LEGO människor monterSkulle inte du vilja visa upp alla dina små Lego människor? Ordna dem? Har dem titta på dig?

Låt oss bygga en monter för dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

LEGO 1988 Chevrolet Monte Carlo SS Custom

Chevrolet Monte Carlos är en av mina favorit bilar så jag beslöt att göra en ' 88 Monte Carlo SS av Lego. Jag försökte göra det så detaljerad och realistisk som möjligt och det tog mig några dagar att design/bygga den. Det är blå med röd flames och f...

LEGO + Sugru Panel montera kontakter (med RetroPie mål som exempel)

Uppdatera 3/16/2014: Tack till alla som röstade för det här projektet i Game.Life 4 contest!Motivation för detta projekt kom när jag kombinerade min Raspberry Pi röststyrd eluttag med en RetroPie. På grund av antalet kringutrustning och kablar inblan...

LEGO kompatibel transformatorer huvuden

heres en tjusig trick för att göra huvuden som passar på dina lego skapelser,bra för människor som har gjort awesome lego transformatorer som saknar den sista touchen.Steg 1: vad du behöver super gluebruten transformatorer som fortfarande har huvuden...

The Justice Lego League of America

Based on Kaged Kombat's design. Vi tweaked hans design av Lego ansiktet/huvudet och vi skapade vår egen kropp. Jag gjorde också lego händer att passa kostym. Vi använde 12 tums cement rör för huvudet. Stora åkeriet lådor för kroppen. och stora oönska...

Utbytbara Lego halsband

så jag var perusing genom lego instructables på denna här fina webbplats, och jag märkte några som hänför sig till skapandet av lego halsband. Jag tyckte detta en lysande idé men efter ytterligare undersökning, jag märkte att de inblandade borrning g...

"12 tummen" R/C LEGO Dragster

imponerade av dessa två LEGO® Dragster uppsättningar, en 250 stycken LEGO TECHNIC® Dragster 8847 (utgiven 1983) och en 391 stycken topp bränsle Racing 5533 (släpptes 1999). Dessa två Dragsters inspirerade mig att bygga min egen LEGO® dragster, "12 tu...

Hur man gör en lego zora länk

Steg 1: först få en blå kropp.Steg 2: får tre dubbar och vissa multi bitSteg 3: nu få en rund bit och vissa andra bit och sätta ihop som visas... det ser dåligt eftersom jag målade hela blåSteg 4: sedan lägga två bitar som du sätter på baksidan av le...

LEGO kampen

Steg 1: Detta är det första steget för Lego människor som kämpar Sticka deras vapen utSteg 2: Attack!!! Attack!!!...

Hur du sätter samman en Lego Person

okej det är ganska lätt att göra detta okSteg 1: Steg 1 Få din vitala delarHuvudKroppBenHår tillvalSteg 2: Steg 2 Få benen.Steg 3: Steg 3 Tycker om det. detta inte är en vacker bild för lego människor sätter kroppen på benSteg 4: Steg 4 Sätta på huvu...

LEGO greppbräda

kom ihåg dessa mini skateboards som alla hade ett par år tillbaka? Tja, hade jag inte någon. Kändes mycket vänster ut på grund av den. Jag bad mina föräldrar för dem om och om igen, men de skulle inte ge i, (förrän senare när jag hade förlorat intres...

LEGO Minifig Visa Case mod för Simpsons minifigs

Problemet? Marjorie Jacqueline "Marge" Simpsons minifig hår är alldeles för lång för Lego Mini figur monter. Dålig Marge är slitsade i på diagonalen till att hon passar som är mindre än idealisk.Steg 1: verktygFör att utföra denna ändring kommer...

Refashion glasögon med Lego

efter framgångsrikt reparera en bruten gångjärn, bestämde jag mig att lägga till några snygga element till mina glasögon, och ersätta den ursprungliga anpassningen av en annan berömd branding: LEGO!(Denna metod kan inte tillämpas på samma sätt på all...

LEGO letterbox

Detta var ett riktigt roligt projekt. Min son har lådor och kartonger med Lego. Snarare än att stapla dem i ett hörn och fortsätter att dammsuga upp herrelösa bitar, beslöt jag att göra våra letterbox för ett nytt hus som vi bygger i år. Det kommer a...

Snabb Lego Halsband/armband/nyckelring

i princip:Jag gjorde detta eftersom jag blev inspirerad av alla andra nyckelring ' ibles!Detta är min första icke dator instructible så... yer... =)Så fick till nästa steg och göra en dag!Steg 1: Vad du behöver Verktyg:Lödkolv (om du inte har ett kan...

Mini kanon för Lego

Gör en mini kanon ur en bit av stål bult.Steg 1: Vad du behöver VerktygDrill Press/svarvFilSand papper (valfritt)Center punchBorrBuffing hjuletMaterial1 stål bultPolering CompoundSäkerhetSkyddsglasögonSkymning-MaskJag är inte ansvarig för några skado...

LEGO House av Victoria J. Trimis

Detta är för utbildningsändamål eftersom det kan relatera till archutechiture. Jag är säker på att du kommer att njuta av detta så mycket som jag har.Lycka till!!!Bonus: Ta bilder att Visa steg och annat... Skriva lite tips eller tips som hjälper dem...

Arduino kontrollerade Lego fyren

Fyrar har vägledande båtar till säkerhet i tusentals år. En av de tidigaste och mest anmärkningsvärda av dessa var Pharos av Alexandria. Denna enorma struktur stått för nästan två tusen år. När beslut fattas om ett lego projekt, jag ville bygga något...

Hur man gör: Lego nyckelring + mer

Hej alla,Jag har varit upptagen de senaste två dagar med min lego projekt, mitt mål var att göra gamla lego repurposed och används i det dagliga livet och att bli slitna och:) Detta är en instructable på processen att göra din egen lego nyckel-kedjan...

Tunnband hyllor

En plats för alla de små Lego människorna!Denna lilla hylla startade som ett projekt jag gjorde för ca 3 år sedan (jag skulle koppla till originalet men det är borta nu). Jag såg en av dessa Anthropolgie mirror hacka och trodde jag kunde göra en med...