcade skåp. Jag är glad att jag gjorde, eftersom den final bygga överträffat mina förväntningar överlägset!

Översikt

Skåpet själv konstruerades av mig och min pappa från en skiva av plywood, men om jag skulle göra det igen skulle jag plocka ett bättre material. Missförstå mig inte - det ser bra ut - men korn av plywood är oattraktiv för mig (inte en stor grej med full täckning grafik) och borra hål var mer problem än någon annan del av projektet. Som sagt, för pris och vikt gör ett mycket vettigt.

Mjukvaran körs genom en RetroPie Pi bild med emulering Station frontend, kör på en Raspberry Pi 2.

Ljud dirigeras via en USB-audio adapter (fast en snedvridning bugg med Pi,) i en förstärkare, dirigeras till en uppsättning Kicker DSC35 med volymen kontrolleras av en 1 k potentiometer. Förstärkaren är driv vid en av nätaggregat 12v 5a 60w.

Video skickas från Pi till en 19" datorskärm med en HDMI-> DVI-kabel.

Främsta LED knapparna drivs genom USB-kodare styrelsen som följde med satsen, och marquee LED strips och 12v triangel LED knappar drivs genom fat jack med en av nätaggregat 12v 5a 60w.

Se Steg
Relaterade Ämnen

2-spelare Bartop Arcade Machine (Powered by Pi)

Den "galaktiska Starcade' är en DIY retro bartop arcade skåp för två spelare. Den drivs av Raspberry Pi mikro-datorn och spelar flera typer av retro spel - främst NES, SNES, Megadrive och arcade (MAME) spel. Med hjälp av en Pi håller kostnad, vikt oc...

Virkade länk från legenden om Zelda Ocarina tid

OK, jag kommer att lära dig hur man virka "Länk" från legenden om Zelda Ocarina tid. Jag har försökt att förklara det bästa jag kan, och att det ser ut honom också. Jag hoppas du gillar det:).Steg 1: material Steg 2: Huvud och ansikte För att st...

Donkey Kong Bartop Arcade drivs av RPi

Denna nyårsafton var vi i källaren på min kompis. Min 15-åriga son och jag hade kommit med 16 tum lång Donkey Kong Bartop Arcade maskinen gjorde vi tillsammans att dela den. Medan barnen spelade klassiker för första gången från decennier sedan, över...

LEGO Poe legenden om Zelda Wind Waker

jag inte äger något från legenden om Zelda eller LegoSteg 1: Skaffa bitar förvärva bitar. den gröna bitar kan ändras för varje färg av poe duSteg 2: göra fötter och kroppSteg 3: gör händerSteg 4: lägga till mask och göra facklaSteg 5: lägga till hat...

Den äkta NES Bartop Arcade

som alla andra i världen, jag växte upp med en kärlek till videospel. Specifikt spel för Nintendo Entertainment System. Jag vet inte varför, men jag kan inte riktigt komma in i alla moderna spel. Fina med nyare konsoler är att de är lätt att hålla ut...

Hur man gör en kartong legenden om zelda sköld (min design)

Hej,Idag kommer jag att göra en legenden om zelda sköld och du behöver:-Cardboard(11x221/2 inches for shield,extra for dec.)-sax-duct tape(red,silver)Låter komma igång!Kom ihåg detta är wind waker sköld stil med min egen design på den.Steg 1: Shield...

Mini Bartop Arcade

Hej allaHär är en bartop arcade skåp jag skapat i en helg för under £50 (plus en trött gammal laptop).Steg 1: Verktyg och materialVerktyg:• en vice• en jigg såg• en trä rakapparaten• en skruvmejsel• en borr• Diverse borr inklusive en spade lite diame...

Legenden om Zelda Triforce lampa

SOOOOoooo för min syster fyller 18 år ville jag ge henne något speciellt att hon kunde använda i sin framtida college studentrummet. Hon är ett stort fan av Legend of Zelda, så jag tänkte att det skulle vara det bästa födelsedag nuvarande temat. Jag...

Bartop Arcade Supreme - Ultimate Arcade maskin

Denna maskin tog mig en vecka att bygga från scratch. Det utformades och byggdes för min 3 åriga tvillingar.Inuti är en Dell Optiplex 760 dual core 2,8 GHz med 2GB RAM, 80GB HDD, 17-tums Dell Ultra-skarp LCD-skärm, två (2) till synes oförstörbar äkta...

Mini Bartop Arcade skåp

jag har alltid drömt om för att ha mitt eget fullt fungerande 1980-talet stil arcade skåp, så...Efter en hel del mixtrande med original skåp ritningar och gamla pc delar jag hade liggande, kom jag med en lämplig skalad design som skulle passa några g...

Länkens sköld från legenden om Zelda

Mitt mål med detta projekt var att skapa länks sköld från Legend Zelda Twilight Princess. Jag skapade en 3d-modell som jag brukade Rita de komponenter som skulle vara CNC skär med precision. Jag kunde kombinera min modell och design med många hand fä...

Majora's Mask (från den "Legenden om Zelda - Majora's Mask" för N64)

Alltid velat vara som rolig skalle-Kid gått galet (på grund av en ond Mask det älskar att bära) från The Legend of Zelda - Majora's Mask?Jo, bra för dig, eftersom jag gjorde. Jag älskar detta gamla N64 spel och jag byggde min egen mask. I detta instr...

Legenden om Zelda skattkista

Som Zelda fan har inte drömt om att äga sin egen skattkista? Nu kan du göra din egen följande steg. Denna skattkista lyser och spelar ljud precis som på riktigt! Allt du behöver är:1. två Arduino Uno2. fyra 18 tum x 24 tum x 0.22 tum akryl duk (jag a...

Bartop Arcade för Dell roterande skärm

Jag ser alltid alla dessa cool Arcade projekt flyger förbi på facebook, men aldrig själv övertygad om innan att också göra en. Jag ville inte göra en full storlek Arcade, eftersom där skulle jag sätta det??? :-(Raspberry PI 3 finns nu, tror jag att d...

Legenden om Zelda: rupier förlovningsring Box

Hej Instructabots!Jag skulle vilja presentera dig instruktioner för att bygga din egen rupier förlovningsring box, som inspirerades av alla de klassiska rupier från Zelda-serien. Detta behöver nödvändigtvis inte användas som en låda för ett förslag,...

Legenden om Zelda bröstet

Detta bröst kommer att vara för min fru. Zelda har alltid varit hennes favorit spel från långt tillbaka i våra NES dagar. Detta är tänkt att vara en "strumpa stuffer" typ gåva för hennes denna jul.Det finns många av dessa på webben, och här på I...

Foamboard Master Sword (unpowered) från legenden om Zelda Windwaker

Välkommen till en annan instructable från Cairdy hantverk!Nyligen har jag till att göra foamboard svärd och sköldar i stort sätt, och att vara en stor Legend of Zelda-fan, jag började undersöka olika svärd länk svingar. Det visar sig han hanterar öve...

Legenden om Zelda rupier kudde

Jag älskar att ha nördigt tillbehör och inredning runt mitt hus, och jag bestämde mig att klä upp en av min accent stolar med en kudde i stil med en blå rupie från Legend of Zelda. Det var mycket enklare att göra än jag trodde det skulle bli, och det...

Legenden om Zelda Hylian shield

Välkommen till en annan Cairdy Craft instructable! Denna vecka, gör vi en bit av nördiga gaming godhet i form av länkens Hylian Shield från The Legend of Zelda.Kolla in videon nedan för steg för steg guide eller läsa på att göra egna!Steg 1: Verktyg...