LEGO gatan Rodeljag bygga denna lilla lego gatan Rodel på en snöig dag, när faktiska gatan luging var omöjligt. Det är mycket enkel och kräver en kunskapsnivån för bredvid ingen. Nackstöd kräver en smula av lim att hållas å, men från det på sig att det är mycket enkelt. Här kan du gå!
Relaterade Ämnen

Ännu mer gatan Rodel ändringar & gatan Rodel information

nyligen insåg jag att min gatan Rodel instructables är ganska vaga, så här kommer jag att visa många bilder. Jag skall också förklara funktionen av något på rodel och påpeka min senaste ändringar. Jag kommer att innehålla några knep jag plockade upp...

Mer gatan Rodel videor

Idag bestämde jag mig att skjuta ett par mer gatan Rodel videor. Min vän och jag gick till 2 lokala hills, och Red. Du kan se honom framför mig, ridning "Street Rodel en", eller den första Rodel som jag gjort. Medan vi luged, såg vi ett närligga...

Gatan Rodel version 2

jag tidigare gjort en gatan rodel och instructable, men min tidigare design var inte bäst. Det fortfarande fungerade ganska bra och gick snabbt på branta backar, men det var obehagligt att rida och vill inte gå mycket snabbt på mindre branta backar....

Gatan Rodel

bygga en gatan Rodel är mycket enkel och kan ge upphov till en mycket bra tid.Här är vad du behöver:-2 två av fyra-en platt träbit som är minst 1' 2' och.5 i tjocka-staket skruvar-skate ombord på truckar och hjul.-en bit av pvc-rörTips:-Se till att l...

Gatan Rodel: Snö Version

jag byggde denna snö Rodel igår, eftersom jag inte kunde stå väntar på sommaren för att komma igen. Jag har inte provat det ännu, så jag planerar att göra det idag. Jag bygger det främst av utformningen av min "Street Rodel" som visas i ett par...

Gatan Rodel #2

detta är den andra gatan Rodel som jag har gjort. Lastbilar är tagna från en $9 skateboard, och jag la gamla inlines hjul på dem. Min ursprungliga går upp till 25 mph, och jag tror att detta kommer att vara ungefär samma. (jag kan inte rida den nu, e...

Gatan Rodel (med nya modifieringar)

jag posta här om du vill visa alla vad jag har gjort till min gatan Rodel, tidigare visas i min andra instructable. Nu fungerar mycket bättre så här är det det är.-Jag ersatte den $9 plast lastbilar med metall lastbilar (plast lastbilar splittras när...

Gatan Rodel kameran innehavaren

min vän (Higgs Boson) och jag hade tidigare försökt att göra kameran hållare för våra gatan luges. Av någon anledning stänga kameror automatiskt av när vi slog stora sprickor i trottoaren. Vi visste inte hur man ska lösa detta, och det hade varit i b...

Gatan Rodel Video

detta är en liten men lång kulle i närheten av min väns hus. Videon är inte bäst, eftersom det är svårt att hålla en kamera medan gatan luging. Det är extremt kul, och jag skulle lägga upp en bättre video om det inte se ut så här utanför....

Dränering Rodel

har du någonsin sett dessa cement avloppsrör ner sluttningar? Jag ser dem vart jag än går. På köra igenom Silicon Valley ser jag dem längs Highway 87, 101 och även 280. Hela vägen upp 101 ser jag dem i Santa Barbara, Los Angeles, etc. Och de är hela...

WAKEBOARD Street Rodel! - Lee Wyke

Hej blivande gatan Lugers!Mitt namn är Lee Wyke. Jag hamnade i gatan Rodel 2009 efter oavsiktligt kommit över några California street lugers på You Tube. Jag var TVUNGEN att göra det! Jag åkte av och växande uppfostras... några pooler och lägenheter....

Enkel kamera montera

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel montering för en kamera som kan användas på nästan vad som helst. Material som behövs finns liggandes genomsnittliga garaget. Även om det kan monteras på något som du kan sätta skruvar...

LEGO Barrett.50 Cal

i denna "How To" jag ska visa dig hur jag gör min Barrett.50 Cal jag kom upp med enkelt designa en dag när lurar runt. Jag tycker det är den snyggaste och mer realistisk. Känn dig fri att lägga på och göra det bättre!Steg 1: bitar För att bygga...

Gör en natur tema LEGO ställa

Detta tema innehåller handgjorda lera hattar och mina egna idéer. Jag använde massor av grön växt som LEGOs och andra gröna LEGOs. Det finns också massor av blå och brun LEGOs. Grönt är för gräs, blå är för vatten, och brunt är för lera eller smuts.S...

Brutit 2GB Ipod Nano till Lego USB flash drive / Ipod Nano de 2gb descompuesto en Memoria USB Lego

hittade jag denna 2 GB Ipod Nano på gatan. Stackarn var allvarligt skadad efter torteras av jag-inte know-how hur många bilar.Jag tog hem och koppla in den i min laptop och TA-DA! Det kändes igen, installerat och jag ser att den har några konstiga lå...

1:25 viktorianska gatan miniatyrmodell

Kan inte råd med Filmning tillstånd eller saknar medel för att bygga en full storlek uppsättning? Väl bra nyheter! Jag kommer att visa dig hur man gör en miniatyr gatan för övergångsbestämmelser skott i ett program... eller bara eftersom en miniatyr...

LEGO Iphone / Ipod laddare Dock

Detta är min iphone laddare docka. Det har gjort form lego som så många andra men här använder inget lim och inte förstöra någon lego eller sladdar. Den enda icke-lego del är två små bitar av silvertejp. Det är starka och bärbara och lägger sig platt...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

LEGO piedestal klockan

enkelt litet projekt, hade en rese väckarklocka som sitter på min arbetsbänk och ständigt skulle flytta sådan för bästa visning.Tanken slog mig att sätta klockan på ett slags skivspelare och min någonsin-handy låda med Legos förutsatt lösningen.Åtta...