LEGO Mini Sonic skruvmejselvill ha en mini Lego 11 läkares Sonic skruvmejsel? Du har kommit till rätt ställe! Här sträcker sig också! Du kan ändra den om du vill.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Min Sonic skruvmejsel

detta är min första instructable så hör går inget okej idag jag ska visa dig hur jag gjorde min Sonic skruvmejselhör är vad du behöver till att börja med1.A penna typ ljus av någon stil2. sax (de jag har är gjorda för att göra vissa tunga styckning)3...

LEGO anpassade Sonic skruvmejsel

Hej alla! Jag gjorde bara ett konto här, och jag ville visa dig hur man gör en anpassningsbar, billig och utvidga LEGO Sonic skruvmejsel! (Från det BBC tv-serien Doctor Who) Låter komma igång! (Detta är min första instructable, så råd är välkomna!)St...

Arbetar Sonic skruvmejsel

uppdatera 2/4/2014Version 3.0 är klar och redo att sättas upp på instructables. Jag har inte kunnat avsluta instruktionerna som jag har just börjat skolan tillbaka upp men de ska komma, hoppas på fritid. Jag vill dock lägga upp koden för attiny85 PCM...

11th Doctor's Sonic skruvmejsel

tid för en Halloween kompatibel!I år bestämde jag mig för att jag ville sätta ihop ett 11th Doctor kostym för Halloween. Detta innebar naturligtvis att jag behövde skaffa mig en sonic skruvmejsel! Fungerande version från början bestämde jag mig att k...

Anpassade Lego Sonic skruvmejsel

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen sonic skruvmejsel. Jag har inte många ord eftersom det är gjort av legos. Om du vill att det ska hålla kan bättre du också använda varmt lim.Steg 1: huvud This is the headSteg 2: kroppe...

LEGO 10. läkare sonic skruvmejsel

Detta är en mainely bild dokumentärer uppdelad i två delar av hur man gör en sonic skruvmejsel ur Legos.Steg 1: Emmiter chef Emmiter chef komplett.Steg 2: Main kropp Om du märkt jag gjorde ett misstag och var tvungen att dra en pin.Steg 3: Slutmonter...

LEGO tionde läkare, Sonic skruvmejsel & TARDIS

jag letade på Instructables häromdagen, och jag kunde inte hitta en riktigt bra och lätt att göra modell för TARDIS. Så, naturligtvis, jag bestämde mig att göra en mig själv, och inkluderar en tionde läkare minifigure och Sonic skruvmejsel. Det är in...

LEGO Sonic skruvmejsel

sonic skruvmejsel är något från läkare som om du sett det då vet du vad im talar om.Steg 1: Att bygga time to build! Jag glömde nästan stud på fyra legged sak är det måste vara platt, plattSteg 2: Att bygga time to build! Jag glömde nästan stud på fy...

Lätt Sonic skruvmejsel

Vara ärlig... Vem har inte velat ha en sonic skruvmejsel?Jag har letat efter delarna för att göra en enkel, snygg en för någon gång.Det största problemet var att lägga till ljud. Det var tvungen att ha ljud! Ingen Arduino, ingen programmering mitt eg...

Sonic skruvmejsel TVBG

jag är ett stort DW fan. Förmodligen inte tillräckligt stor för att bygga en tardis i mitt rum, men nära. Stor nog att köpa en leksak sonic skruvmejsel från amazon i 2007. Tyvärr är det cool ljud och UV-ljus bara höll mig roade i 3 till 4 veckor. Så,...

Göra en Sonic skruvmejsel för de Premiär av Doctor Who

är det Happy Hour ännu?Om du älskar vodka drinkar och läkaren, prova detta nerdy recept för en "Sonic skruvmejsel". Vodka, apelsinjuice och vissa timey wimey och du kommer vara wibbly vinglig.Tyvärr, var tvungen att göra det.Denna video är en de...

DIY funktionella Sonic skruvmejsel

Förra Halloween min äldsta son Colin utklädd till läkaren från Doctor Who och jag sydde ihop en Sonic skruvmejsel för honom från bitar av skräp jag scrounged upp i garaget. När han ser Sonic skruvmejseln beslutade min yngsta son Sam han absolut hade...

Sonic skruvmejsel

om du behöver öppna ett lås, eller helt enkelt sätta upp en massa skåp, sonic skruvmejsel är verktyget för dig. Om du inte vet om Doctor Who, gå den mest fantastiska Sci-Fi-Hi-Fi/allt serien någonsin, och se det just nu. Detta var mitt första försök...

Sonic skruvmejsel TV-B-Gone konvertering

så förra månaden, jag fick reda på min väns födelsedag kom upp och jag bestämde mig för jag var tvungen att få dem något fantastiskt. Hon är en riktigt stor läkare som fan, och jag hade precis avslutat titta på alla avsnitt nu på Netflix. Jag bläddra...

Metall Doctor Who Sonic skruvmejsel med Arduino

Hur maskin / göra en egen sonic skruvmejsel av aluminium med Arduino inuti.Detta Instructable dokumenterar skapandet av två anpassade Sonic skruvmejslar för två mycket speciella människor i mitt liv. De är enorma göractor somfans och jag kunde inte m...

Sonic skruvmejsel Mark Vii

Jag har precis avslutat en annan Sonic skruvmejsel kommissionen med en ganska cool uppsättning funktioner.Detta sonic's magic:Det lyser upp och gör rätt ljud för att VisaDet visar TV på och avEn annan knapp kontrollerar en laserpekareSändaren kan utö...

Mark V Sonic skruvmejsel

Jag var nyligen i uppdrag att skapa en sonic skruvmejsel fusing en drake dem med 11 läkare är sonic.Några av de galna saker jag gjorde med det:Den innehåller samma ljud/ljus och tvbgone krets som min tidigare modeller(Marmorn på framsidan av sonic sn...

"Doctor Who" Sonic skruvmejsel (9/10 läkare)

när en vän gav mig idén att gå som den tionde läkare för Halloween, jag var helt såld på den, trots att jag hade bara fyra dagar kvar till den stora festen att dra ihop. Kostym sig sannolikt garanterar inte en Instructable som det var mestadels spars...

Sonic skruvmejsel Mark VI

För ett tag sedan jag fick i uppdrag att göra en annan anpassad sonic skruvmejsel av metall med min vanliga elektronik tillägg.En rolig kommentar om detta sonic är att fronten cykler färger. Jag är även den arduino skissen för sund kretsen med dessa...