LEGO minifigur Zombie kostymKolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.
https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrand

Min son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsamt det kan vara kul om han var en Lego zombie. Det årliga evenemanget drar tusentals människor till centrala Denver.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Zombie Lego minifigur kostym

kolla min Etsy-sidan för mer information om min LEGO minifigur kostymer.https://www.Etsy.com/shop/BrackDaddyBrandMin son ville vara en Lego minifigur för Halloween. Vår familj deltar i den årliga Denver Zombie krypa varje år, så han och jag beslutsam...

LEGO Boba Fett kostym (barn)

En enorm Star Wars / Lego fan, min son bestämde att han ville vara Lego Boba Fett. Hans mini figur dräkt var modellerad efter (Lego set 9496 - öknen Skiff)Dräkten var byggd med samma material och teknik som hans Lego Herren Vampyre minifigur kostym.S...

Sugru Iron Man rustning du LEGO minifigur

Det var Sugru bygga natt med den Decatur beslutsfattare i Decatur, Georgia. Beväpnad med flera förpackningar med Sugru och en LEGO minifigur jag inlett uppgiften att göra en Iron Man passa... en liten och knottrig Iron Man kostym.Ett ord av varning i...

Conehead Zombie kostym (Plants vs Zombies)

min sex år gammal, som mest små pojkar, älskar TV-spel. Ett av de spel som han gillar att spela på datorn är Plants vs Zombies, där du sparar ditt hus från en zombie invasion genom att plantera olika sorter av växter i din trädgård. Så denna zombie k...

Amigurumi Lego minifigur

min son älskar Lego. Jag älskar Lego. Jag kunde inte hitta ett mönster för en Lego minifigur så jag skapade en på min egen och skrev ut mönstret. Jag trodde även ett grovt mönster skulle vara bra att någon som letar en snarare än inga mönster. Jag sä...

Anpassade Lego minifigurer (göra Batman, Star Wars Clone, Minecraft, Avenger, Disney, Spider-Man, Star Wars, Superman, Hulk, X-Men, Wolverine, transformator, IronMan, DC superhjälte, Sagan om ringen, Disneys fryst och LEGO film minifigurer)

Lär dig hur man gör en tio del lös LEGO man!Steg 1: Samla material 8oz rensa gjutning plast4oz vegetabilisk olja mögel Release10-40oz ComposoiMold4oz Bubble BusterMikrovågsugn containersäkerhetRör om pinnarAluminiumfolieLEGO minifigurX ACTO knivTwist...

Gjutning objekt i Sugru (gör din egen stearin och metall LEGO minifigurer!)

Varför kasta i Sugru?Denna guide visar dig hur man gör en billig och enkel form av en silikon förening kallas Sugru. Från denna värmetålig mögel kan man skapa en tenn gjutning, för smycken och sådant. Även om en professionell gjutning kommer att leve...

Hur man gör en Zombie kostym

A roligt och lätt sätt att göra en bra Zombie kostym ser ut som du är en zombie till!Steg 1: Steg 1 Första: steg; MakeupFå Zombie Makeup du kan vanligtvis hitta smink på Walmart nära till Halloween kanske du också vill få ärr makeup du kan också hitt...

Zombie kostym

detta var en kostym som jag kastade ihop för DragonCon 2011. Med hjälp av SmoothOn Dragon Skin och sparsamhet butik kläder satte jag ihop jag skulle säga en ganska övertygande zombie kostym.Steg 1: Stryofoam jag började projektet med styrofoam huvud...

LEGO minifigur USB blixt driva

Jag älskar Lego. Jag älskar de lilla minifigur blixt drivar du kan få. Men du får inte välja tecknet, och de inte är USB 3, och de inte har tillräckligt med lagringsutrymme... det är snabbt och enkelt att göra egna! Jag gjorde en med denna stilige Le...

Zombie kostym i 90 minuter

jag hade planerat på att vara en zombie i år för Halloween ända sedan titta Resident Evil 3 och blir besatt av zombies i allmänhet. Men var måndagen före Halloween, jag överrumplas, för jag trodde att Halloween var följande vecka. Så gjorde jag hasti...

LEGO minifigur tronen

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego minifigur tron. Anledningen bakom detta projekt är att visa en Lego minifigur som du väljer.Obs: detta är endast för en minifigur.Några fler projekt:LEGO minifigur StandLEGO förregling hjärta hängenLEGO S...

LEGO minifigur armband

jag ser en massa Lego smycken dessa dagar, även en hel del här på Instructables. Jag bestämde mig att hoppa på bandet vagnen och göra några, och det första jag tänkte på var ett armband gjort av minifigurer. Jag tittade men jag kunde inte hitta några...

LEGO minifigur stå

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego minifigur stå som du kan snurra! Anledningen bakom detta projekt är att ta ställning för en minifugure som ska visas på.Obs: detta är endast för en minifigur.Några fler projekt:LEGO godis DispenserLEGO hä...

LEGO minifigures stå

ett tag nu, jag har velat Visa min samling av Lego minifigurer på ett bättre sätt än att bara placera dem på fönsterbrädan och så jag har försökt att komma upp med en lätt-att-göra-stativ för nybörjare (som är definitivt där jag klassificera mig själ...

Mega Bloks / Lego minifigurer står

det finns många tillfällen där jag befinner mig vill visa min Mega Bloks Halo minifigs men de hålla faller eftersom de har ingen stand håller dem upp. Så som en lösning jag tog en av står jag och fick mätningar av läktaren. Jag skapade en 3D-modell a...

Halloween Zombie kostym!

Detta är våra Zombie kostym... det är ganska enkelt men skrämmande!Du kan använda detta på Halloween eller en fest!Hoppas du njuter och glöm inte att rösta och kommentera för oss!!! :)...

Mini konsert scen med ljus för Lego minifigurer

Material som behövs:2 ark 1/4 tums skum1 bit 8.5x11inch kortpappAluminiumfolie4 Neopixel lamporGemma Arduino ombordLedande trådLimpistolMetall rak kantX-Acto knivSvart filtSkolan limScotch tejpSteg 1: Bygga stora scenen basFör detta klippt jag ut en...

LEGO minifigur kostym Robot

detta är en kostym som jag gjorde för min 4-årige son. Det är främst tillverkad av kartong och skum....