LEGO Coin Sorter

detta är en super enkel LEGO coin sorterare maskin.

Utformningen
Jag var inte alltför glad över hur fallet kom ut men jag var nöjd med den mekanism delen. Många av LEGO coin sorterare jag sett kräver att hela enheten vinklas som jag tycker ser lite konstig ut så jag ville göra min coin sorterare med en sluttande ramp med resten.

Jag ville bifoga mekanismen för att skapa lite av mysterium och få människor funderar på hur maskinen skulle kunna fungera. Jag gillade också tanken på att kunna se mynt släppa så jag la ett par extra lager att göra maskinen längre.

Denna maskin är gjord för att arbeta med oss mynt men kunde förmodligen mycket enkelt ändras för att fungera med andra mynt.

Att göra en
I slutet av videon visar hur man gör mekanismen, den enda viktiga komponenten i detta projekt. Följ på bilderna för att bygga mekanismen och lämna den öppen vilket framgår i slutet av videon. Om du vill få fancy, är det andra alternativet att bygga mekanismen och lägga till din egen inhägnad runt det som jag gjorde med svarta bitar.

För att se videon på YouTube, klicka här!

Relaterade Ämnen

Knex Coin Sorter V2

Hej alla! Jag har planerat detta projekt ett tag nu: Coin sorterare Version 2! Denna sorterare har många nya funktioner och förbättringar över Version 1, inklusive:Snabbare sorteringLättare att justera för olika myntVal av hur du tar mynt innehavare...

Hemgjord Coin Sorter

någonsin titta på den stor hinken med mynt sitter någonstans i ditt hus och tänker "Jag önskar jag kunde uppfylla mina vildaste drömmar med pengar från som Boy." Och då du tänka "Rullande alla dessa mynt kommer att vara död mig." Ja nu...

Knex Coin Sorter

jag ville köpa en dyr kommersiell coin sorterare, så jag beslöt att göra detta istället! Den sorterar dimes, slantar, nickels och inkvarterar i affären papper ärmar. Det körs med hjälp av en motor, och sortering facket på toppen går fram och tillbaka...

LEGO tegel Sorter

Det kan vara frustrerande gräva genom en hög med Lego tegelstenar för att hitta precis de du vill. Denna sortering kommer att göra en grov sortering på storlek för att göra det lite lättare.Steg 1: material Du behöver en borr och flera olika storlek...

Hur du lagra din K'nex effektivt: En komplett Guide

Hej killar!Vill du göra din K'nex bygger snabbare, effektivareoch hålla en räkna av dina pjäser? Tja, är här ett sätt! Det tar ett par timmar, men detta kommer att spara dagar i din byggnation!Här en komplett guide, och främst, du behöver några lådor...

Hur man sortera & Store Legos

Legos kan ge ändlösa timmar av nöje och kreativitet för barn (och vuxna) men ju mer du samlar, desto svårare är det att bygga saker! Jag lärde mig detta nyligen eftersom min son ville att jag skulle bygga en Lego candy maskin som accepterar pengar. V...

Rörelse sensing Lego figur nattlampan

Sedan blir en pappa ungefär ett år sedan, finner jag mig konstigt nog dras till saker som Lego, Scalextric och fjärrkontroll leksaker "för min son". Jag anser också att ratherjust än att köpa leksaker jag vill göra personliga enstaka saker för h...

Lego Indiana Jones-dräkt

förra året såg jag en stor "kompatibel" om att göra en vuxen lego kostym. Jag älskade idén om stora minifig huvudet så föreslog jag detta till min sex år gammal. Han höll omedelbart men höjt ante. "Vad sägs om Lego Indiana Jones?!?" Hu...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

En Shootible LEGO M4A1

Jag tänkte jag skulle dela hur man gör min LEGO M4A1. Den skjuter 1 x 4 Lego tegelstenar, är tidningen utfodras och har en justerbar stock.Jag kommer inte att göra full på instruktioner som som skulle ta alltför många bilder och fildelning webbplatse...

Bygga en Lego Spirograph

Minns du leker med Spirograph som barn? Du vet, roliga växel kuggar du används med en penna för att skapa oändliga ritningar av hypnotiserande kvalitet?Denna vackra lilla bot utför väl nästan samma sak, och det är verkligen inte så svårt att bygga. O...

DIY motoriserade LEGO kamera Dolly

Billiga, lätt att bygga, och det faktiskt fungerar! Vad är inte för att gilla?Här är ett urval video skott med min mobiltelefon på denna hemgjorda motorized LEGO kamera dolly.Steg 1: delar 1 x Cellphone fäste $1,501 x 1/4-20 skruv2 x 1/4-20 nötter1 x...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Electronic LEGO Super Mario Starman

Detta är ett roligt och unikt projekt att jag inledningsvis började byggnaden strax efter utgivningen av min Elektroniska LEGO Star Wars DL-44 Blaster Pistol --vilket innebär naturligtvis särskilt projektet byggdes med hjälp av min förvärvade kunskap...

LEGO Minecraft Steve

I detta instructable jag ska visa dig hur man bygger din egen Lego Minecraft Steve! Men först, här är några tips för att hjälpa dig!-Sortera ut tegel färger du behöver innan handen-Jag rekommenderar bygger detta på en ren och hård yta, som en tabell-...

LEGO SMD motstånd lagring

Först av allt, jag är inte associerad med LEGO eller någon annan enhet som nämns i detta instructable.Har du hört talas om Leksak tegel Tensile Tester? Det är byggt av LEGOs och sätt billigare än någon konkurrerande produkt på marknaden. Min idé är m...

Rubiks kub Lego

Hur du sätter en gammal (original) Rubiks till en Lego kubSteg 1: Komma igång / hitta en patient aka kub. Och Lego bitarLoppmarknader, andra hand butiker, vänner som gav upp... det finns alltid någon någonstans har en gammal kub.Jag hittade 2 på en l...

3D tryckta ultimata Lego figur

Okej, innan jag börjar beskriva detta Instructable, är detta en fortsättning på en tidigare instructable att jag postat ett år eller så sedan om 3d utskrift lego siffror och efterbehandling PLA utskrifter.Du kan hitta det tidigare Instructable här: E...