LEGO Man kostym!Leka med LEGOS är förbi dags för många och jag bestämde mig att göra min egen naturlig storlek mini statyett kostym för Halloween. När jag planerat denna kostym, gjorde jag två för mig själv och en kompis så jag började arbeta på denna kostym tre månader i förväg för att ha gott om tid att skapa detta. Men tur för dig jag kommer att beskriva processen så att du kunde göra det över en helg.
Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO Man kostym för barn

jag såg en annan lego man kostym instructable ( och jag var bara TVUNGEN att göra det för mina barn. Jag hittade en fantastisk sida med massor av DC hjältar: http://www.flickr.com/photos/levork/4966756896/in/set-72157603262151483/lightbox/ men mina b...

Skapandet av en Lego Man kostym - Purim 2012

några dagar att göra det & ett par inlines rutter/parter att njuta av det...Se hur jag gjorde en Lego Man kostym.Tack för din webbplats och människor som publicerade deras sätt att göra det....

Pirat LEGO Man kostym

Awesome pirat LEGO Man kostym! Barn och vuxna älskade det!!...

Gör en Lego Man kostym (Lego film Benny)

I denna super i djup instructable kommer jag visa dig hur jag gjorde min riktigt cool Lego Man kostym. Detta tecken är Benny Lego spacemanen från Lego filmen. "Jag kunde uh, jag kunde uh, jag kunde bygga ett rymdskepp!" Efter att ha sett filmen...

LEGO Man kostym - minifigurer - Lego trollkarl och Lego Sir

jag och min kompis gjorde dessa Lego mannen kostymer. Vi plockade våra favorit lego tecken. Jag var en Lego trollkarl och han var en Lego Sir. De tre huvudsakliga material är affischen styrelse, kartong och frigolit. Vi skär först ut kroppen ur korte...

Hur man gör en Lego Man kostym.

Har du någonsin velat ha en original kostym som ingen annan har? Väl är här din chans. Denna dräkt är alltid en stor hit vilket innebär mer godis. Och det är alltid en bonus för att kunna skrämma någon genom att vrida huvudet 360 grader.Steg 1: Steg...

LEGO Ninjago kostym

båda mina söner åldrarna 5 och 7 ville desperat bli deras favorit Lego Ninjago tecken för Halloween i år så de frågade mig om jag kunde hjälpa dem. Först var jag lite orolig på men efter en sökning på nätet hittade jag många online tutorials med deta...

Super Domo lego superman kostym

vad händer när lego + Domo?LEGO domo!En dag jag surfa på internet och jag ser bilden av domo superman, det är så gullig!Så väljer jag att göra en lego superman kostym för domo.Du behöver en 10 tums domo som är ca 10 dollar.Jag är fortfarande i produk...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Mega Man kostym

detta år jag ville bygga kostymer för min familj från grunden. Eftersom jag är en Retro Gamer, ville jag göra en cool dräkt för min tre år gamla. Den ursprungliga Mega Man från NES var vad jag hade beslutat om. Vad som följer är de steg som jag tog f...

Handstand Man kostym

i detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör på av de mest realistiska söker handstand man kostymer som jag någonsin sett för mycket billigt!Du behöver inte göra det exakt som jag gör, men se till att du gör det på rätt sätt eller annat...

Senap Man kostym

Detta kommer att visa dig hur man gör en senap Man kostym från Duck Tape. Ja är han en hjälte, bara kolla in:Lulu.comSteg 1: Skaffa en massa gul anka Tape, och några silverDu måste först gå till affären och få ca 1 stor rulle silver Duck Tape, och oh...

Sexiga Sax Man kostym

vem säger sexig Halloween kostymer är bara för tjejer?RINGER alla män: denna Halloween, förkroppsligar allt som är sexig i världen med denna sexiga Sax Man kostym.SPELA DET GEORGE MICHAEL SONGEN!!!Förra Halloween min pojkvän utklädd till sexig Sax Ma...

LEGO-Man Guy Fawkes

Lego-man Guy Fawkes. Tillverkad av kartong och limma....

Enkelt och billigt lägga till repulsor ljus till childs iron man kostym

Vi köpte denna iron man kostym för våra 6 år gammal son, som kom med en mycket trevlig "muskel" bundna kropp kostym, en heltäckande ansiktsskydd hjälm med en inandningsmotstånd som öppnar och stänger som filmer och ett par handskar. Bodysuit har...

Gör en Lego Man tårta

Hej, i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en Lego Man tårta. Denna lego mannen kaka är awesome! Vill ha en lego teman man? Har ett barn som älskar legos? Denna lego kaka är perfekt för detta tillfälle, även om ingen speciell dag...

Lego Man Lamp

Bygga en Lego man lampa!(Om du använder en mobil och vill se den i aktion, klicka på den sista bilden (det är en GIF)Om jag kunde vara någon lego människa skulle det vara vintage utrymme människan. Definitivt den coolaste och lyckligaste killen som n...