LEGO lastpallsregistret spelaEn eftermiddag på mitt hus, min brorson Tyler och jag tog en promenad och såg en lastpall curbside på grannens hus. Vi kunde inte bara lämna den där så vi släpade det till mitt hus där Tyler snabbt "ville hjälpa moster Stephie gör en Lego tabell."

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO basketbrick spel

Jag kallar detta arbete "basketbrick", det används inte med en mini basket, istället använder en 2 x 2 tegelsten!Detta ingår i en liten serie jag arbetar på se eftersom jag har tillgång till vissa Lego.När serien är klar kommer jag sammanställa...

Nr-sy Two-Face kostym (Lego Kids Version)

Min äldsta son ville vara "Two-Face" från Batman (aka Harvey Dent) för Halloween i år.Som de åtta - åring var att han var när jag skrev detta Instructable, hans huvudsakliga exponering för Two-Face det LEGO Batman spel.Jag sökte och sökte på nät...

Lego Mindstorms balansera spelet

detta är en enkel Lego Mindstorms spel, ingen programmering krävs!Det började som en katapult och boll fylld balancees är en rest av detta. Bollarna inuti dem flyga ut i alla riktningar när de träffar marken. Detta är tänkt för NXT 1.0, utom bollar ä...

LEGO Skeeball

detta är min Lego skeeball spel, detta tog mig över 2 veckor på grund av sin storlek, det finns 3 bollar och jag har också designat spelet själv,...

Lego spel bord med lagring från gamla soffbord och låda.

Slå en gamla soffbord i ultimate barnen spela bord. Lego byggstenarna och Hot wheel raceway båda; med förvaringslåda byggt från en gammal låda innehåller alla bitar.Steg 1: Objekt du behöver Ett gammalt soffbordEn gammal låda eller två, från en byråM...

Spela lego star wars för PC med wiimote

Okej jag är ett stort fan av glovePIE och lego star wars så jag satte både i ett projekt! gamepad jag har för min PC är riktigt kort så jag måste sitta bredvid tornet att spela men inte längre. Om du alla redo har en wiimote och nunchuk ansluten till...

LEGO Mini pjäser spel

detta är en enkel pjäser spel byggd av relativt vanligt element. Jag försökte använda så få bitar som möjligt. Du behöver:~ 1 16 x 16 bottenplattan, eller du kan bygga en av vanliga tallrikar~ 32 2 x 2 plattor (om du vill göra två färger, då behöver...

Lego spel grepp

spel på telefoner blir mer populair och populairdet alla typer av prylar att göra gaming easyerredo att gå gaming-grepp med build-ing kontrollermen också mini-styrenheter.Detta är en (semi)-bygga-tuturial på hur man gör en läcker gaming-grepp för en...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

555 timer Hacks: kabel testare, magnetisk omrörare och Lego Grabbers Oh min!

Vill veta om den 555 timern IC? I detta Instructable ska jag visa dig hur du lägger till en 555 till din samling av Snap kretsar block och bygga kretsar kan du experimentera med följande:Bygga en optisk ThereminBygga skämt lögndetektor.Innebär att lä...

LEGO tegel kostym

Jag har inte klädd i år för halloween men när min unga brorsöner bad mig att gå Bus eller godis med dem jag hade att leverera! Jag bestämde mig att gå som en av mina favorit saker, en Lego tegel!Steg 1: Börja med en bra storlek kartong.Toppen och bot...

Bygga en mekanisk Lego binära kalkylator

bestämde jag mig att ta sig tid att utforma detta som en julklapp till min styvmor, som är matte lärare. Det skulle vara därför som det är jul färgade. Efter en dag eller tre timmar i utforma det (och fallet), reda jag på att Lego inte låter dig best...

Hexagon LEGO Visa

Var bara tvungen att dela den här. Jag är ganska nöjd med de sätt detta "LEGO display" visade det sig. Och det är modulära så du kan lägga till stycken som samlingen växer.Jag använde en laserskärare, men jag är säker på att du kan komma med ett...

3D lego schackbrädet

Detta instructable sida handlar om en 3D chess styrelse gjord av Legos. Designen är min egen, men gå vidare och göra den din!Steg 1: Steg 1: bas Jag designade en bas att ha en låg centrera av gravitation och med massor av kontaktpunkter så att det är...

8-bitars Lego Samus Aran

här är en 8-bitars Lego Samus jag gjort. (Från tidig Metriod Prime spel)...

Guybrush Threepwood med LEGO

jag har gjort en Guybrush Threepwood med LEGO.Guybrush är min favorit TV-spel karaktär genom tiderna, han är hjälten i Sagan Monkey Island.Jag hoppas du gillar det!Steg 1: Sprite Först av allt, jag hittade några fina sprite av guybrush på internet.Ja...

Awesome lego figur hylla

Allt är awesome!Min son har en hel del lego siffror. Jag gjorde denna hylla för honom att spela och Visa lego siffrorna. Det är roligt och praktiskt. Ingen mer lego siffror leka.Ett blickfång för sina vänner,Mycket lätt att göra med enkla verktyg!Om...

Block snubbar (LEGO)

nej, de är inte minifigs men dessa lite dudes kan vara precis lika kul. Med bara några tegelstenar som de flesta någon Lego ägare bör ha, kan du göra en block dude eller två (eller tre eller fyra eller mer!) och ha kul poserar dem massor av olika sät...

Clash Royale barbaren skål Arena Lego

Hi guys. Nyligen en ny spel kom ut kallas Clash Royale. Jag blev inspirerad av en av de arenor som kallas barbaren bowl. Jag beslutade att använda min omfattande samling av Legos för att replikera det. Du behöver:2 x svart 2 x 3 tegelstenar24 x vit e...