LEGO huvud flytande propan (LP) Tankvi har LEGO lovers i familjen, och den tanken under grillen ser bara för mycket som en LEGO huvud att inte måla det!

Jag upptäckte att något liknande har redan gjorts tidigare här på instructables men jag ska gå vidare och lägga ändå för att visa en något annorlunda version.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO huvud örhängen

jag köpte nyligen ett hundra 4mm örhänge resultaten för att göra käglor örhängen. Efter att ha använt tio, två för varje par av varje smak, jag insåg jag hade nittio fortfarande kvar över men snarare än att tänka på detta som ett problem, jag såg det...

LEGO huvud Safe

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com). Denna oroject gjordes av Kaitlin Bellerose, student i kursen.Tanken bakom säkert är att ett servo snurrar på plats i en bländare...

Propan flaska Lego huvud

en dag märkte jag att den ödmjuka propan eller LPG gas flaskan är ganska mycket en exakt storskalig version av en Lego mini fig huvud. Så jag bestämde mig att muntra upp min BBQ flaska med lite Lego lovin'.Steg 1: Måla din Gas flaska Börjar med en gr...

Hur till göra Lego huvud pärlor

du behöver,-Lego heads-Lego hattar-Super lim-Drill-DrillbitSteg 1: Hitta rätt hatten för din pärla när du har hittat rätt hatten för rätt huvudet, gå vidare till steg 2Steg 2: Borra hål med en borr lite samma storlek som hålet i huvudet under, borra...

Propan Tank-ard isolerade dryck flaska

re-syfte en disponibel propan tank i en isolerad dryck behållare.Istället för att kasta bort de engångsavgift använda propan tankarna, visar detta Instructable hur du förvandla dem till en säker, återanvändbara drink tankard. Bäst av allt, det är en...

Bruden och brudgummen Lego par Halloween kostymer

i ett särskilt dumt ögonblick beslutade vi att gå stora och göra perfekt proportionerade lego huvuden för halloween parad i New York City. Cheferna skulle bäras som en del av ett par Lego par (brudparet). Detta är en snabb guide om hur vi gjort kosty...

Hur helt Fyll en 1lb "disponibel" propan flaska

sommaren är här och det är dags att campa! Jag går igenom en massa små 1lb cylindrar propan. De används för min spis, lanternor, värmare, etc. På $3-$4 en bit, börjar de verkligen att lägga upp, för att inte nämna att när du är klar med dem, de kasta...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

LEGO film masker: Benny spacemanen och arga Unikitty

jag gjorde några super coola masker för min pojkvän och jag sist Halloween (och sedan jag bodde sen på jobbet och missade festen... men vi låtsas att inte hända). Min pojkvän var Benny spacemanen och jag var arg Unikitty, båda tecknen från Lego filme...

LEGO Xbox 360 Headset Blocker

Hej, mitt namn är xAwesomepantsx och jag ska visa dig hur man gör en sak som jag kallar..."Lego Headset Blocker""Vad är en Lego huvud-sak ännu?" Du kan frågaTja, det låter dig snabbt stänga chat (mycket användbar om du använder kinect)...

LEGO Batman kostym på snabbt & billiga!

Det är den tiden på året igen när jag tillbringa somrarna bort och få kreativa safter pumpa i hög hastighet.Så när det var dags att bestämma vad jag skulle bli jag funderade och då slog det mig. Jag älskar Lego's, jag älskar batman, jag älskade Lego...

Lego speldator

Här ligger där ett intro till denna skapelse bör vara; men tyvärr är det inte.Specifikationer, design historia och systemet i aktion kommer att presenteras vid ett senare tillfälle.För nu, njuta av bilder och tre videos Inlagd; WoO! =](När jag har al...

LEGO linck cap från legened av zelda

Steg 1: samla materialdu behöver en lego elf hatt från lego minifig serien en lego huvud grön konstruktion papper grönt och svart markörer en liten lera amd saxarSteg 2: sätta ihop mössan 1. Fyll insidan av mössan med lera2. lägga pice konstruktion p...

Gör en personlig 3D LEGO mini fikon huvudet

Detta är den ultimata presenten till alla lego-galning. En minifig huvud med ditt ansikte på det!Det finns 4 steg för att göra detta:1) digitalisera ansikte2) digitalt kombinera ansikte med lego huvud3) skapa 3d utskrift4) färgAll programvara för att...

LEGO Mini figur hår

LEGO Geisha hårSteg 1: Verktyg och materialMaterial: Lera verktyg, POLYMERLERA, två TANDPETARE, A LEGO PERSON, ALUMINIUMFOLIE och HAND WIPES (för handtvättning).Steg 2: Din LEGO PesonAnvända en normal LEGO person, men jag rekommenderar en person med...

Hur man gör en Lego minifigur

Steg 1: bitar Behöver du: en lego huvud, ben, en hatt (tillval) och kroppen.Steg 2: Fäster benen i kroppenSteg 3: Bifoga huvudet till kroppenSteg 4: Fästa hatten på huvudet och du är klar...

Stora LEGO MineCraft Creeper Bot

Vi kommer att bygga en två fot hög robotic Minecraft Creeper drivs av en LEGO Mindstorms EV3! Om du inte har en EV3 kit kan du fortfarande bygga ranka! Detta skapades ursprungligen för Hjärnan apor i Ann Arbor.Detta är en stor tillbringar veckoslutet...

Sugru LEGO penna Toppers

Detta var ett av de projekt vi genomfört på vår Sugru LEGO bygga natt i September. Våra program är ofta deltog familjer så vi behövde en lätt och billig idé för vår bygga natt. Barn och vuxna hade mycket roligt gräva igenom vår samling av LEGOs och a...

Stig (Lego stil)

om du tittar på Top Gear på BBC America och History Channel, du vet vem The Stig är. Han är en av världens bästa Formel 1 förare. Här är ett berömt citat. Vissa säger att han i stället för att hålla en bild av sig själv, håller en bild på sin bil i s...